- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz ZsigulicsiI #67749 üzenetére
Intel widi a megoldás.
de ennek hw és sw feltételei vannak.van a miracast funkció teló, tablet és a tv esetében ahhoz pedig bizonyos telefon tipusok csak a jó.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz ZsigulicsiI #67752 üzenetére
jobb oldalt "More Information" alatt ott vannak a linkek milyen hardware és software szükséges hozzá.
Realme GT Master Edition
-
kulfoldi
aktív tag
válasz donjohnson #67750 üzenetére
-
ZsigulicsiI
csendes tag
válasz Flashget #67753 üzenetére
windows 8.0 van a gépemen, nem engedte a programot feltenni de nem adtam fel, most frissítem 8.1-re a windows-t első neki futásra ezt a hibát találta
sajnos angolul nem beszélek, és magyar nyelv nem volt az oldalon, így lehet rosszul értelmeztem, de mintha csak I6 és I7 szériákra lenne jó a program az én laptopom csak I5-s... lehet hiába frissítem nem fog működni rajta...
esetleg, amennyiben valakinek ideje engedi és tud angolul ránézhetne az oldalra megerősíteni a feltételezésem
A tab régebbi samsung 2.0 7-s széria, a telom pedig Samsung S3 mini... kép, zene, video tükrözés, megjelenítés mőködik, de magát a teljes képernyőt sajnos nem tudom velük tükrözni...
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz ZsigulicsiI #67755 üzenetére
3. generációs i5 jó hozzá, tehát Ivy Bridge proci.
ha ez meg van friss wifi és egyébb driverek.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
blakey
titán
Pedig igazat ír, de ha nem hiszed akkor olvasgass jó sokat, mert a linkelt képek semmit nem bizonyítanak, csak azt, hogy azt vedd meg amelyiket "én ajánlom" című történet. 1. linken pl. neked melyik a jó, remélem nem az ahol kevesebb fehér "pötty" látható (egyébként egyik sem). Fotóról meg ne vonjál le következtetéseket, tudok úgy fotóznni egy felhős lcd tv-t, hogy a plazma is elbújhat mellette, szóval nem mérvadó. Elég sok tv fordult meg nálam, teljesen lényegtelen, hogy edge vagy backlit, a diffuzoron múlik sok minden, a koreaiak meg szeretik a felhőket, kevés olyan termékük van amelyik nem olyan felhős, persze van és szerencse is kell hozzá, ettől függetlenül a japánoknál is van felhősödés.
Edge led vagy direct led, tökéletesen mindegy felhősődés szempontjából, színhűségnél sem mutatkozik az eltérés.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Lefty
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani legalább 42"-os LED televíziót, 3D funkció nem érdekel. Olyan 120 ezernél többet nem szeretnék rákölteni.
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
válasz szilacus #67743 üzenetére
Mindig ezzel riogatnak, hogy mi lesz ha megszűnik a bolt. , de persze az ajánlott MM soha nem szűnhet meg?
Ott van ElectroWorld, Itt van még az országban? Gondolom pár éve még együtt ajánlották MM-el és a többi
drága bolttal.220volt tudomásom szerint régóta a megbízható boltok közé tartozik, budapesti és országos üzlethálózattal.
Ismerek egy másik üzletet, [link] ahol 2 év gyári garanciával lehet vásárolni, beregisztráltam a gyártó honlapján a készüléket, és én döntöm el (ha lesz rá ok) hogy elviszem a márkaszervizbe, vagy a bolt hozza viszi a tévét ingyenesen, sőt még cserekészüléket is biztosítanak.Jah, és a legjobb ár itt volt amikor vásároltam 65k-val olcsobb mint MM-nél. Lényeg, hogy minden garanciális, szállítási, egyéb feltételeket kérdezz meg a kiszemelt üzlettől, és később nem ér meglepetés.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz #94529552 #67762 üzenetére
ajánlott MM soha nem szűnhet meg?
És kit érdekel, ha megszűnik? Ha hivatalos garanciád van és letelik a 3 nap, utána semmi közöd a bolthoz, mert a Samsung szervizbe kell vinned a tévét és nem a boltba.
Bolti garanciával meg a boltba kell vinni, de oda nehéz, ha megszűnt közben a bolt.
-
törölt tag
válasz Gedeon31 #67765 üzenetére
Nekem gyári garim van, de akkor se riadnék meg ha bolti lenne, mert valamit valamiért. Te meg fizess 200 ezres-s tévéért 300-at.
Egyébként, ha tudni akarod, Samsung szerviz ügyfélkezelésnek meg nem túl jó híre van sajnos.devil-k Ne, és EW-t mihez hasonlítottad pár éve? Ugyan már! MM-nél is volt példa, hogy németországi tv-t adott el, amit nem lehetett regelni samunál.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz #94529552 #67767 üzenetére
A két áruház sosem volt egy liga. Az EW. mindig is csak egy "B" kategóriás üzlet volt. Sosem lehetett semmi értelmeset ott venni. Az, hogy a MM is tud drágán árulni bizonyos termékeket (de olykor leakciózni is tud), az egy másik dolog.
Amíg nálunk (Debrecen) volt Electro World, a kutya nem járt oda.
"Ugyan már! MM-nél is volt példa, hogy németországi tv-t adott el, amit nem lehetett regelni samunál."
Ezt pedig visszavittem volna és belehúztam volna a fejükbe. Lehet MM, EW, Saturn stb..
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
blakey
titán
Egyrészt nem azonos beállítások mellett, azonos kép ill szögben készült. Nem beszélve a fényképező beállításairól, szóval ez nem áll meg.
Hidd el, nem attól függ, hogy egy LCD felhős-e vagy sem, hogy edge- vagy direct ledes. Olyan hogy nem felhősödik egy LCD nem igaz, minden LCD felhősödik (local dimming és társait felejtsük el), mértéke változó, edge led esetén könnyebb látványos felhőket produkálni, nem figyelnek oda a fényerő eloszlatása során, nem megfelelő diffuzort használnak, direct ledes tv-k is bőven felhősödnek.
A betekintési szög panelfüggő, meg attól is függ, hogy milyen bevonat van rajta, az EH képe nincs annyira oldalról fotózva mint a másik ill. a fekete csíkok között világosabb a képtartalom, még jó, hogy nem érzékelhető semmilyen LCD betegség, mint írtam, a fotó semmit sem bizonyít.Szerinted edge led "gagyi", akkor meséld el, hogy a felsőkategóriás tv-k miért oldal ledesek?
Mindkettőnek van előnye, hátránya, de ne meséld be nekem, hogy egy EH6030-as tv, jobb, mint egy H6650-es, mert ez nem igaz, a fekete elméleted sem igaz, edge led LCD tv-n nagyon jó a fekete, LCD mércével nézve.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gyeniko
őstag
válasz Gedeon31 #67765 üzenetére
Ahogy korábban itt is olvashattuk, a magyar MM nem kizárólag a magyar importőrőn keresztül szerzi be a cuccait. Elő szokott fordulni, hogy közvetlenül Németországból szerzik be az árut.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
ZsigulicsiI
csendes tag
válasz Flashget #67753 üzenetére
Már 8.1-em van, de még mindig nem tetszik neki
ezt írta: your system has an intel wifi adapter that is not supported by thos update tool.
erről a linkről az elsőt probáltam... azt hittem erre van szükségem...
https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProdId=3227
-
devil-k
nagyúr
válasz gyeniko #67775 üzenetére
A vásárlók megtévesztéséért.
Amikor nagy mellénnyel hirdetik, hogy "x+x" év garancia ha beregisztrálod a TV-t a Samsung oldalán... Aztán jön a fekete leves, hogy csak az "x" első felére vagy "jogosult"... Kell ennél több?
És nem a fejükre, hanem a fejükbe húztam volna!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
válasz devil-k #67769 üzenetére
Az MM csak viszontpélda volt, nem kell megijedni, mert más a 220volt megszünésével riogatott. Engem is riogattak, köszönöm is, komolyan utánanéztem a boltok feltételeinek, döntöttem, és jól vagyok.
EW ugyanolyan volt mint MM, óriási választék, hatalmas üzletek,stb. Én szerettem. Kár hogy elmentek innen. -
orion1025
őstag
Ide is beírnám az alábbi "problémára", hátha tud valaki okosat mondani, mert Samsung az ominózus TV.Remélem valakitől hallok magyarázatot a dolog miértjére.
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
galaxys80
veterán
Na végre rátaláltam a megfelelő MP beállításra DVD esetén. (Eddig állandóan apró akadások jelentkeztek.)
Sosem gondoltam volna, de a "Tiszta" beállítással tökéletes lett. Nincs szappanopera és a kép is szép folyamatos.
Le is cseréltem a 10/0-ás beállításaim mindenhol.
(Itt is látszik, hogy 10/0 és a Tiszta nem ugyanaz.) -
w333
félisten
válasz blakey #67770 üzenetére
Egy szóval nem mondtam hogy jobb az EH6030 csak azt nem értem hogy az újabb és drágább TV -nél miért nem figyelnek az ilyenekre (bevilágításra) ?
És nem, nem az Edge led a gagyi ... ezt nem állítottam, hanem azt hogy mikor fognak már olyan Edge ledes TV -ket gyártani ami hozza a Direct Led szintjét
Komolyan 400-500k TV -k és ilyen csúnyán bevilágít, tényleg tiszta vicc
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
gyeniko
őstag
Ezt én sem értem: a 4 éves modell 55C8000-emen egy fikarcnyi bevilágítás sem volt, felhő is alig-alig. Szerintem, túl költséges volna jobban kezelni ezt a kérdést, ezért nem éri meg nekik. Árharc van, valószínűleg nem kifizetődő, ha nagyobb költséggel kicsivel jobbat gyártanak. A piac inkább ezt igazolja, hiszen jó ütemben nő a Samu és LG lcd TV eladása.
Gondold csak meg: a TV vásárlók mekkora hányada fórumozik és túráztatja magát ezen a kérdésen?
A userek 99%-a bekapcsolja a menüben a local dimminget és a dinamikus kontrasztot, ezzel nagyrészt le is rendezte a kérést...Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Lefty
addikt
válasz nightshadow #67760 üzenetére
hm, köszönöm. azt mondod ne ragaszkodjak a samsunghoz? ilyen árkategóriában mi az ajánlott még? nekem mondjuk 3D nem kell ha nem muszáj.
szerk.: LG-t amúgy azért nem akarok, mert láttam LG tv-t, és nem 25 fps-el ment az adás, hanem többel szemmel láthatólag, nem tudom, hogy ez csak beállítás kérdés-e, de nagyon zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
azt mondod ne ragaszkodjak a samsunghoz?
Ha 42"-es tévé kell, akkor más márkát kell nézni. Ha elég a 40"-es, akkor ott a 40H6200 [link].
nekem mondjuk 3D nem kell ha nem muszáj
Mindenképp érdemes 6-os sorozatú Samsungot nézni, mert ezeknek jobb a képminősége. A 3D-t max. nem használod.
-
Lefty
addikt
válasz nightshadow #67790 üzenetére
köszi! 40-et azt keveslem, 42 ha nem az igazi, 46-osban mit tudnál mondani? de még 42-esben is érdekelne más, esetleg panasonic.
-
galaxys80
veterán
Motion plus-nak HD filmek esetén is van értelme? Vagy a 24 fps miatt ott igazából felesleges?
-
wolfman
veterán
Ha egy tévének a háttérvilágítása foltos kissé, ami homogén színeknél vevődik észre csak, az valahogyan gyógyítható?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ArtMooney
tag
Hali, tudnátok ajánlani Samsung vagy LG 32" (81cm) lcd tv-t? (usb kimenet kellene rá) 100e alatt ha lehet és az sem lenne baj ha valamelyik nagyáruházban kapható lenne (pl MM).
Köszönöm szépen! -
Genesistibi
tag
Szisztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hol találom meg a leírást a legújabb firmware-hez?
/Mi változott, mit javítottak stb.../40H6400
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest