Hirdetés

Hirdetés

  • Ajánlatott tett a Qualcomm az Intelért?

    ph A The Wall Street Journal exkluzív riportját egyik cég sem kommentálta.

  • A gépház modding sötét oldala. (rewrited)

    lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban?Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    Sziasztok!

    A távközlési cégek most eléggé akciós kedvükben vannak és hajtják az új ügyfeleket minden területen.
    Bennünket is megkeresett egy telekom üzletkötő, aki akciós díjjal internetet ajánlott a meglévő analóg telefonvonal mellé. Ránéztem a weboldalukra és nálunk a NetMánia L csomag ami még elérhető és ezt kínálják most potom 3250 Ft-os havi díjért.

    Amin viszont meglepődtem, hogy elég korrekt le/fel töltési sebességet írnak mellé (30/5 megabit/s, garantált 20/1 megabit/s).

    Jelenleg UPC-nél vagyok, ahol 30/3-as csomagért 3590-et kérnek el. Mondjuk nem volt problémám eddig a UPC-vel, de erősen elgondolkodtam a váltáson (kis változatosság nem árthat).

    Meglévő telefonvonalra mennyi idő mire kötnek netet tkomék mostanában?
    Régebben volt ADSL netem, akkor nem volt vele gondom. Jelenleg egy routerre kötött winyó szerverként üzemel 24/7. Van-e most bontogatás X óránként, IP cím fix-e vagy változik, meg úgy általánosságban mennyire "stabil" a kapcsolat? Telefonközponttól 300..400 méterre a 30 Mb-es sávszélt tudják-e biztosítani?

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák