Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    Szerintem aki a 1412-ön frissíttetni szeretne speedport firmware-t mindenképp hivatkozzon valami nem normális eszköz működésre, hibára.

    Én pl megmondtam, hogy ha áramtalanítom, akkor elveszíti és elrontja az eddigi portforwarding beállításaimat, és már bocs de ez nem normális egy router/modemben, és az sem hogy 1970-től megy az órája és nem frissül.

    A műszakis ugye alapesetben cserén gondolkdott, hogy ha hoz egy másikat azt megnézhetjük majd egyszer hogy az csinál-e ilyet, de ekkor mondtam neki hogy tudtommal szoftver frissítés is jó lenne, netes infók alapján. Vagyis nekem az is megteszi ha ráküldi távolról az új firmwaret, és akkor lezárhatja a hibabejelentést. Persze bele is ment, mert legalább nem kellett neki kimászkálni egy új speedportal. (ami akár lehet már az új firmware-el lett volna)

    Jah és a friss firmware a VoIP-sosoknak lett kiadva. Lehet azért tagadják le az újabbat, mert nem látják hogy kellene a VoIP miatt, ha nem is aktív. :C Persze nem csak ott javít a speedportban, de ehhez már hülyék.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák