Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #20221952

    törölt tag

    válasz Core2duo6600 #100452 üzenetére

    Pedig ezt tapasztalom.

    A TV szolgáltatásban jobban, az Internet szolgáltatásban kevésbé vehető észre, de attól még van.

    Az Internet szolgáltatásban nem is sebesség csökkenés van, hanem az, hogy az Internet cím beírása után vagy nem ismeri fel a címet és nem tölt be, vagy csak sok másodperc múlva tölti be, maga az oldal letöltése gyors és ha jól működik, akkor ilyen gondok nincsenek. (Megadtam manuálisan a Google DNS címeket (8.8.8.8 és 8.8.4.4), de nem változott semmi sem.)

    A TV szolgáltatásában pedig azt tapasztalom, hogy a digitális adások minősége romlik (és itt most nem arra gondolok, hogy kockássá válik a kép, vagy szétesik a kép), hanem arra, hogy tömörítési hibák jelennek meg a korábbiakhoz képest.

    Az oszlopról a szolgáltató húzta be a házba az optikai kábelt (panaszom alapján már másodszor újra kábelezve) az ONT-hez, abból megy a koax kábel a tv-be. Szolgáltató szerint olyan erős a jelem, hogy más előfizető örülne neki, ha ilyen erős jelet kapna (a korábbi tv használatakor nem volt elég a tv menüjében bekapcsolni a csillapítást, még a kábelre is kellett tennem egy 20db-es fizikai csillapítót, hogy jó legyen a kép).

    Ezeket a gondokat szeles, esős, vagy havas időben, illetve hirtelen hőmérséklet csökkenés és növekedés esetén tapasztalom... :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák