Új hozzászólás Aktív témák

• sityupityu

veterán

válasz super666 #15396 üzenetére

Ha maradnak az Edge Led megoldásnál akkor lehet hogy soha nem tudják kiküszöbőlni ezt a problémát. A fényelosztó panel nem úgy muzsikál ahogy eltervezték. Azok a problémák amik tavaly voltak,ugyanúgy jelen vannak az idei modelleknél is. Szerintem ki lehet jelenteni hogy semmit nem tudtak javítani. Pedig tavaszra terveztem még egy tévé vásárlását,egy 46"-ost a jelenlegi 40C650 mellé,de így kell a fenének hogy csak szétidegeskedjem magam. Tőlem mondat bárki bármit hogy a bevilágítást meg lehet szokni,de az csak a saját nevében beszéljen mert én biztos hogy nem tudnám. Meg hogy ugysem sötét képet néz az ember.De mi van ha alapból sok a sötét jelenet a filmben,vagy ha 16:9-nél szélesebb filmet nézek ahol ott a két fekete csík? Tavaly én voltam a család hülyéje mert hagyományos háttérvilágítású tévét vettem,míg a rokonságban mindenki ledesre újított be. Bátran kijelentem hogy nem bántam meg. Halálra idegesít amikor látom a bevilágításokat meg a "szép" felhőket,még ha nem is az én tévém. Ezek miatt nem tudom hogy még mi lesz a tavaszi tévévásárlásból,ha ez marad akkor semmi. Mindenképp lcd-ben gondólkodom. Szivem szerint egyD6500-as lenne a kiválasztott(nem a 3D miatt,az baromira nem érdekel),de ilyen áron,mint amilyen problémák vannak még midig ezekkel a tévékkel inkább nem kell. Akkor várok.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák