Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvin66

    csendes tag

    válasz seiko #3306 üzenetére

    Ja, pontosan igy vagyok vele en is, ket meternel lejjebb sohja, de buvarora az johet. :)

    A videot en is megneztem, szinvonalaban, mondanivalojaban tokeletesen illeszkedik a parasztvakitos szoveghez, ami az ora leirasaban van.

    Kozel egy evtizedes Malev multam alatt sok-sok pilotat es a csuklojukat lattam, nem emlekszem ra, hogy kulonosebben komolyabb orakat hordtak volna, talan a legkomolyabb amit lattam, az - akkor - nagy szamnak szamito Casio databankos, szamologepes ora volt, de ilyen olyan Breitlingek, Fortisok Omegak meg csak hirbol sem. Nyilvan nem mondhatom, hogy nap-mint nap leellenoriztem minden pilota csuklojat, de ha lett volna valami hajmeresztoen komoly ora barmelyikukon is, azt eszrevettem volna. Kabala Raketak, meg minden fis-fos, az inkabb volt.

    Bar nekik - amikor jaratindulas elott a fedelzeti computert programoztak eppen- gondolom nem kellett semmilyen ora annak felidezesehez, hogy ok tulajdonkeppen pilotak... :))

    Az viszont teny, hogy ezek a "pilota orak ' piszkosul joil neznek ki, nekem akkor is teszenek, ha akrmilyen hulye szoveggel is akarjak eladni oket. Szoval nincs veluk gondom, de pilotat azt nem csinalnak egy emberbol sajnos...

Új hozzászólás Aktív témák