- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Sagemcom fasz5670 napok óta csak a T-logót pulzálja az admin felületen. Már újraindítottam számtalanszor, de minden böngészővel, platformon ugyanezt produkálja. Erre van valami megoldás?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
satee76
aktív tag
Sziasztok !
Tegnap telóról a Telekom Go szolgáltatáson belül nem lehetett nézni az F1-et a M4-en. Erről tud valaki valamit? Van TV előfizetésem, Magentás vagyok, szóval mi lehet a gond...Minden más csatorna működött, meg az M4 is az F1 után.
-
mike710
aktív tag
[Ezt] csak úgy itt hagyom, "1000mbit" , köszi telekom.
-
törölt tag
válasz mike710 #137257 üzenetére
Ha a telekomnak hagysz egy üzenetet talán hamarabb javul a helyzet
Illetve telekom szerverre mérj ,ne random másra.
Esetleg nézd meg a lan kapcsolat nem e 100megabites linksebességre állt át ,kábel/csatlakozás hiba miatt.
(A le sebesség erre utal(hat), viszont a fel az nem.) -
abrtom87
tag
Sportmüsorokat nem lehet felvenni? Szuper. M4 Sporton biztosan semmit nem enged. Mire jó akkor az egész?
-
mike710
aktív tag
válasz #46824192 #137258 üzenetére
Belefáradtam már hívogatni az ügyfélszolgálatot ahol múltkor annyit kérdezett az ügyinéző kisasszony , amikor jelentettem a hibám hogy mi az a packet loss. Egyszerűen csak nem ehhez voltam szokva, idáig a UPC-nél ha kellett ha nem az 500mbites netre jött kb 520mbit speedtesten még ünnepnapokon is amikor a leg lerheltebb a hálózat, ehhez képest itt az az ünnenpnap ha megvan az a sebesség amiért elkérik a pénzt. Egyébként itt a központi szerverre mért sebességteszt : [Vicc kategória]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz abrtom87 #137259 üzenetére
Ez a szabály arra való, hogy fizetsz a legális tévéért és legális rögzítésért, de ha véletlen lemaradaz valamiről ,akkor illegális forrásból tudd csak visszanézni.
Egyénbként is egy elcseszett béna szabályozásról beszélünk.
Ha távoli szerveren megy a rögzítés akkor le van korlátozva(android box) ,ha helyi hdd-re rögzít (régebbi iptv box) ,akkor nincs korlátozás.
Megkérdeznék azért egy emberkét aki ezt kitalálta ,hogy hol van ebben a logika ,hiszen a végfelhasználónál egyik sem kinyerhető (legálisan)
A régi iptv boxban meg simán megmondható lenne távolról ,hogy ott is korlátozás legyen ,de ott lesza... a csatorna és minden felvehető. -
törölt tag
válasz mike710 #137262 üzenetére
Azt aláírom ,hogy a társaság egy része szakmailag olyan sötét mint zorro belső zsebe. De az optikára ez a hiba azért nem általános.
Nem szokott vele gond lenni, de mindig van 1-2 eset amikor szarabbul működik mint kellene. A nagy számok törvénye alapján ez így is lesz.Nekem pl. munkahelyen az elmúlt egy évben sem kiesés ,sem lassulás ,sem semmilyen hiba nem volt 1/1G optikával.
Jelenteni kell hibára, folyamatosan b...ni őket , kötbért könyörtelenül bevarrni ha jogos, hidd el gyorsan elkezdik összeszedni magukat amikor pénz folyik ki a zsebükből. (Tapasztalat!)
[ Szerkesztve ]
-
-
mike710
aktív tag
válasz kabelmania27 #137270 üzenetére
-
mike710
aktív tag
válasz kabelmania27 #137272 üzenetére
-
tuto558
aktív tag
válasz mike710 #137273 üzenetére
Hello,
Egészen pontosan milyen csomagban vagy? Nem is tudtam, hogy van olyan csomag koax-on ahol 25nél több a feltöltés. Nálad 40 felett van, ez 1000/200 csomag akarna lenni? Ha igen, akkor a feltöltés is lassú.
Nem vagyok nagy szakértő, de a linkelt modem értékekben ami nekem fura, hogy csak 29 downstream csatornád van (28 ED 3.0 + 1 ED 3.1). Nálam ez 33 csatorna. (32 ED 3.0 + 1 ED 3.1)
Illetve upstream csatornákból is 6 van nálam, míg nálad 5.
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
mike710
aktív tag
[kép] Ilyen csomagban vagyok, a feltöltés rendben van. Már mos 500mbitre felment, igaz nem 1000 de már elviselhetőbb a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
tuto558
aktív tag
válasz mike710 #137277 üzenetére
100 Mbps alatti méréseket én elmenteném és hibabejelentés a Telekomnál, mivel a minimum alatt van, ki kellene vizsgálniuk szerintem...
Egyébként nálam a ping is gyanús, ugyanezzel a koax csomaggal a telekom PLC felé 7-8-nál nem szokott több lenni vezetékről mérve.
A modem értékeket nézve az ED3.1-es csatorna (downstream képen a legalsó) 35 dB-s SNR-je nekem picit alacsonynak tűnik. 3.0-s csatornákhoz még jó lehet, de ahogy én olvastam 4K-QAM esetében az már elég alacsony. Ahonnan ezt a két képet kimásoltad, nincs esetleg statisztika a hibátlan/javítható/javíthatatlan kódszavakról csatornánként? Ha igen, van ahol ezek közül feltűnően sok a javíthatatlan?
[ Szerkesztve ]
-
-
snyper990
őstag
válasz tuto558 #137281 üzenetére
A garantált sebességre van időtényező is megadva ha jól tudom, ami alapján pár százalék minimum sebesség alatti szolgáltatás is belefér. Csak ha kiszámolod, emlékeim szerint ez majdnem havi 1 napra jön ki... Úgyhogy 1-2 random mérés nem bizonyító erejű, ha bizonyíték kell, akkor kérni kell NMHH-s mérődobozt
-
Keef_Lee
senior tag
Úgy tűnik kezd kikészülni a távkapcsolónak néhány gombja a boxon (nem androidos, hanem korábbi).
Létezik erre valamilyen megoldás? Cserélik? -
tuto558
aktív tag
Az lehetséges, hogy új TV (android box-os) előfizetésnél nem játszik már a saját beüzemelés? Korábban ez lehetséges volt, pár perce viszont a telekom chat-es ügyintéző kijelentette, hogy biztosan szerelő jönne, ha megrendelném, nincs lehetőség saját beüzemelésre.
-
Dalion
tag
Sziasztok!
Megújítottam a hűségemet és kérdés nélkül küldtek 2 napon belül egy Sagemcom f@st 3896 modemet, amivel nem is lenne baj, de van saját routerem (ASUS AC-65P), annak IP címét fixálva és DMZ-be téve a saját routeren kábelből 300Mbit a max. amit kinyög, ha a kábelt közvetlenül a sagemcomba dugom megvan a 900+ is egyből.
Ezelőtt egy Kaon CG3000-ben ugyanezen beállítások mellett működött minden rendesen.
Mi lehet a baj?
Köszönöm! -
Dalion
tag
Sajnos ugyanaz a probléma, áramtalanítás/újraindítás megvolt, a 2,5 gbit port cseréjét már korábban kipróbáltam és nem hozott eredményt.
A haladó beállításokban a WAN blooklást és SIP ALG-t is kikapcsoltam.
A sagemcom-on a menü nem enged belépni a tűzfal beállításokba, ezt nem tudom megnézni.
Elvileg minden rendben van, sagemcom IP tartománya 192.168.0.11-től, asusé 192.168.50.2-től, így összeakadni sem tudnak.
Én sajnos kifogytam az ötletekből. -
mike710
aktív tag
válasz kabelmania27 #137294 üzenetére
Remélem nem lesz rá szükség, úgy látszik össze kapta magát mára. Érdekességképpen csináltam, megint egy kép a mostani értékekről, szerintem elég hasonlóak, nem vettem észre különöset rajta, csak azt nem tudom akkor mire lehet következtetni, központi hiba lehetett?
[ Szerkesztve ]
-
mike710
aktív tag
válasz #46824192 #137296 üzenetére
Ez nem lesz több, igazából ennyinek se kellene lennie, én se értem. Ezt írja a csomagomnál ha bejentkezek:
Gigaerős Net 1000/25 díjcsomag
Rendes körülmények között elérhető le/feltöltési sebesség: 600/15 Mbit/sMinimális le/feltöltési sebesség: 100/4 Mbit/s
Maximális le/feltöltési sebesség:
1000/25 Mbit/s
Részletek a díjcsomagról -
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek Sagemcom F@st 3896? Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám kikapcsolni a 2,4GHz wifit? Az alap wifi beállításokban nincs külön a 2,4 illetve az 5GHz (az előbb valahogy bejött, de ahogy ráfrissítettem el is tűnt) vendég wifinél van. A régebbi 3890v3-nál külön volt a 2,4 és az 5, így ki tudtam kapcsolni. A laptop állandóan a 2,4-re megy, néha észrevettem, hogy az 5-ösön van, nem tudom mi alapján csatlakozik egyszer ide, egyszer oda.
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
tuto558
aktív tag
válasz horvathpeter #137299 üzenetére
Szia,
Nekem 3890-es van jelenleg, de a kép alapján hasonló a menüje. 3890-ben az általad feltöltött képen látható "Band Steering" menüben a funkció kikapcsolásával lehet "szétválasztani" 2,4-et és 5-t, az után lehet kikapcsolni külön a 2,4-et.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest