Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • delig

    tag

    Sziasztok!

    Megjött pénteken végre a tv (55w808c). Sajnos sokat még nem tudtam vele foglalkozni.
    Eddig minden rendben szerencsére, a képpel kapcsolatban nem vettem észre kirívó dolgokat. Talán a jobb felső sarokban van egy nagyobbacska felhő, de egy filmet kellene már végignéznünk, hogy lecsekkoljuk, plusz a tesztanyagokat, amiket linkelgettetek.

    Ami feltűnt, hogy a Play Store igen kevés appot dob fel, ez gondolom azért van, mert figyeli, hogy min fut, és a tv-re még sokminden nincs hivatalosan elfogadva.
    Emiatt kicsit fáj a szívem, mert az HBO Go-t nem sikerül működésre bírni. A minap szintén volt téma, próbáltam úgy csinálni, ahogy írták. Az Opera el sem kezdi letölteni sajnos. A Chrome letölti, de elindításkor ugyanaz a helyzet, mintha NAS-ról telepítem az apk-t. A hiba, hogy elinduláskor azt mondja a kapcsolat megszakadt, de ha rányomok az ellenőrzésre, utána jó. Beírom az adataim, aztán mikor az azonosítás megtörténik, megint megszűnik a hálózati kapcsolat, és onnan már nem is reagál semmire, csak a kilépésre. Vezetékes netről megy, plusz egér és bill is van. Nem értem az egészet. Akinek esetleg van erre megoldása, azt megköszönném.

    A tv-re a Kodi-t is felraktam. Ehhez keresnék egy olyan add on-t, amivel felismeri a külső feliratokat is. A régi tv-vel ellentétben ez a belsőt ismeri, a külsőt nem. Tudtuk ajánlani ilyet?

    Ez a két dolog érdekelne leginkább még.

    Köszi előre is!
    És köszi, hogy az itt leírtak vezettek ahhoz, hogy ezt a tv-t válasszam :D

Új hozzászólás Aktív témák