-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xb12x
tag
https://mobilarena.hu/hir/az_android_n_snapdragon_800_801-en_hivatalosan_nem.html
A mostani android-os sony tv-k is ARMv7-esek. Persze tudom a tv más mint a telefon és még a 6-os főverzió sincs kint, de ezek alapján elég valószínű hogy a nougat nem is lesz soha, hiába a minimum 2 év szoftver követés.
[ Szerkesztve ]
-
kispéé
senior tag
HDMI CEC-et azaz BRAVIA SYNC-et próbálta vki? Működik? Nekem nem akar működni egy amiko alien-nel.
-
Jim-X
őstag
válasz dani_golf #25599 üzenetére
Szia!
En 2.9-3m-rol nezem a Full HD 65"-ost. Csak az elso honapban tunt nagynak
talan az elso hetutana mar egyatalan nem. 1080p filmeket nezek rajta, jobb youtube videokat a sracaim, meg a BabyTV megy, ami 80%ban HD.Most voltunk otthon anyoseknal Magyarorszagon, ott a haloban a regi G30-as plazmam van, ami 40"-os. Parszor bekapcsoltam a gyerekeknek. Tegnap mikor hazajottunk elso pillantasra meglepett a 65", de ez par perc volt
Ha engem kerdezel akkor minimum 65os kell ekkora tavolsagra, a 4K-nak meg egyelore semmi ertelme, szerintem. Se igazi forras, se meret ami miatt kene (85folott lenne ertelme)
A játék az nem játék!
-
varmi2
nagyúr
Éjszaka bekapcsolódik a tv magától, hol kell kikapcsolni a frissítgetéseket? w755c
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
PrinceHerceg
őstag
-
tthom
senior tag
Azért nem semmi, hogy az ezüst változat szinte mindig olcsóbb..
-
K Norbi
addikt
válasz varmi2 #25604 üzenetére
Helló!
Home -> Beállítások -> Csatornabeállítás -> Digitális menü alatt:
Műsor beállítás: Műsor frissítése készenlétben legyen KI.
Ha kikapcsoltam a tv-t valamikor még órákig villog a pent, EPG-t frissíti, tegnap éjjel 2x szer bekapcsolt.
És kedvére frissítette az EPG-t.Valamint Sugó Rendszerfrissítés: Automatikus szoftverfrissítés: KI
Kézzel elég ha nyomtok hébe hóba, ha automatán keresi ébresztgeti a tv-t. -
blakey
titán
válasz PrinceHerceg #25615 üzenetére
Nem sokkal olcsóbbak, mintha itthon eredeti Samsungot vennénk, 5e/pár volt amikor vettem, szerintem most is ki lehet fogni ilyen áron.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok Skacok!
Valakinek közületek esetleg volna igénye egy SONY KDL-48W585B TV készülék gyári leírás lajstromára?
Én már csak pakolgatom, de gondoltam hátha vkinek még jól jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
BB9360
aktív tag
válasz K Norbi #25614 üzenetére
Már írtam erre, hogy nekem ez a beállítás van, de ennek ellenére nem változott semmi. Ugyanakkor találtam a műsor beállítás alatt technikai beállítást, amin belül van olyan, hogy auto. szolgáltatásfrissítés. Ez most bekapcsolt állapotban van. Lehet, hogy ez nálad ki van kapcsolva és ezért oldotta meg a többi kikapcsolása a problémát? Mert ezen kívül az említett beállítások mind megegyeznek, de a DAC ledje rendszeres időközönként, rendszertelenül hosszabb-rövidebb időre fel-felvillan, ég...
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.Hétfőn megkaptam az Edigitalból a Sony Kdl 43 W755 tv-ét.Nagyon elégedett vagyok vele,egy Samsung Ue40c650 készüléket váltott le.A 3D szeretném kipróbálni,a szervíz menübe sikerül is belépnem de ozt nem találom azt a beállítási lehetőséget ami a leírásban szerepel.Tudna valaki segíteni?
-
-
kispéé
senior tag
válasz PrinceHerceg #25615 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
A jelenleg kapható SONY modellek (Mondjuk az XD85-ös) átkonvertálják a hangot ami HDMI-n keresztül érkezik?
A konkrét kérdésem az, hogy a TV-re HDMI-n keresztül vannak eszközök kötve (XBox S, PS4, PC) de éjszaka fejhallgatóval szoktam játszani, jelesül egy TurtleBeach Elite 800X-el. A kérdés, hogy inkább vigyem ki optikai kábellel a jelet a perifériákból egy Optikai útválasztóba és onnan a fejes transzpanderébe (a kép persze HDMI-n maradna a TV felé) vagy kár vacakolni a rengeteg kábellel, elég ha a TV Optikai kimenetét kötöm össze a transzpanderrel?
Lekonvertál Stereo 2.0-ra a TV, vagy átengedi a tömörítetlen jelet?
-
blakey
titán
válasz #48967168 #25625 üzenetére
Természetesen megszólal a fejhallgatón is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SutPet
aktív tag
Ismét van egy kis problémám a 43W755-el. Hiába beállítottam a routeren fix ip-t néha szenved rajta a net. Sokszor van az hogy hiába belépek a home menübe, semmilyen netes tartalmat nem tölt be az ajánló, csak teker mint a háborodás.
a dinamikus kontrasztállítás még mindig problémás. TV-t nézve nem jön elő, de valamiért kodival filmet lejátszva igen, hiába kivan kapcsolva. kodiban semmilyen beállítási lehetőséget nem találok erre.
God must love stupid people, he made so many of them.
-
_Atesz
addikt
50W808C tv-m van és arra lettem figyelmes reggel, hogy vadul teker a rákötött vinyó. (a TV ki volt kapcsolva..)
Ahogy kihúztam a LAN kábelt a TV-ből, rá 5mp-re megállt a vinyó használat.
2 kérdés merült fel bennem:
1.: ha 0,5W a készenléti fogyasztás, akkor hogy tud ilyet tenni (megmértem előzőleg, 13W-ot eszik kikapcsolva....)
2.: ki és honnan vizsgálta a vinyón levő tartalmat? Mert hogy kívülről kotorászott benne valaki vagy valami az tuti.. -
SeLe
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta ezt okosított W755-höz ?
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Sziasztok,
Nemrég megsérült egy Sony KDL55 W800-as televízióm, szállításkor a felső sarka megnyomódott, kívülről csak egy karc látszik, de sajnos az alatta levő pixelek úgy tűnik megsérültek, így a tv jobb felső 1/4-e kampó. Valakinek volt már dolga Sony szervízzel ehhez hasonló esetben? Mire van esély, javítás lehetséges-e egyáltalán, érdemes-e, illetve olvastam itt a topikban, hogy valakinek felajánlottak egyszer kedvezményt ilyen esetre, ha vesz új készüléket.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz SystemRoot #25632 üzenetére
Hívd fel a hozzád legközelebbi SONY márkaszervízt és cseréltesd ki egy hibátlanra, mivel ezek szerint szállítássérült terméket kaptál!
[ Szerkesztve ]
-
kapaca76
tag
Tegnap megérkezett a W755C, eddig nagyon tetszik, jó választás volt. :-)
Színhőmérsékletben melyik közelíti meg legjobban a valóságot :
- Semleges
- Meleg
- Profi1, vagy
- Profi2 ? -
blakey
titán
válasz K Norbi #25637 üzenetére
Az élességet vedd le 30-ra, sokat javul a kép, ha megnyítsz egy weboldalt, pl. ph. akkor látni fogod, hogy miről írok.
-
xb12x
tag
sziasztok,
W850 a legelső bekapcsolásnál megkérdezte, hogy állványon vagy falon fogom-e elhelyezni, aztán megígérte hogy ezt később bármikor módosíthatom, de most már sehol sem találom ezt az opciót a beállításokban. el tudná nekem mondani valaki merre keressem? ha van egyáltalán bármi jelentősége.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz K Norbi #25643 üzenetére
Nem mosott hanem természetellenes, az élek nem jók, megnézel egy mintás felsőt és villog az egész kép, a hajnak aurája van, stb. 30 a max ami jó, hidd el. Ha valami mosott akkor sz@r az adás, egyébként tökéletes a 30-as beállítás.
-
blakey
titán
válasz gyeniko #25645 üzenetére
Ez egy példa volt, ha lefelé húzod akkor a tesztképen látod a változásokat, a 30-as az ami már megfelelő, az oldalak is jók és nincs felesleges képzavar. Én többynire minden tv-n 0-nál egy picit magasabban használom, épp, hogy ne legyen a vonalnak aurája, stb.
-
krx21
nagyúr
Ma volt szerencsém megtekinteni, rövid ideig egy 65ZD9-et, több más Sony készülék társaságában.
Első körben 2-3X-os fényerő a többiekhez képest, ugyan olyan gyári beállítás mellett. Brutál fekete, a sony elmondása szerint 1000 zóna! Szóval nagyon hdr érzetem volt... Világosban szerintem a fényerő miatt veri az oled-et, sőtétben még nem volt szerencsém megnézni...de az 1000 zóna nem rossz, bár egy csillagos égbolt ábrázolásánál ez is kevés lesz...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest