Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orkester

    senior tag

    Sziasztok!
    Nem tudom járt-e már így valaki, de mi felmondtuk a szerződést egy központi T pontban, ott nem vették át persze az eszközöket, hanem vigyem le a postára ott van saját dobozuk abban kell feladni. Kértem, hogy vegye át tételesen mert nem akarok ebből később balhét. Hajthatatlan volt, én meg túl fáradt a vitához, így levittük a korlátozottan segítőkész postás srácnak. A T-s nő mondta, hogy majd a postás tételesen átveszi :F , vagy tegyek be egy cetlit a dobozba a sorozatszámokkal, meg hogy mi van benne. A srácnak semmi köze hozzá mit rakok a dobozba, azzal meg, hogy megírom a cetlit mégis mi a francot érnék el???

    Na a lényeg, hogy mindent beleraktunk, majd ma jött a számla 35E Ft-ról, mint vevőegység kártérítési díj. Éreztem én, hogy nem alaptalan a félelmem. Mit tudok ilyenkor tenni? A küldemény feladóvevényén kívül nincs más a kezemben arról, hogy bármit is átadtam nekik.

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák