Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsmester89

    őstag

    A végső választottam egy APC Back-UPS Pro 1200VA (BR1200G-FR) lett, igaz a telepített program nem fr-t, hanem rs-t ír (ha jól emlékszem).
    Remélem nem lőttem mellé, ha mégis tájékoztassatok :D Viszont magyar leírást nem találtam hozzá....így saját véleményem alapján dugtam össze. A master-be a pc-t, így azt tudja kapcsolni, a master alattiba feszvédős elősztóba minden mást kivéve a mélynyomót, azt a legalsóba. (Mint látom, a feszvédőt elé kell kötni...de akkor dupláznom kell az elosztót a távolság miatt :(
    Pc-n a gyári programban a feszültség szabályzást csak nagyon szélsőséges határokon belül tudom állítani (nagyon alacsony és magas tartományban, pedig a cél 200-240 lett volna helyette most valami 180-260 a legkissebb ami beállítható), ezen lehetne változtatni?
    A neten talált képek és leírások alapján az 1200-as nem tud külső aksit fogadni +ba, csatlakozó sincs, viszont az enyém ilyen, így akkor ez tudja ezt az opciót?
    A csatlakozó is érdekes, van ahol gigás lan portot írnak, van ahol csak 10/100-at...
    Ha a pc-t vezérli, akkor esélytelen, hogy a nasnak is küldjön üzenetet? (automatán nem találta a synology a hálózaton, a manuális ip-t nem tudom)
    Válaszokat előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.

Új hozzászólás Aktív témák