Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Livius #154222 üzenetére

    Panel, rengeteg elérhető idegen hálózat - ezért egy nyomtató és két klíma kivételével, amik csak 2.4 GHz-et tudnak, minden más pláne 5 GHz-en csatlakozik a biztonság kedvéért -, 2-3 laptop (ketten vagyunk, de néha nem csak a cégesek mennek, hanem privát is -, 2 tévé, 2 telefon - korlátlan mobilnetek miatt néha elfelejtjük mobilról átkapcsolni -, DJ médialejátszó (bizonyos esetekben online zenelejátszás Amazon és társairól, párhuzamosan 2-4 szám), ennyi, ami rendszeresen.
    Válaszidő kábelen 1-2 ms, Wi-Fi kapcsolaton 7-8 ms, rosszabb esetben 10 ms. Teljesen jó mindenhez, amikre nekünk kell.
    Nem is a netes sebesség miatt tartottam a Wi-Fi kapcsolattól és a szolgáltatói ONT-től, hanem a használati mód miatt, mert van, hogy kell párhuzamosan a fel és le irány, de szerencsére semmi sem akasztja meg. 2 tévén megy gyakran párhuzamosan 4k film (Netflix és Disney), mellette töltöm fel és le a zenéket...stb., de meg sem röccen semmi.
    Hardverileg is nehezen tudtam elhinni, hogy bírni fogja a szolgáltató eszköze - a Wi-Fi kapcsolatokon túl, kábelen is vannak rajta eszközök, Androidos box és társai -, de simán megy az ONT.

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák