Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    válasz Flashget #103299 üzenetére

    Szerintem nem gyártják már rég, csak így összeszedegették a készleteket vagy ilyesmi :)

    Amúgy ma kicsit "jobban" megtudtam nézni ismerősnél. (Ha épp nem dili és türelmetlen -.-) De akkora szar a menüje amúgy, hogy kínszenvedés az állítgatás. Motion-os cucc a menü legalján van a KÉp-en belül. nem látod amit állítasz, semmi demo. a Motion ki lett kapcsolva, a többi opció hogy Természetes, Normál, Egyedi ezekről se tudod hogy mit takar. - És mindig ki be lépegetni. Nagy gz - Normálon szar smooth volt, pörgette a gépet.
    Kikapcsolva nem volt az a gond, viszont szaggatós, szétesős volt eléggé, még távolabbról is. A többit meg nem tudom. Egyedi is érdekes volt. Órák kellenek ennek hogy tesztelgesse az ember, csak ha türelmetlen dilaj a gazda akkor bass*a meg. Persze után állítgatta ő is kicsit magának.
    Film mód: sose tetszik a kép. Elcseszi a színeket ilyesmi- Bár lehet hozzá kell álíltani. De akkor meg minden csúszik (Az lenne a jó ha FIlm módnál állított szín stb. beállítás csak arra vonatkozna mondjuk)

    Szóval igazából ez se győzött meg túlságosan. Viszonylag szép meg elég jó, bár nem túl kontrasztos volt a képe. De persze lehet csak beállítás kérdése, de na. A Motion Plus meg kikapcsolt állapotban szakadt a kép. Talán a Szemkímélő volt a jó. Csak lehet kicsit sok a kompromisszum..

Új hozzászólás Aktív témák