- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Délmagyart néztétek mostanában? AdGuard megfogja, firefox megfogja. Bejelentettem volna, hogy nem kártékony az oldal, erre:
"Website delmagyar.hu is present in the Yandex Safe Browsing blacklist. Malware Phishing"
WTF?
Ha ez valós, akkor a magyar hatóságoknak lehet jelezni?Make Love not war!
-
ShadowX
őstag
válasz macilaci78 #83299 üzenetére
Banyek, most néztem meg, de elhagytam az enyémet.
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #83302 üzenetére
A tartalmat a felvilágosult, értő olvasó magától blokkolja szelektíven, szóval jól van ez így... Se helyesen írni, se fogalmazni nem tudnak, az objektív tájékoztatástól meg már 15 éve is messze álltak.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
+tisn +Polemius:
1. az útinform része jó: ha van baleset/útlezárás, ott lehet a leghamarabb megtalálni
2. feleségem nézné...MÁS: port forwardingot csinálok digis routerrel és nem megy. a gépem a 192.168.1.2 és a 9191-es porton megy webes felület, amit szeretnék kintről, ugyanarról a portról elérni. ddns-em most nincs, úgyhogy sima IP-címmel próbálkozok, tehát kintről jelenleg a 84.236.94.217:9191-el szeretném elérni a gépem, de nem megy:
Valami rosszul áll? Régi TP-linkemben szerintem hasonlóan csináltam meg és ott működött
Természetesen, ha beírom a 192.168.1.2:9191-et, akkor bejön a webes felület, tehát bentről megy.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
CSorBA
őstag
válasz azbest #83313 üzenetére
Nem a routert akarja elérni, hanem a gépet. Szerintem jól csinálja, én is hasonlóan állítottam volna be.
SirRasor belső hálón gondolom látod gond nélkül a192.168.1.2:9191
-et, igaz?Amúgy szerintem a WAN ip-t nem kell megadnod, bár láttam olyan képet most rákeresve, ahol a 192.168.1.2 volt ott is megadva.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #83312 üzenetére
Útinform? WAZE, és minden más mögötte van. Még a váro9son belül s be szoktam kapcsolni, sose tudni, hol egy kocc, semmi más nincs még csak hasonló szinten sem...
Amúgy ez a délmagyar már akkor is, mikor én még rendes papíralapú sajtóra előfizető voltam, is egy semmirevaló legalja tevékenységet folytatott, tényleg nincs olyan "lehetőség" más orgánum kezében, hogy egy ilyen sok ember lakta régió hiteles, alapos tájékoztató újságja, portálja legyen, de sajnos már a régiek sem akartak túlzott energiát a helyesírás- mondatszerkesztés lényegi részére fordítani, mint amennyit egy ötödikes az esti leckeírás során megtesz, és már tizenéve is tartalmilag erősen kifogásolható, az igazságtól távol álló cikkeket hoztak le.
Persze azt is aláírom, hogy azóta se nagyon van más, ami helyette használhatóbb megoldás lenne.
IP-vel lehet valami, mert innen se látni belőle semmit sem, csak forog forog.... Itt pl ki tudod próbálni, kintről hogy látszik egy port:[link]
Amúgy nem egyszerűbb egy openwrt-s router 6-7K-ért, meg egy bridge módba kért digis cucc?Ha bármi van a digis hálóval, restartolgat a router, és szétesik az otthoni hálód is...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
válasz CSorBA #83314 üzenetére
Persze, belülről látom.
Ha WAN ip-t nem adok meg, akkor nem engedi elmenteni.Rick4: "Amúgy nem egyszerűbb egy openwrt-s router 6-7K-ért, meg egy bridge módba kért digis cucc?Ha bármi van a digis hálóval, restartolgat a router, és szétesik az otthoni hálód is..." - így volt, de berakták a digis routert. Átkértem bridge módba, de akkor se működött az, ami előtte csont nélkül. Ezt hagyom emészteni
Na pont emiatt akartam a sajátjukkal megoldani. Visszakértem router módba és most itt állok Nem létkérdés, csak érdekes...[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #83317 üzenetére
Szülőknél pedig szintén digis net van, csak már ONT, de előtte még az alagrosi switch-es lan-os volt, és minden megy, ott a backup szerverem, ami az itthoni szerver bizonyos fontos mappáit menti, a router frissíti a dyndns-t, adja a port forwardot, fix ip-ket, stb. Ami ráadásul a legfontosabb, Anyukám gépében csak egy SSD van C meghajtóval, a szerveren vannak a felcsatolt mappái 100GB kvótával, ha a routere bízom, nincs net, nincsen többi meghajtó sem.. Arról már nem is beszélve, hogy teamviewerrel tudom az ő gépüket piszkálni, de így a routeren is tudok állítani, ha úgy hozná a helyzet.
Minden flottul megy évek óta. Amíg az a router elmegy 3-400 napokat restart nélkül, nem szeretném másik eszközre bízni..
-
fecus
őstag
-
SirRasor
addikt
Lehetséges, hogy ott nem ilyen ZTE router van?
Illetve asszem a NAT-olás kikapcsolását kell kérni az ügyfélszolgálattól és akkor menni fog rendesen a port-forward.
De ez nem magyarázza, hogy bridge módban miért nem működött az addig működő forwarding...fecus a videó nem jó: az a félkegyelmű a WAN-hoz is a LAN-os címet írta be Persze attól függetlenül kipróbáltam: persze nem jó.
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
Vicoo
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek kell, eladó egy iPhone XS Gold, 64 GB, független, dobozzal, töltővel. 259000, írj privát üzenetet ha érdekel!
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #83320 üzenetére
Most az optikai szál + a digis kis fehér eszköz van az ajtón belül, az talán huawei? Nem tudok róla semmit, mert bridge módban van, a szerelők még nem értek le a lifttel, de a digihez ment is a hívás, hogy állítsák át, mindent a router csinál.
Ezért mondom, hogy működni egész biztosan működik a dolog... Amennyiben neked publikus IP-d van, beállítás után mennie kell.
-
fecus
őstag
válasz CSorBA #83325 üzenetére
Éppen ezen gondolkodtam. A wan oldal az nem "from" tehát ahonnan hajlandó fogadni a kapcsolatot? Az akkor nem "any", azaz bárhonnan? Nincs olyan állása?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
SirRasor
addikt
Pontosan, működnie kell, és mégse. Nincs rá magyarázat. Azért is állíttattam vissza router módba az övéket.
CSorBA az most teljesen lényegtelen. Teszteléshez jó. Amúgy meg noip-n voltam regelve, amit a régi router frissített automatikusan. Most meg a szolgáltatós routernél maga a kliens csinálná, amit el szeretnék érni a gépemen. Lényegtelen.
MÁS:
ELADÓ GYÜMÖLCSPRÉS!
Sencor SSJ 4043WHEgyszer kipróbáltuk, nem jön be. Visszaküldeném, de az Alzából van, aminek nem tudtam, hogy csak Cseh viszsaküldő pontja van, azaz a legolcsóbb (DPD) megoldás is 6k...
Mindene megvan: ha becsomagolom, akkor gyárinak tűnik, ajándéknak is jó. Nem látszik rajta hogy ki lett próbálva.Make Love not war!
-
sarkanyolo2
őstag
válasz SirRasor #83327 üzenetére
Alza.hu visszaküldés, itt írnak magyar címet.
"Ha 14 napon belül visszaküldi a terméket, akkor az áruvisszaküldésre vonatkozó információkat online kell regisztrálnia az ön Alza fiókjában, és a Visszaküldendő áruk menüpontban meg kell adni az összes szükséges információt. Ezután pedig, tértivevénnyel szükséges visszaküldeni a visszaküldendő terméket a következő címre: Alza.hu, Budapest, 1134 Róbert Károly krt. 54-58. "
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Klíma töltést szegeden kocsiba hol érdemes végeztetni?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Rick4
félisten
válasz PowerBuldog #83329 üzenetére
Kossuth sgt-i nagy körforgalomtól nem messze, az FNX diszkont háta mögött van egy jó klímás. Nekem egy hosszú csőcsere, ragasztás, klímahűtő csere, komplett töltés volt 46 ezres, le kellett venni az első lököst, szétkapni mindent, szóval nem fizettem sokat....
Igaz, az intercoolertől jövő cső egyik bilincsét nem húzták meg, úgyhogy 50 km volt a max tempó, kérdeztem is telefonon, mit csinálhattak, de nem rémlett nekik semmi, hogy elbarmolták volna, aztán itthon én találtam meg a bajt, 10 másodperc volt meghúzni, végülis korrekt volt, mert még másnap is felhívott, hogy minden oké-e a kocsival, de az ciki lett volna, ha valami alul nincs meghúzva...
Andrucsák József
6724 Szeged
Vásárhelyi Pál u. 3-5.
Tel.: +36 (20) 230-4640[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz sarkanyolo2 #83328 üzenetére
Öööö...eeeeee....ööööö....mi a ****?
Ezt néztem tegnap és nem ez a cím volt odaírva, hanem egy csehMake Love not war!
-
GrotESC
aktív tag
Eladó Sapphire R9 270x videokártya.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek lenne-e kölcsön faseb kezelője? Csak egy szobanövényt metszenék meg, ahhoz kellene. Kb 2cm átmérő. 2 vágásnál kellene kezelni a sebet.
-
-Tsaba-
tag
Nincs esetleg valakinek elfekvőben egy 12v 3,5A-es tápegysége/adaptere eladó?
Acer monitorhoz kellene...[ Szerkesztve ]
-
kispéé
senior tag
válasz PowerBuldog #83329 üzenetére
-
-Tsaba-
tag
Erre vonatkozóan nem találtam rajta semmi infót. De valami általános szabvány lehet, mert van pár ilyen töltőm csak nem ekkora teljesítményűek (elvileg ilyen).
-
macilaci78
nagyúr
válasz -Tsaba- #83342 üzenetére
Ilyen dugókból van azért néhány elterjedt méret, a külső és belső átmérő kéri. Legrosszabb esetben levágod a rossz táp csatiját és rányomod a jó táp 12 V ágára. Így viszont már egy bármilyen csatlakozós tápegység jó, vagy akár a PC molex csatijára is dughatod.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-Tsaba-
tag
válasz macilaci78 #83343 üzenetére
Pont az a baj hogy nincs meg egyáltalán :-( úgytűnik 5,5/2,1-es amúgy. Ez a molex csati nekem is eszembe jutott, csak nem "kokányólnék" ha akad valakinek...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz macilaci78 #83347 üzenetére
Köszi, erre én is gondoltam. Az első volt hogy rákerestem hogy milyen árban mozog újonnan. Az a baj hogy kb annyit ér a monitor (régi 17-es acer), ha működik egyáltalán. Max rendelek ebay-ről ha nincs senkinek
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz -Tsaba- #83349 üzenetére
Céges kukákat nézz, vagy valami lombazárt. Nekem van 12V asszem 4 vagy 5A, de szétvágtam a kábelét és bele lett vezetve egy step up step down converterbe, meg amúgy se terveztem eladni. De az pont a Continental kukájából van. (Földelt meg minden, pont úgy néz ki mint bármely laptoptöltő)
De éppen lehetne kukázott laptoptöltő és step down converter kombó is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest