Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
Valakinek esetleg van PICKit 2 vagy 3, vagy bármilyen más PIC flashelsére alkalmas eszköze egy délutánra kölcsön?
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
fradi81
veterán
Hali
Maros utcában a 4 emeletes panelekben milyen net van, invitel és telekom?
moto g72, Ninebot d28e
-
lorcsi
veterán
az év első újszülöttje..és az anyja..--erős idegzetűeknek!!
hogy a fenébe léteznek iylen emberek ???
eladó: vadi új soundcore motion+
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Jár valaki mostanság Budapesten közülünk?
Vagy jön valaki Szegedre onnan valamikor a közel jövőben?
Ha igen PM-t kérnék. -
Orionk
senior tag
Sziasztok,
A Dózsa utcában a FitWorld edzőteremmel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?
Engem majd súlyzós edzés és futópad/kerékpár miatt érdekelne. köszi.
-
Thom!
veterán
Minőségi optikai kábel eladó 1,5m és 2m
VGA-VGA kábel
DisplayPort-HDMI kábel 1,5mKedvező áron eladó.
-
Tomi11
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Van az alábbi konfigom és szeretnék 1-2 alkatrészét letesztelni, hogy melyik lehet a ludas a fennálló nemindulási problémának, pl.ram, proci stb.
Részletes hiba leírás: Van egy ASUS Z 370F lapom. Az elmúlt pár napban a gépem semmi előjel nélkül kikapcsol aztán magától vissza kapcsolt. Elsőnek játék közben, aztán netezés közben is. Ez így ment egy darabig, aztán kikapcsot majd újra bekapcsolt csak se kép, se hang. Az alaplapon van egy power led ami jelzi, hogy kap áramot a lap. Vannak még CPU, RAM, VGA, és egy BOOT jelző ledek, amik jelzik a bekapcsolásnál,hogy minden rendben van. Ezek ebben a sorrendben felvillannak egy rövid időre, de most csak sötétség van. A ventik azok mennek szinte maxon, de más semmi. Kikapcsolni is csak a power gomb hosszú nyomva tartásával lehet.
Próbáltam a ramokat egyesével, másik slotba,de semmi. Procit kivettem ott sincs gond lábak, paszta rendben.
Másik hddvel is próbáltam volna, de nem megy. Biosba belépni se lehet.
A furcsa az, hogy se kékhalál, de még a windows naplóba se volt hibára utaló bejegyzés.
A VGAt is kivettem akkor se indul.Remélem megdöglött a lap.☠Alaplap: Asus z370F
Proci: i7 8700 k
RAM: Kingston Predator 3200Mhz 16GB 2x8 dual RGB
SSD: Crucial MX 500 1TB
VGA: Asus strix 1080 Ti
Táp: FSP Hydro G 850W
Előre is köszönöm
Minimum egy hasonló lap.[ Szerkesztve ]
-
Tomi11
csendes tag
válasz finest #82525 üzenetére
Bios reset volt. Addig el sem jut a gép,hogy képet adjon.
Magyarán bekapcsolom és semmi nem történik. Az alaplapi power led világít, a ventik pörögnek, a ram rgb világít és ennyi se kép, se hang. Eredetileg a CPU, majd VRAM,utána a VGA, és végül a BOOT jelző ledeknek kellene felvillanniuk egy rövid időre ami gondolom azt jelezné, hogy minden stimmel, de már nem csinál ilyet. -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Mikor ha nem most fogyott volna ki a toner a nyomtatónkban. NagyTesco Netsurf-ön kívűl lehet valahol nyomtatni vasárnap szerintetek?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Agyasima
őstag
válasz sarkanyolo2 #82529 üzenetére
Munkahely.toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
ShadowX
őstag
válasz sarkanyolo2 #82529 üzenetére
Vagy nem tudom, hogy a toneres a netsurf mellett nyitva van -e.
-
senior tag
Jó szájsebészt tudna valaki ajánlani Szegeden? Eddig Dr. Decsi Gáborhoz jártam nyirokcsomó duzzanat miatt, de már lassan egy éve nem múlik el és kezdem úgy érezni, hogy jó lenne mással is megnézetni.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
-
Tomi11
csendes tag
válasz azbest #82535 üzenetére
Az a gáz, hogy a szervizbe ha nincs hasonló lap ott is csak találgatni fognak.
Mármint külső szervizre gondoltam nem a bolt szervizére.
Anno kérdeztem egy szervizbe mi a különbség az m.2 ssd b,m és a b&m kulcsok között a válasz meglepő volt.
Nem is hallottak ilyenről. Az anno az kb. tavaj májusban volt. Szóval nem egy új keletű dologról volt szó. -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Audihoz van valakinek VCDS-e?
Szellőző lapátokat kellene alaphelyzetbe állítani...APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
ShadowX
őstag
válasz Digital #82544 üzenetére
Saját szinten Spartan trifecta hétvégére készülök, így nálam nincsenek lebontva napokra az edzések hanem igyekszem általános erőnlétet fejleszteni (plusz mostmár tudom mik a kritikus területek amiket még fejlesztenem kell, így azokra nagyobb hangsúlyt fektetek). Nem vagyok túl jó edzőpartner (tipikus fülest bedugom típus vagyok)...
Ráadásul meló időbeosztása miatt rászoktam a kora reggeli edzésre.
Te?
A jő nők meg háááát...vannak azok is, meg van egy csomó kacsacsőrű emlős is.
-
ShadowX
őstag
válasz lorcsi #82548 üzenetére
Na hát ezzel voltak gondjaim rendesen. Képtelen vagyok reggel kajálni olyan ébredés +2 óra ideig.
Szóval erőszakkal letolok egy zabturmixot (bcaa-val) + 1-2 banánt. Edzés utánra már megjön az étvágy akkor gyakorlatilag bármi jöhet.
Úgy néz ki megtanulta a szervezetem beosztani ezt. Nálam az edzés 60-70 perc, de azt intenzíven.
-
lorcsi
veterán
válasz ShadowX #82549 üzenetére
pont ezért kérdeztem, mert nálam is így van
mondjuk én vagy 10 éve voltam reggeli edzésen utoljára
de azóta is ha erre a problemre gondolok..nem tudom a megoldást..és néha jó lenne..reggel letolni egy edzéstsúlyzós, gépes edzéseket szoktál inkább
vagy saját súlyost?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest