Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DB10

    csendes tag

    válasz Atomantiii #11752 üzenetére

    Szia atomanti,

    köszönöm, hogy árnyaltad a véleményed.

    Az este két hete volt, amikor a zárolás történt, akkor írtam ide is. Elindult több nap előkészítés után SAT-on az m1HD adás (olvass csak vissza) és aznap du kettőkor elindult egy közeli müholdon egy addig nem létező időszakos stream, ami interferenciát okozott és szétverte az m1HD adásunkat - meg a mienk az övékét. Tehát erről senki nem tehetett tulajdonképpen, Murphy bácsi volt.

    Erre sosem látott cirkusz tört ki, hatalmas indulatok - jogosan teszem hozzá - szabadultak fel, és elszabadult a pokol. Ez délután történt, egy ideig mi se tudtuk mi van (1-2 órát) de nemsokára megvolt a megoldás, cselekvési terv. Én raádásul szabadságon voltam, csak telefonon láttam a fórumot és a méljeim, nem sok lehetőségem volt. Amikor géphez értem, megírtam a szükságes és őszinte tájékoztatásom, mi a probléma oka, és mi lesz, amit igértem az meg is valósult, hajnali kettőtől kiment egy card frissités és az m1HD másik frekin és TP-n simán fogható volt.

    Viszont, olyan bejegyzések születtek, pl. "szopjon le az egész magyar telekom" meg különféle fenyegetések (ide megyek oda, irok), amelyek megengedhetetlenek egy céges fórumban. Ezért került 2 órára zárolásra (és persze a nem megfelelő stilusú hozzászólások törlésre) , hogy ne lehiggadjon mindenki, olvassa el a tájékoztatást, és ne kelljen büntetésket kiosztani utólag. (elárulom, ebben az időszakban nem voltam gépnél sem, mert be kellett rohannom az irodába is egy gyors megbeszélésre.)

    Nincs igazad, hogy "ami rombolja a cég megítélését, azt szinte kivétel nélkül kitiltják a fórumról." Elég világos a Felhasználási feltételek, és akik eddig ban-ra kerültek, kizárólag komoly FF sértéseket követtek el, pl. primitiv és bunkó stilusban fröcsögtek, esetleg személyesen engem fenyegetett kirugatással (kacc-kacc). Volt (elég pmitív) aki rombolni, trollkodni ugrott be, neki sem volt sok ideje erre, volt aki csak trágárkodni, volt aki meg politikai véleményt osztogatni (ez is kifejezetten tilos, pl. bármelyik volt vagy jelenlegi kormánypártot szidni). Volt aki üzleti titkot írt be, ami szintén nem valami jó ötlet, kb. ezek jutnak eszembe, ja volt aki engem küldött el oda, ahonnan jöttem, nos ezek repültek. DE:

    Azonban, ha valaki normális stílusban elmondta a problémáját, legyen az bármilyen negatív kritika, sosem került törlésre vagy tiltásra és minden segitséget megadtunk. Kritikát, véleményt kifejteni lehet normálisan, együttmüködve, kultúráltan is, de amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten, ha valaki fordítva ül fel a lóra, akkor jön a moderátor a pallosjogával. tetszik nem tetszik, bár a T-Home fórum egyedülálló, lassan 9 éve jogfolytonos a Pohly-val, de ezeket a szabályokat be kell tartani és a moderátorok betartatják, akkor is, ha nem mindig egyszerű.

    Pl. Pacee is ott követte el a hibát, hogy egy "tréfosline" anigif avatrarral inditott, és elkezdett engem is osztani, ahelyett hogy segitséget kért volna. Azt gondolom, hogy 70-es IQ felett felfogható, hogy legyen bármekkora vélt vagy valós sérelme, ez egy céges hivatalos fórumon nem megengedhető.

    Bocs, ha hosszú lett, de azt gondoltam, nem baj ha leirom az ezzel kapcsolatos gondolataim.

    Üdv,
    Attila

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák