Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bezz

    tag

    válasz blakey #25996 üzenetére

    Én voltam, akinél az alaplapcsere volt, viszont tévesen írtam, hogy 8xx lett belőle.
    Ugyanis a tv típusa két helyen is szerepel az információkban. Az egyik a beállításoknál az "Névjegy" menüben, ahol nekem a szerviz (érthetetlen hogy miért) 43W806-ot állított be. Én meg azt hittem, ilyen szoftvert raktak rá, ezért is értetlenkedtem itt, hogy ez egyáltalán működhet-e jól. Egy rakat levelet váltottam a Sony ügyfélszolgálattal is ez ügyben, de folyamatosan mellébeszéltek és mindig visszairányítottak a szervizbe.
    Így aztán tovább nyomozgattam magamtól és rájöttem hogy tulajdonképpen az ebben a "névjegy" részben található nevet én is átírhatom. Innen csak azt nem értettem, hogy a szerviz miért a 43w806-ot írta be.Egyébként ez jelenik meg akkor is, ha a tv-re csatlakozol pl mobillal, ezért is zavart össze engem többek között.
    A tv valós típusa ellenben a "beállítások"-"súgó"-"rendszerinformáció" fül alatt jelenik meg, ahol valóban a KDL-50W755C volt a szerviz után.
    Mostanra azonban már KDL-50W809C van. :)
    Nem utolsó sorban az itt olvasottak okán. De még nincs kipróbálva, mert nincs semmi 3d-s tartalom letöltve. Valamivel majd megnézem működik-e.

Új hozzászólás Aktív témák