Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz kovacszk #27161 üzenetére

    Hát nem tudom ki hogy van vele, de éppen ezért (is) alapszabály, hogy a szolgáltatói levelező szolgáltatást az igazán releváns célokra nem használom.

    Mindegyik levelező szolgáltatással előfordulhat, de az Internet szolgáltatói levelező szolgáltatásokkal több probléma is lehet.

    1. Ha az ember szolgáltatót vált, az addigi levelezését vagy le kell menteneni specifikus programokkal vagy elbúcsúzik tőle.
    2. Ha le is menti, a kontaktoknak külön meló értesítést küldeni, hogy helló, már más a mail címünk
    3. Különösen a kisebb Internet szolgáltatóknak mondjuk hogy minőségbeli problémájuk van.
    4. A szolgáltatói email címmel az első pontból is következően, nem egy életbiztosítás beregisztrálnia az embernek magát fórumokra, digitális játék terjesztő szolgáltatásokba Steam, Origin stb, webáruházakba stb mert:
    - a legtöbb embernek szolgáltatóváltás előtt és közben nem jut eszébe kicserélni a levelezési címet az újra, ami viszont azért gond, mert ezek a szolgáltatások, ellenőrözvén, hogy nem eltérítésről van e szó a régi címre küldenek aktivációs emailt, ami ha már ugye nem él, akkor így járás.
    - Itt a fórumon is sok olyan embert láttunk már akik Steam és más topicokban ezen keseregtek.

    Ezek a pontok különösen igazak azokra akik évente váltanak szolgáltatót, de én is elsősorban annak ellenére, hogy az invitelnél is 8 évig voltam egyhuzamban, GMAIL-t, Outlook.com-ot és Yahoo-t használok. A legkényelmesebb számomra a a Google Mail.

Új hozzászólás Aktív témák