- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Akkor a store-ban keress olyat ami működik, esetleg xda-n is találhatsz.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BBéci
legenda
-
Cazou
csendes tag
Köszi a választ! Lehet, hogy elosztó lesz a vége. Jelenleg a számítógép optikai kábellel van összekötve a hangprojektorral, hdmi-vel pedig a tv-vel. Ugye jól tudom, hogy ha a hangot a számítógépről hdmi-vel engedem át a tv-re, onnan pedig optikai kábellel a hangprojektorra, akkor oda már nem jut át veszteségmentesen a hang a hdcp miatt?
Cazou felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
ImI87
őstag
Bocs az off-ért, de akik járatosak a témában, hátha tudnak infót adni.
Mennyiért lehet eladni manapság egy hibátlanul működő 32-es C650 TV-t ?
(Smart, vezetékes internet, a médialejátszója teljesen jól visz mindent.) -
ImI87
őstag
Továbbá elérhető valalhol az SGH-5100GB szemüveg használati útmutatója online ?
Én bárhogy kerestem sehol sem találtam...... -
BBéci
legenda
Csak 2.0-ban, vagyis sztereóban.
Borzasztó elhibázott ötletnek tartom a soundbarok és hangprojektorok más célú felhasználását, mint a TV hangszóróinak kiváltása. Egy jó házimozi erősítőre lenne szükséged, 4-5 db HDMI és 4-5 db S/PDIF bemenettel.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ImI87
őstag
válasz nightshadow #79358 üzenetére
Oooh, fail, köszi szépen
-
gorog67
aktív tag
válasz nightshadow #79358 üzenetére
Ezt olvastam a linken: Field Rate: 120 fields / second. Ez vajon azt jelenti, hogy 60 jobb és 60 bal kép másodpercenként? Mert ha 120+120 lenne, akkor biztosan nem villogna láthatóan. Valaki próbált már jobb minőségű 240 kép/másodperces szemüveget? A tévé egyáltalán támogatná?
-
gorog67
aktív tag
Sajnos a "3d glass 240" keresésre egy csomó 240 Hz-es tévé jön be, de tartok tőle, hogy azok is csak 60+60 képet tudnak 3D-ben. Egyszer találtam egy cikket egy szuper szemüvegről, de azt írta itt valaki, hogy azt csak számítógépről lehet meghajtani. Most találtam egy két éves cikket itt: What are TV Hertz and why are they important ezt, de sajnos a tapasztalat nem igazolja:
"If you have a 240hz TV, each eye gets 120hz and you'll be able to watch both 24 and 30fps shows without any image manipulation. "
Az egyik samu tévéhez a SSG-5150GB szemüveget adják, de az is csak 120 field/second-os -
gorog67
aktív tag
Megtaláltam a régi hozzászólásomban a gyártó oldalát: XPAND 3D Glasses Lite IR / RF
-
dolbyman
tag
Sziasztok!
Vettem egy új tv-t (H6500), és ott akadtam, el, hogy amit a régi (D551-es) tv-hez letöltöttel csatorna rendező progit (samtoolbox) nem igazán működik, be sem olvassa a 6500-as csatornáit.
Van ennek a samtoolboxnak valami utódja? vagy milyen programot lehet használni helyette? Nem nagyon találtam a samsung oldalán semmit
Előre is köszönöm, üdv,
Bandi
-
zooeyglass
újonc
sziasztok!
egy kis tanácsot szeretnék kérni tv ügyben.
első tv-m lenne, ezért nincs nagyon tapasztalatom és nem is vagyok nagyon jártas a témában.
ami szempont lenne, az a viszonylag nagy méret (48-50"), és jó képminőség. elsősorban film és sorozatnézésre kellene, játékra nem (max nagyon ritkán de nem szempont), a 3d sem feltétlenül nagyon fontos.
nézegettem lg és philips tv-ket is, de nem hallottam túl jókat róluk ebben a szegmensben (MAX 200ezer ft), ezért nézelődtem tovább samsungokat..
amit kinéztem:
samsung ue50h6400, illetve esetleg az ue48h6500.
nem tudom mekkora különbség van a kettő között, illetve hogy mik azok, én szívem szerint inkább az 50-est venném de ha van akkora különbség a kettő között képminőségben akkor megfontolnám.
előre is köszönöm a segítséget! -
Sárpac
nagyúr
Kérdésem 32H6200 vs 32H6400 között van-e számmotevő különbség?
Mivel játék is menne rajta a két készülék közötti inpu laggra lennék kíváncsi.
Tesztek szerint 32h6200 28-30ms 32H6400 nem tiszta 86-43ms.
Más kérdés, hogy az új firmwarekkal hogyan is muzsikál a 6400-as arról nem láttam teszteket sajnos.Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
válasz nightshadow #79370 üzenetére
Közben lebeszéltek a 32"-ról ok 40H6200 az is 100hz panel?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
apszi
őstag
válasz zooeyglass #79368 üzenetére
SZia, Sziasztok!
Erre a válaszra én is kerestem infót, amire az AVforums fórumán találtam egy hozzászólást, hogy mennyire igaz nem tudom, miszerint az 50"-os 6400-as tévében AUO panel van, aminek rosszabb a betekintési szöge, mint a 48", vagy 55"-os tévékének, amikbe viszont elvileg a Samu által gyártott panel kerül, és remélem nem írtam nagyon nagy hülyeségeket...
-
kormi0312
senior tag
Sziasztok,
Szereztem egy F6640-es tv-t es szeretnem kerdezni h melyik szemuveg passzol hozza, ugyanis azt nem kaptam. Milyen kulonbsegek vannak koztuk az arukon kivul?
Latvanyban kulonbsegek vannak?
-
tumak3
újonc
Sziasztok!
Adott egy Samsung ue40h6500slxxh tv. Amikor megvettem kb 1 hónapja beüzemelés után automata kereséssel beállítottam a csatornákat. Digi a szolgáltató és óbudán lakok. Volt M1,M2, Duna.. a magyar földfelszíni digitálisak. Aztán egy hete a nincs jel vagy gyenge felirat volt a csatorna helyén. Újra kerestettem vele automatikusan de már nem találta. Olvasgattam sok fórumon meg mindenhol megpróbáltam a kézi hozzáadást a 121,5 meg a 121,8 on symbol rate-el, de semmi eredmény nem talál semmit. 2710es firmware van a tv-n nem tudom mikor frissült mert automatán volt eddig. Meg hogy ez lehet e a probléma. Esetleg vissza lehet e állítani a régi firmwaret? Vagy milyen megoldás lehetséges még hogy legyenek ezek a csatornák digitálisan?
-
sandró60
addikt
-
Sárpac
nagyúr
válasz nightshadow #79373 üzenetére
Na tüzetesebben utána olvastam háát nagyon tanácstalan vagyok. H6400-ast konkrétan nagyon lehúzzák képminőségre 32-40" tök8 és magas 44ms input laggja van, 32h6200-nél az 50hz a bibi viszont azt képre dicsérik nagyon és csak 30ms a lag. Kis szobába lenne esti tvnézésre és néha diablo3, tehát nem fps alapú játékra.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
havri1
félisten
2710-es szoftvert valaki tesztelte már 6400-on?
Ma vettem észre, hogy reklamál, hogy frissítene.[ Szerkesztve ]
havri
-
zooeyglass
újonc
most jobban utánaolvasgatva én azt találtam, hogy a 6400 és a 6500 között elvileg semmi különbség nincs, csak annyi hogy a 6500-ban dual tuner van...
képminőségben, paneltípusban lehet különbség az ue48h6500 és az ue50h6400 között? mert ha csak a dual tuner akkor lehet venném inkább a kicsit nagyobb 6400-ast kb ugyanazon az áron...
lehet hogy ez hülye kérdés, de annyi helyen olvastam már hogy bizonyos méretnél más panel lehet meg ennyire más képminőség, hogy jobb biztosra menni...o_0 -
Stevenstyle
senior tag
válasz zooeyglass #79380 üzenetére
Tudtommal AUO van az 50-es 6400-ban, több helyen is lehet olvasni, igaz nem 100% de gyaníthatóan így van.
Ennek ellenére az AUO sem ma kezdte. Részemről nincs különösebb gondom vele, persze nem tökéletes, de ebben az árban teljesen vállalható.
-
apszi
őstag
válasz zooeyglass #79380 üzenetére
6400 és 6500 között a tuner, és a plusz egy év hivatalos Samsung gari a különbség tudtommal is. Az AUO panelnek "állítólag" rosszabb a betekintési szöge, de ezt én is csak fórumon olvastam.
-
Flashget
félisten
válasz dolbyman #79365 üzenetére
D,F,H szériás tévékhez én ezt használom. SamsChannelEditor
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz kormi0312 #79374 üzenetére
ha teheted szerezz be egy 3100GB-t én azt használom hozzá.
Sárpac ha játékhoz kell a tv, akkor 50Hz-est vegyél..akár 40H5000-t is veheted.
nem tudom mennyibe kerül a 32H6200 és a 40H5000 de ha egyárban vannak utóbbit vedd.
Ha a tévézés, filmnézés a főszempont akkor 100Hz-est.
Vagy kompromisszumot kötsz valamelyik rovására.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
kormi0312
senior tag
köszi a választ!! lenne még pár kérdésem
látom neked is F6640 van. milyen szemüveget és smart távirányítót adnak hozzá gyárilag? én egy outletből vettem, ahonnan nem adtak hozzá ilyeneket....
szemüvegek között van különbség a kényelmen kívül?[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz kormi0312 #79392 üzenetére
Gondolom ez a kérdés nekem jött. (máskor használd a válasz gombot, ha konkrét személytől kérdezel)
szemüveg az általam is szidott (gagyinak tituláltam) 5100-as járt 2db. és az itteni képen látható [link] smart és rendes távkacsoló járt hozzá. Egyiket sem használom csak a D6500-at. Kivéve ha az éppen eltűnik a szobában valamiért.
szemüvegek között van különbség a kényelmen kívül?
volt egy típus ami tölthető volt de másban nem különböztek az 5100-ig.
Az új J szériáról nem tudok nyilatkozni a típusát sem tudom milyet adnak. A Tizen rendszer miatt lehet a korábbiak nem kompatibilisek már.
De a D,E,F,H szériánál bármelyik használható bármelyik tévével 3100-tól 5100-ig.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
fisco
csendes tag
Sziasztok!Már elnézést de hogy a 3D-hez milyen szemüveg kell az nagyon fontos,szerintem de mi újság van az Online videókal (indavideo).Már bocs a tolakodásért de nem tudtam hogy itt csak az a lényeg hogy a 3D-s szemüveg kinél hogy törik,ha igy van át kell írni 3D topikra.Mégegyszer bocsánat ha valakit sért a dolog, de nem válaszolt senki pedig lehet érdekesebb mint a szemüveg törés.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
a szemüveg tartozéka bizonyos típusoktól a tévének. és mivel anélkül nem lehet 3D filmet élvezettel nézni, itt a helye.
a te problémádnak is itt a helye csak nem olvasta olyan aki indavideókat néz a tévével. Nem írtad ez külön appot jelent H szérián (nálam F-en nincs) vagy a beépített böngészővel, végeztél fw frissítést. Megnéztem a tv böngészővel és nálam nézhetetlen, eleve olyan szinten laggol pedig kábellel van összekötve a routerrel. PC-n semmi gond a lejátszással...ezért nem nézek ilyeneket tévén és gyanítom sokan mások sem.
Lehet nézni mobilon vagy tabletten arról streamelve tévére küldve is lehet nézni.miközben én simán tudok nézni streamet a tévén erről az oldalról. [link] legyen az ausztrál V8SC vagy amerikai Indycar.
Realme GT Master Edition
-
Stevenstyle
senior tag
Nem biztos, de szerintem a többségünk arra használja a Tv-t amire való, Tv, Film, sorozat nézésre például. A mai okos Tv-k böngészőjét nem hiszem, hogy teljes értékű böngészőként kellene kezelni. Indavideóra ott a PC vagy a notebook.
Ez persze erősen szubjektív vélemény, de gyaníthatóan többen is így vagyunk ezzel és eszünkbe sem jutna, hogy ezzel kínozzuk magunkat, ezért nincs is tapasztalat amiből válasz születhetne a kérdésedre.
Emellett ez egy fórum és nem chat, ha nem jön válasz egyből nem hisztizni kell, hanem várni türelmesen.
Végezetül az, hogy melyik téma fontos és aktuális azt pont a fórumban történő hozzászólások és az azokra adott reakciók döntik el, így igen kijelenthető, hogy a 3D szemüvegek törése jelen pillanatban fontosabb a közösség számára.
-
Flashget
félisten
Ez lesz a jövő?
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest