-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Furcsa kattogásokat hallok néha a tv hátulja felől, mintha relék kattognának, amikor beállításokat eszközölök.
Másnak is szokott ilyen lenni? -
krx21
nagyúr
Nekem mindig bekapcsol a frissítési időpontban (hallom a relét...)
Csak az a érdekes, hogy az automatikus frissítés ki van kapcsolva...
Az időpontnál, meg mindig van valamilyen szám adat írva... Amit gondolom nem kellene figyelembe venni, ha ki van kapcsolva az automatikus frissítés...
Mitől lehet akkor? Ti tapasztaltok ilyet? -
Chalez
őstag
Üdv a klubban emberek! Tegnapi naptól egy kis 46HX750 nagy gazdái lettünk.
250k volt a készülék, vadi új dobozos, sose használt darab...éééééééés: 2db szemüveg volt hozzá ajándékba!
SD adással és internetes HD tartalmakkal tudtuk eddig tesztelni, de így is nagyon jó a minősége, és szépek a színei. Az igazi tesztelésre még sajna várni kell 1.5 hónapot (a barátnőmnél van a TV, nálam meg az i2500k+AMD6870) mert akkor költözünk össze. Akkor viszont megkínálom számítógépen keresztül PowerDVD 12 segítségével 2D és 3D mkv tartalmakkal...ahogy a régebbi LG 42lw4500-nál is csináltam...
Mivel a barátosném T-nél dolgozik...így valószínű, IPTV családi + HD díjcsomagra fogunk benevezni.
Egy fontos kérdésem lenne még, ha esetleg valaki tudna rá válaszolni...Ki lehet-e számítógép által átküldött 2D és 3D tartalmak lejátszása esetén a Motionflow nevű szenzációs találmányt kapcsolni? Engem ugyanis határozottan zavar az általam látott szappanopera effektus...
-
-
Chalez
őstag
Köszi a tippeket! :-) Azért azt elárulom, h nem a barátosnémnak volt a TV a legfontosabb...
Csak remélem, h nem fog beleszerelmesedni helyettem
Blu-ray lemez lesz a tuti, semmi kétség! :-) -
GermAntec
csendes tag
Én már 2 hónapja vagyok boldog gazdája egy 40HX850-nek. Nekem ez a tévé szerelem volt első látásra még tavaly, amikor megjelent. Borzasztó szép képe volt, amikor láttam, mindig gondoltam, vagy plazma, vagy ha LCD tévét veszek, akkor már legyen valami komolyabb darab. Csak akkor még csillagászati ára volt, de mostanra lement, úgyhogy 280-ért már elég jó vétel volt sztem. Persze vannak hiányosságai, főleg a koreai csodákhoz meg az idei modellekhez képest (médialejétszás főleg) de a képminőség ezt nekem bőven kárpótolja.
Aktív 3D szermüveg volt hozzá 2 db, a BR750-es típus, hát az kb. a passzív szermüvegeket szégyeníti, olyan könnyű és vékony.
MM-ben vettem, utolsó darab volt, az eladó rá is akart beszélni az új W805-re, kicsivel drágábban, de valahogy nem győzött meg a képe, ill, a HX850-nek a dizájnja is praktikusabb nekünk (6 fokban hátrafele döntött, nekünk alacsonyan van a tv állvány, ami pont hasznos, ill. GorillaGlass üveg bevonata van, ha esetleg a kislányom szeretné megkopogtatni a képernyőt, akkor remélem megvédi a panelt :-)
A médialejátszás hiányosságai is orvosolhatók, NTFS helyett exFAT-ra formázom a pendrive-ot, ill. mkv-ből m2ts-be átrakom az anyagot tsMuxeR GUI-val és azt frankón lejátssza, minőség változatlan marad.
Persze később majd blu-ra lesz, vagy PS3 de addig ez is jó megoldás, főleg a 3D-s anyagoknál.
DVB-T tunert is beélesítettem rajta, vettem egy sima kültéri antennát 6 ezerért, kiraktam az ablakrácsra, azt gyönyörű képet ad vele a HD adásoknál ingyen. -
Fandango
veterán
En is beleptem a mai napon a klubba, 40HX751 keszulekkel, jelenleg ismerkedek vele es allitgatom. Fantasztikus egy tv.
-
Fandango
veterán
Egy kerdes, beregisztraltam a tvt a sony honlapjan, es ott ir ilyen 5 evre kiterjesztett garanciat es alatta egy kodot, az most mi?
-
krx21
nagyúr
válasz radi8tor #1277 üzenetére
Elég nehézkes procedúra volt... Franciaországba kellett postázni 4db dokumentumot (kártya, számla másolata, regisztráció igazolásának nyomtatott változata stb...)
A telefont is Franciaországból küldték... Szóval 1 hónap kereken volt a várakozási idő.
Erről az akcióról különösebb részleteket itt Magyarországon nem is tudtak nagyon mondani a Sonyék...
A központi franciaországi Sony intézte az egészet itt Európában... -
-
Fandango
veterán
Na tudtam egy kicsit tesztelgetni a tv-t, a kepet sikerult talan megfelelore beallitani. A kep csodalatos, egy uj elmeny a 24" monitor utan ez a meret. A 3D szemuveg (250es tipus) tenyleg nem egy kenyelem bajnok, az orrnyerget elegge nyomja es a szara is a fejemet, bar en eleve szemuveges vagyok, de ez akkor is kenyelmetlen. 3D-t csak a netes tartalmakkal tudtam kiprobalni, de teljesen korrekt, nem faj se a fejem se a szemem tole, igaz sokat nem fogom ezt a funkciot hasznalni, de azert neha jo lesz. A wifit pillanatok alatt beallitotta magatol, nem szakad es kelloen gyors. Hirtelen ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Fandango #1282 üzenetére
Mostanában a FuSo alkalmazást használom a TV-n. Vissza lehet nézni a magyar adások felvételeit Interneten keresztül.
⭐ Stella
-
Warck
tag
válasz radi8tor #1286 üzenetére
Én régen néztem rá a Fuso-ra de sajnos, csalódás volt főleg az amit a pro 4 és társai művelnek. Lehet,hogy azóta változott a helyzet. Mert amikor én nézegettem, nem volt még zene hallgatás. De jót is mondjak a viasat korrektül végezte a tartalom meg osztást, ha többiek is ezt a jó példát követnék akkor, a Fuso igazán jó lenne. Mert az elképezés jó. de a tartalom szolgáltatók, nem nagyon osztozkodnak, persze van kivétel is.
[ Szerkesztve ]
-
Sup
tag
Sziasztok, a szakértők segítségét kérném. Tudtok nekem ajánlani egy led tv-t, ami 130 ezer forint körül mozog, és a lényeg hogy PS4-hez kell, szóval egy olyan tv ami a legideálisabb a játékhoz. Nézegettem neten a tv-ket, de most h olvasgattam a fórumot rájöttem h van jó pár dolog amit sehol se említenek, és ki tudja mit nem említenek még meg. Ezt a tévét néztem ki, de most olvastam h igazából csak 50Hz a panel benne, de 200-t tud digitálisan.Köszönöm előre is a segítséget.
Sony KDL32W650ABAEP
-
krx21
nagyúr
Így van, de nem digitálisan , hanem a háttérvilágítást vibráltatja...
Az első igazi 100Hz-es az már a W805-ös sorozat, persze jóval drágábban...
Olcsón 100Hz-est a Sony idei palettájából nem találsz, hacsak nem tavalyit...
Samsung F6400, nem tetszene? Igaz kicsit magasabb input lag-ja van...[ Szerkesztve ]
-
Sup
tag
Ez a samsung pl hány Hz igazából, és pl ez a samsung ez jobb tv, vagyis jobb a játékhoz mint a sony ? Vagy van olyan tavalyi sony, ami jobb mint ez a samsung? Ez a játékmód ami a samsungokban van, ez jó amúgy vagy ilyen parasztvakítás?
nismoka: mi az h artifaktol, mert google alapján se értem h ez mit jelent?? És akkor ez a herz dolog nem is számít játéknál, csak az input lag mondjuk??
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sajna SONY ennél drágább kategória.
Van egy ilyen LCD topic. Olvass bele, keress rá 150 000-re mások is keresnek ilyen kategóriában.⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Blitzwolf BW-BTS8 csontrezgéses fülhallgató
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- KZ Z1 PRO Bluetooth 5.2, Érintővezérlés, Zajszűrő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest