Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Watercolour

    aktív tag

    Sziasztok,

    az alábbiakban szeretnék segítséget kérni.

    Ház elektromos (és egyéb) felújítása folyik, jelenleg nincsen bekötve telekom szolgáltatás, viszont elérhető a Telekom FTTH, és szeretnénk is előfizetni rá.
    A házban van egy helyiség, ahova az összes villogó/zúgó/melegedő dolog kerülne (ONT, router, switch, NAS, stb.), és ebbe a helyiségbe bőven lesz is behúzva kábel, szépen becsövezve a falban.
    Megoldható az a telekomnál, hogy a bejövő optikai kábelt bevezessék a fali csövekbe, és úgy érkezzen meg a helyiségbe? Ez időzítés miatt is fontos lenne, mert hiába tart még a felújítás 1-2 hónapig, lassan meg kellene rendelnem a szolgáltatást, hogy be lehessen húzni a csövekbe a kábelt. Amennyiben ilyet nem vállalnak, vagy a kábel merevsége és hajlíthatósága miatt nem lehetséges, megoldható esetleg az, hogy vásárolok valamilyen ultraflexibilis optikai kábelt, és a padláson a bejövő kábelhez hozzátoldom, és ezt húzom be a falba?

    Másik kérdésem az, hogy emlékeim szerint valamelyik szolgáltatónál előfordult olyan, hogy a helyi üzletkötők tudnak a weboldalon találhatónál jobb ajánlatot adni. A telekomnál van ilyen? Érdemes megkeresni őt, vagy csak simán rendeljem meg a weboldalukon?

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák