- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
TibChee
tag
válasz Intruder2k5 #40252 üzenetére
Most konkréten működik a net (legalábbis minden honlap bejött eddig), de ez a link elég nyögvenyelősen... Feltéve, hogy a Google-nak kellene bejönnie.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Igaz nem T, de kábelnet.
Csak kíváncsiságból kérdeném, hogy ezek az értékek jónak számítanak? Power és SNR.
Nem tudom, hogy kábelnetnél hol az a kritikus határ, miután szakadozik.
A net stabil, csak az informálódás kedvéért kérdem, hogy tanuljak.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #40258 üzenetére
Már vártam
-
Pubszon
veterán
Ez egy régi kiépítés, fali aljzatba van bedugva.
A modem és az aljzat közt 10 méter és 75dBi-s kábel van ha jó emlékszem.
Torrentnél is elég stabil, alacsony a ping is, eddig nem volt vele baj, bár még csak 5 napja van.
Egyébként ilyen szereld magad dolog volt.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
MODERÁTOR
Nincs mit javítani, a "A net stabil"!
-
Pubszon
veterán
válasz kabelmania27 #40262 üzenetére
A csomagban lévő leírás alapján is kellett lenni aljzatnak a lakásban, amin 3 csatlakozó van, 1 a net, 1 a TV, a 3.-at pedig nem tudom.
2 év hűségidővel az első év 20, a másodig pedig 40 euro, de egy év után lehet módosítani is a csomagot kisebbre. Természetesen sok TV csatorna is van, meg vezetékes telefon is, csak ahhoz nem adtak készüléket.
Így egyben nem rossz, csak nem tudok németül, hogy élvezzem a TV-t.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
dchard
veterán
Áruld már el, hogy a +5-ös vételin, meg a 10-es adásin még mit akarsz megjavítani? Gyakorlatilag az erősítőre csatlakozik az emberünk. Meg hát eleve tünetmentes. A relatív alacsony SNR nem fog javulni attól, hogy 3-4dB-vel nagyobb lesz a vételi. Valószínűleg régi a hálózat és/vagy sok erősítő van egymás után. Ennyi.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
MODERÁTOR
válasz dchard #40265 üzenetére
Hehe...
Nem lenne kabelmania27, ha ezt nem kérdezné meg mindenkitől, függetlenül attól, hogy van-e az illetőnek bármi gondja, panasza, vagy nincs! Szinte már törvényszerű, ha egy új tag jelenik meg bármelyik ktv-s topikban, azt Ő letámadja a jelszintekkel és osztókkal! Ha meg ilyen éppen nincs, akkor kérdezi a régieket, hogy most milyen a jelszint?! Ja igen, és kabelmania-nak mindenre van egy haverja, ismerőse, akinél ugyanolyan eset előfordult!
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz Darkkoi #40264 üzenetére
Ez így nem igaz. Az SNR mint küszöbérték mindig egy adott modulációs rendhez tartozik. Mivel KTV hálózatokban DS irányban 256QAm míg US irányban 64QAM a modulációs rend, így ezekhez eltérő minimális SNR társul. US irányban 25dB + legalább 3dB tartalék kell, de ezt az értéket mi nem látjuk, mivel a CMTS méri. DS irányban 30dB + legalább 3dB tartalék kell minimum és pre-fec. Namost a mai modemek már eleve post-fec SNR-t mutatnak ami akár 2-2,5dB-t is csalhat. Ebből az következik, hogy hitelt érdemlően csak a 35-36dB-t meghaladó DS SNR-re lehet azt mondani, hogy itt biztosan nem lesz probléma, de a gyakorlatban a 33-34dB fölötti DS SNR-nél nem szokott gond lenni, vagy ha gond van az nem az SNR miatt van.
Dchard
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Pubszon
veterán
válasz kabelmania27 #40268 üzenetére
Ilyen van a falon, a kiálló a NET, a bal oldali a TV, a másikat nem tudom.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Van egy Sat TV előfizetésünk már 4 éve, két Intek S50-CX beltérivel. Lombtalanítunk itthon, és azt szeretném megkérdezni, hogy a dobozukat kidobhatom, vagy erre igényt tart később a szolgáltató?
indul a sörös aludni
-
MODERÁTOR
-
nyxor
aktív tag
válasz kabelmania27 #40268 üzenetére
Nem nézted el, tényleg annyi: táblázat
De szerintem se kell vele foglalkozni, jól működik, nem igaz?[ Szerkesztve ]
LG G2
-
gabo89
senior tag
-
polonic
félisten
válasz zoli62 #40270 üzenetére
Megneztem. A masikat lerendeltem. Volt egy rakat kapcsolat pontom, igy olcsobb volt es legalabb fel is hasznaltam oket, nem csak ott allnak.
Valaki rendelt mar egyebkent igy a t-hometol? Mi a menete ennek? Ugy ertem az o oldalukrol. Lerendeltem, jott visszaigazolo mail, amiben ijak, hogy holnap szallitjak. De semmi hivast nem kapok, hogy tenyleg en rendeltem-e?
-
wmati
addikt
válasz polonic #40279 üzenetére
Nem kapsz semmi hívást te adataiddal rendelték te kapod rendelésnek van egy várható szállítási napja erről weboldalon de a 1412 tájékozódhatsz, 1412 kérhetsz szállítási számot ami után a futár cég meg mondja épp hol jár a csomagod, de a futár úgy i fel hív hogy ha ott van a közelben.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Rick4
félisten
Ugyan nem t-home, hanem egy békés megyei kis kábelszolgáltató, de hátha valaki képben van a dolgokkal, a kulcsszó THOMSON modem.
A haveromnál vacakol a net, beléptettem a modem webes felületére, majd kértem képet:Lehet ebből látni valamit? Elmegy- visszajön...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz kabelmania27 #40288 üzenetére
Tehát kellene egy koax elosztó a padlásra, ami csökkentené a jelszintet?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz kabelmania27 #40290 üzenetére
Jaaa, értem, és ezt simán okozhatja egy gagyi elosztó a padláson, vagy az, hogy több készülékre van leosztva a modem előtt a kábel?
-
kabelmania27
Topikgazda
-
dchard
veterán
válasz kabelmania27 #40288 üzenetére
Hányszor beszéltük már meg ezt a témát? A maximális adási 61dBmV. Ez meg 55. Akkor milyen tűréshatárt ért el? Ez egy sima ED2 egy csatornás szutyadék. Az biztos, hogy US probléma, de nem adásteljesítmény gond. Inkább a modem kezd elhullani, esetleg kábelezési probléma, vagy közeli erősítő US modulja.
Dchard
-
bopeti98
őstag
Ez a D-Link DCM-704 HGW nagyon gagyi. Ma csak 4x kellett újraindítani net szakadás miatt.
Úgy kezdődik hogy brutálisan belassul a net majd végleg elmegy amíg újra nem indítom a HGW-t.
Be is jelentettem nekik telefonon.Én már HGW pusztítónak számíthatok náluk. Ha ezt is kicserélik akkor másfél év alatt ez lenne az 5. csere.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
titán
Ez Telekom vezetékes szolgáltatásainak témája, egyéb kábel szolgáltatós gondokkal ITT kell érdeklődni.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
törölt tag
válasz bopeti98 #40295 üzenetére
Technicolor TC7200.20 volt már? Nem a UPC-s fajta . Egy hónapja van meg, 2x indult újra magától, ezenkívül mást nem tapasztaltam.
-
bopeti98
őstag
válasz Intruder2k5 #40296 üzenetére
Hát igen. Ennél még az is jobb volt.
(#40298) Roli27
Nem, még nem volt de ha a héten jön a szerelő megpróbálok kiharcolni egyet.
A Telekomos Technicolort át lehet állítani bridge módba?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest