Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • R3laX

    addikt

    válasz Ateszpapa #127477 üzenetére

    Nincs már relax :D. Tényleg felhúztak... milliókat költenek reklámokra. "Magenta együtt, többet adunk" meg az... :) persze..., de 2 szerelőt nem képesek kiküldeni, aki 2 órás melóval megoldja a dolgot. Én eddig kedves voltam velük, de most már mintha direkt csinálnák, hogy feltartanak, ami marhára nem korrekt. Összegyűjtöm az aláírásokat rábeszélem a lakókat 2020 októberben, hogy engedjük be a házba a telekomot. Közben a mobil előfizetésem hagyom túlárazva továbbmenni, mert már decemberben lejárt a mobiltelefon részletem, meg ugye nem is kapom meg a -30% kedvezményt a csomagra... Mit lehet elvárni tényleg tőlük a jövőben, ha 2 hónapig nem csinálnak meg egy hibát? Ez sehogy sem ügyfélbarát.. és akkor reklámembert küldenek megint ki, nem a műszakisokat..

    Azokra rá tudják tukmálni a drága csomagjaikat, akinek szüksége sincs rá..., ez már tényleg kicsit olyan, mint a 2 éve a Digi irodában állva látom, hogy a 80+ éves bácsikára erőltetik az optikai átállást, de nálam még az sincs :D... Kérdezi a bácsika, hogy ugye az M5 ugyanazzal a gombbal hozható majd be? Persze! 1000Mbps-al :D 3ms lesz kedves Tibibácsi :).

    150m légvonalban a Digi iroda és 220m légvonalban a Telekom és ez van... áh, én már minden Telekomos pósztert széttépek most már, ha meglátom ;] :U :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák