- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetta14
tag
válasz gboszi #67421 üzenetére
Szia, köszi a beszámolót.
A héten szeretnék én is egy ilyen TV-t beszerezni. Leírnád, kérlek, hogy milyen beállításokat használsz, vagy hol néztél utána?Lehet a 6400-al HDD-re felvenni műsort? Próbáltad az USB lejátszást? Bár látom, hogy inkább media/nas-sal játszol filmeket, azért hátha.
Előre is köszönöm a válaszod.
üdv,
P -
Angel2014
addikt
Sziasztok! Barátomnak szeretnék segíteni egy ps43d490 samsung plazma tv ét beállítani UPC digi gold csatornákat.
Alapból az upc 29 analógot ad a többi digitálisan kártyán de sehogy nem tudom beállítani bármit csinálok, mindig azt írja kodolt jel pedig felhívtam az upc -ét és azt mondják jó a kártya és le is frissítették.
Kérlek segítsetek hogy kéne ezt csinálnom
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
gboszi
senior tag
válasz Peetta14 #67451 üzenetére
dlna-t próbáltam 3d-vel az ment rendesen, gondolom usb-ről ugyanez lenne. Igen nekem ez az opció felesleges, mert van külső médialejátszóm. HDD-re elvileg tud felvenni, mert ir nekem olyan opciót. Katt a műsorra, s ott van olyan hogy felvétel, de utána irja hogy nincs csatlakoztatott hdd. Megpróbálom kipróbálni. EZT állitottam be a filmekhez
"If you're good at something, never do it for free!"
-
gboszi
senior tag
válasz gyerecske #67455 üzenetére
Röviden: igen. De a pénz elég meghatározó volt. Igy is 200k volt a határ, amit asszony engedélyezett, szóval kemény vagyok mint a kádszéle Persze szivem szerint egy 55-ös pana plazma, de sajna amit nézegettem az használtba is 350+
Szóval igen, meg vagyok elégedve a választással, úgy érzem jó vételt csináltam (s itt most nem az anyagiakra gondolok)U.i.: A szappan táv borzaszto, remélem csak az elem haldoklik
"If you're good at something, never do it for free!"
-
coolrob
aktív tag
válasz Dadan01 #67457 üzenetére
Hello!
Mostmár megy a felirat akkor dlna-n is?
Megtudnád mondani hogy az alap médialejátszó esetében lehet a felirat méretét, színét és ami a legfontosabb helyét és hátterét állítani? Mert egyik ismerős ue40h6030 as TV-jén nem lehetett csak kicsit nagyítani, meg mást színt állítani, pedig egy hely vagy háttér nagyon kellett volna néha..A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
micsiri
tag
Sziasztok!
Ezzel a stic-kel kombatibilis lenne a samsung tv?
-
BBéci
legenda
válasz coolrob #67458 üzenetére
Legfeljebb méretet lehet állítani, mást nem. A tévék beépített lejátszója fapados és nem valami jó sem a képminőségük, sem a hangminőségük.
(#67459) micsiri
Azzal nem.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
galaxys80
veterán
Ma filmnézés közben egyszer csak kikapcsolt a 3D.(F6500)
Másnál is csinált már ilyet? -
godfella69
tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok egyáltalán, de hátha tudtok tanácsot adni. Monitor vásárlás előtt állok éppen és az lenne a kérdésem milyet ajánlanátok 150-160 ezer forintig? Főként játékra lenne, természetesen asztali pchez és néha dolgoznék is rajta. Válaszokat előre is köszönöm!
PSN ID: godfella1990; Batte.net: arabsejk90#2613
-
Venditor
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy UE46F6320 típusú tv-t. Esetleg tudja valaki, hogy milyen világítása van? Ugyanis hivatalos leírásokból nem derült ki. Illetve van egy számomra nagyon zavaró képhiba. Homogén felületeknél (főleg fehér, zöld) függőleges sötétebb sávok jelentkeznek. Mozgó jeleneteknél látszik a legjobban (foci meccs). Kijött a szaki szemüveggel (erős dioptriával), és azt mondta 2 perc után, hogy ez nem hiba. Ez elfogadott. Érdekes, hogy a bolti tesztelt példánynál semmi hiba nem volt. Ja és az előző 6030W típusú tv-nél sem láttam ilyen hibát. Ezek után lefotózta fehér háttérnél, amit én állítottam be. Annyit mondott, hogy elküldi a központba és majd ők eldöntik. Szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni. 3 napos cseregariból rég kiestem.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz galaxys80 #67468 üzenetére
Ha egyiket ledobja szerintem megszakítja már
robotos05: Edge LED-es, mivel nagyon vékony a TV Ez ilyen szerintem, ráadásul minél nagyobb a TV, annál rosszabb. Vedd le a háttérvilágítást 10 környékére és a fényerőt 50 környékére, ami bőven elég és kevésbé fogod látni.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Venditor #67469 üzenetére
Ilyen képű tévét egy percig nem tűrnék meg a lakásomban. Ipari hulladék.
(#67470) PuMbA
Jó sötét napszemüvegben még kevésbé látná. Nehogy már bele kelljen törődni abba, hogy selejtet adtak el, drága pénzért![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
-
-
Flashget
félisten
Nem kell kép elég itt a topicban rákeresned mikor írtak róla..volt aki eltudta intézni csereutalvánnyal a cserét volt aki nem.
D6500-as tévém edge ledes volt 30mm vastag, ultra clear panel, micro dimming pont ugyanaz mint az F7000.
Keress rá mennyien írtak 2011/2012-ben felhős D szériáról, nekem szerencsém volz ezzel csak mással nem.EH6030 backlightes 70mm vastag..ezután jött a vékonyabb, de az edge ledtől vastagabb nem felhős F széria középkategóriás tévéi.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Dadan01
senior tag
válasz Flashget #67472 üzenetére
Írtam kicsit lejjebb, openwrt alatt minidlna 1.1.3-as verzióval már van felirat a tévén. Serviio-hoz pedig van H-s profil, kézzel kell beszerkeszteni a profiles.xml-be, megy azzal is. De ha egyszer a router megoldja a torrentet és a dlna-t is, nem járatom a pc-t csak a serviio kedvéért.
-
Venditor
csendes tag
válasz #94529552 #67478 üzenetére
Sajnos nem netes volt. 30 napos elmúlt. Ráadásul részletre vettem. Nem tudom mit kell mondanom, ha a szervizes nem vélte hibásnak. Írjak talán a samsung magyarországnak? Vagy esetleg az anyacégnek? Mert ugye sehol nem volt leírva az üzletben, hogy ez elfogadott "hiba". Ha nem tetszik ne vedd meg...
-
Anonymus23
veterán
válasz Venditor #67480 üzenetére
Őszintén szólva a TV-d kapcsán kíváncsi lennék arra a szitura és beszélgetésre, ami BBéci és az adott szervizes között zajlott volna, ha ez a TV BBécinél lett volna
Én a helyedben mennék vele tovább, már csak azért is, mivel zavar a dolog, és látni fogod mindig is, amikor csak nézed.
;) - The Power of the Light Side
-
Venditor
csendes tag
válasz Anonymus23 #67481 üzenetére
Viszem is tovább a történetet. Átlag alatti keresettel, részletre nem mindegy, hogy milyen tv-t nézek ennyi pénzért. Borzasztóan zavaró. Ha valamit sikerül intézni, írok.
Üdv!
-
Jassz
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy az F6500 és az új H6500 között van-e "érdemi" különbség, ami indokolná kifizetni a kb. +50ezer Ft. felárat (40 zollnál) .
Az érdemi alatt nem valami smart szolgáltatást vagy újfajta távirányítót értek, hanem hogy a képminőségben történt-e változás.Köszönöm!
-
Danesz94
senior tag
Sziasztok, Valaki használ közületek Ps3 media server programot a videók, zenék , képek lejátszására tv-n?
Ha igen akkor privátba legyen olyan kedves valaki segítsen életleníteni mert Xp-t raktam fel és egyáltalán nem látja a Tv-m. Míg Win 7 volt fent addig jó volt.
Köszi! -
törölt tag
válasz digikábeles #67483 üzenetére
A H-széria is ilyen sávos? Neked melyik van?
-
István 67
tag
H-8000 vagy H-7000-ről valakinek tapasztalata?
-
gyeniko
őstag
válasz István 67 #67490 üzenetére
H8090-ről van (mint a H8000, de az enyém németországi), nagyon tetszik. Felhősödés szinte nulla, gyakorlatilag a bevilágítás is. Szép a képe, SD adást is jól kezeli. 4 magos proci tényleg gyors, az idei magic remote zseniális. Média lejátszóját csak próbálgattam, érdekes, hogy játssza a DVD iso-t (!!!)
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Anonymus23
veterán
Van arra esély, hogy a TV (F6500) BD50 3D ISO-t lejátszon, mármint a beépített lejátszó?
Régebbi TV-knél működött, hogy TS-re át volt nevezve, és akkor le tudta játszani (lehet nem 3D-t, nem emlékszem).Mielőtt még le lennék szólva, nem elvárás részemről a TV felé, de ha tudná, akkor egy piros pont lenne neki.
Előre is köszönöm a felvilágosítást.;) - The Power of the Light Side
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz Anonymus23 #67496 üzenetére
Szívesen! Médialejátszó ügyben pedig fáradj át a másik topikba.
- mozi bolondéria -
-
Aurig@
őstag
válasz Anonymus23 #67498 üzenetére
Nincs az a TV, amelyik lejátszója kezelné akár a sima, akár a 3D iso fájlokat. Médialejátszó lesz neked a megfelelő.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Mattey
tag
Hello!
Samsung Smart F5300-hoz egy jobb fajta képbeállítást tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest