Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TimeCenter

    tag

    válasz hujabeni21 #88929 üzenetére

    Hujabeni21:
    1. Minden órára az a garancia vonatkozik amit mellé adnak. Még egy azon márka a különböző régiókra is más-más garanciális feltételeket adhat. Jó példa erre az "amerikai" 5 éves LIMITED garancia összevetve az Európai Unióban szokásos 2 éves szavatossággal.
    2. Mivel az általad jelzett óra garancia jegyét nem mellékelted, így érdemben csak annyit írhatok, hogy ha a magyarországi szervizt jelzik benne mint garanciális helyszín, akkor az ott leírt feltételek szerint javítják garanciálisan az órádat.
    3. Ha LIVIGNO-ból hozzák az órát valószínüleg ezek a feltételek vonatkoznak az órára.
    4. Minden nemzetközi garanciajegy esetében ügyelni kell a szakszerű kitöltésre. Ezt meg kell követelni az eladótól. Ugyanis a nemzetközi garanciajegyen egyértelműen le van írva, hogy csak kitöltve érvényes. ("Please ensure that the guarantee details on the back cover of the guarantee booklet supplied with the watch are completed and retain a proof of purchase.")
    Ez
    Ez a garancia jegy pl nem biztosítja a garanciát, sem itthon, sem máshol.
    5. A nemzetközi garancia érvényesítésének másik ( a garancia jegyen egyértelműen leírt ) kizáró oka a vásárlási bizonylat hiánya szokott lenni.
    6. A nemzetközi garanciajegyen található feltételek teljesülése esetén természetesen díjmentesen javítjuk a nemzetközi garanciajegyen felsorolt garanciális jellegű hibákat, kizárva abból az ott felsorolt nem garanciális jellegűeket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák