Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Renwick #125499 üzenetére

    a backend eszközöknél azért gondolom fejlesztés kell. A bármilyen androidtv eszközre telepítés kapcsán meg valószínűleg a multicast mellett az unicastra fallbacket is meg kell oldani backenden is. Meg esetleg a hgw-iken is, hogy működjön. Korábban amúgy említette már valaki, hogy várható itt is. [link]

    #125500 Livius
    annyira noname, hogy a legelterjedtebb olcsó, hivatalos androidtv rendszerű eszközök amlogicra épülnek (talán az mtk lehet még hasonló). A miboxok, az új chromecast with Google tv is arra épül. Valamelyik amazon box is. Nem véletlenül használják ezt a szolgáltatóknál sem. Mert létezik hozzá olyan szoftveres alap, amire építhetnek és olcsó, a teljesítménye is megfelelő a célra.
    Itt egy nem hivatalos lista a netflix/prime videó certes eszközökről és döntő többségük amlogicra épül [link] és a certes androidtv eszközök közt is nagyon elterjedt [link]
    A video codec kezelést nem a gpu, hanem külön modul végzi a socon belül, szóval a 4k kapcsán irreleváns, hogy milyen erős és játékos teljesítményű.

    A box kapcsán meg elég az alap rendszert nem elrontani és a telekomos androidtv appot fejleszteni hozzá. A tiltott wifi és hasonlók meg inkább a mostani hálózati megoldásuk miatt lehet letiltva, mert a mostani megoldás nem tudja wifin megbízhatóan elérhetővé tenni a streameket. Ez nem a boxon fog múlni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák