Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ultrapihenten ébredtem még ha kicsit morcosan is aludtam el. Az oka az volt hogy édes kijelentette már nem vagyok annyira szerelmes mert nem ölelgettem annyit tegnap mint ami szerinte átlépte volna a "nagyon szerelmes" határvonalat. Így szerinte már a "kevésbé szerelmes" kategóriába tartozom. Ki érti a nőket?!?! :Y Az embernek nem lehet egy gyengébb napja? Kérem mindenki ügyeljen erre! ;] Ma bele kell erősítenem hogy újra átugorjam azt a bizonyos határvonalat mert utálnék a "kevésbé szerelmes" szektorban huzamosabb ideig tartózkodni. (persze édes itt ül mellettem és tiltakozik)
    A választásokon az történt amit a közvélemény kutatók jósoltak. Tehát ők nyertek! A fidesznek nem lesz meg sehogy a 2/3. Ez azért megnyugtat mert utálnám ha bármelyik párt azt szavazna meg amit csak akarna. Én mint baloldali szimpatizáns nem voltam szavazni mert a jobb oldalra semmiképpen nem szavaztam volna és a jelenlegi baloldal pedig esélytelen hogy voksomat adjam rá. Még talán az LMP lett volna esélyes de róluk nem tudtam semmit. Még az is lehet hogy a 2. fordulóban elmegyek szavazni. Majd még meglátom. Annak azért örülök hogy a szélsőjobb nem lett 2. erő. Nagyot csalódtam volna az emberekben ha ennyi szélsőséges nézetet valló lett volna az országban. Persze lehet hogy a 2. fordulóban ledolgozzák ezt a 3% hátrányt.
    Tegnap délelőtt eseménytelenül telt. Édes főzött én pedig takarítottam. Délután elmentünk apámhoz látogatóba. Nem maradtunk sokáig épp csak beszélgettünk egyet. Nagyjából ennyi történt.
    Ma szerintem Pestre megyünk majd dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák