- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
A héten állt át a kábelszolgáltatónk a digitális adásra, és a TV nem találta meg a csatornákat. Nagy nehezen rájöttem, hogy azért, mert DVB-T-t keres, pedig DVB-C-t kellene, de azt sehogy sem tudtam előhozni. Aztán újraindítottam a TV-t, és a régióválasztásnál nem MO-t, hanem Németországot adtam meg, így már megtalálta a DVB-C csatornákat, viszont nem mindet. Nem tudom mikori firmware van rajta, elképzelhető, hogy azóta jött már ki frissítés, ami magyar régióbeállításokkal is fogja a DVB-C jeleket? (decemberben lesz 3 éves a TV)
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz petyus_ #1358 üzenetére
Amúgy, elvileg menni kell bármilyen országbeállítással is, ha a szolgáltató nem alkalmaz nem teljesen szabvány frekvenciakiosztást (mint, a Digi, akinél vannak feles (nem egész) megahertz érték is, de ezt is tudja kezelni a pana tv). Az országok között inkább az EPG használatában van különbség
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Tizedes1
aktív tag
Szétvet az ideg.
Ma hajnalban 4től sport1 hd élő adás ment 5:30-ig utána zoom2vel discovery 30 percet.
Nem volt elég ;(
Most,hogy 3 órája megy a tvn a film, még mindig látszik a ghost ;((Vagyis remélem, hogy ghost és valamikor eltűnik.....
-
lcee79
őstag
Hi!
HbbTv magyarországon is indul, de fogalmam sincs hogy pl az én tv-m támogatja-e
Honnan lehet azt tudni?
Meg mondjuk az sem ártana ha az összes szolgáltatót érdekelné a dolog, mert igazából t-home tv előfizetésem van, és náluk nem feltétlenül lesz ilyen...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
MODERÁTOR
Esetleg meg lehet próbálni szobaantennával mindigtv-t beállítani és a cikkben említett piros gombot megnyomni... Pénteken tudom majd kipróbálni, te akár most is...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Tizedes1 #1366 üzenetére
Ne foglalkozz vele! Én már ezzel a g20-szal végignéztem a 2010-es foci vb-t (alig egy hónapos tv-n), a 2012-es Olimpiát, foci eb-t, sok-sok közvetítést az m1, Sporttv, Digisport, Eurosport adókon.
Volt, hogy nézegettem én is ghostokat, majd leszoktam róla. De emlékszem egyszer újbóli fellángoláson megint megnéztem és semmi se látszott.
Szóval, hagyd a pics@ba és nézd magát a műsort, ne a halvány ghostot. (Persze ésszerűen vigyázz rá)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Tizedes1
aktív tag
válasz M_AND_Ms #1367 üzenetére
Oksa, úgy teszek.
Köszönöm a biztatást és a megerősítést. Neked is ChipKng
A fényerőt -9-re azért lejjebb veszem a TV adásodnál....
Azt is észrevettem már réges-rég, hogy a DUNE menurendszere, hiába csak pár másodpercig van a képernyőn, 5 percre simán ott marad a képen...
Na most anno ezért zoomoltam a HIRTV-t is- más kérdés, hogy most már nem is nézem - miután egy borzasztó és plazma ellenes logóval rukkoltak elő. -
Komi28
senior tag
Nem tudom miért de Digi-nél az M1 és a Duna-t ha beállítom a tv-n 1-2 naponta elmegy és vissza áll az alap csatornára. Másnál is van ilyen gond? Ill. jó régóta nincs frissítés a tv-re sajnálom hogy nem fejlesztenek tovább
-
Tizedes1
aktív tag
Amíg digim volt, nekem nem volt ilyen gondom.
A fejlesztés miatt nagyon mérges vagyok rájuk.
A Motorola Defy-val is ez volt a bajom: egy frissítés jött és onnantól rotty: semmi.
Itt , mire megvettem, már volt egy frissítés, de az, hogy a youtube-on berakom a kedvencekbea videót és a tv nem látja, az, hogy a tv youtube oldalán a keresőbe beírom a netes youtube szereplő videó pontos nevét és a találatok között nem szerepel...
Ez nálam több, mint katasztrófa.
Majdnem a legdrágább modelljük volt, amikor kidobták és ha megmondanák, hogy hány eladásuk volt, megdöbbennénk, hogy hány emberre tojnak nagy ívben.
ez nem egy 100.000 forintos vacak volt, de akkor sem esne jól , hogy úgy bánnának velünk... -
M_AND_Ms
veterán
válasz ChipKng #1372 üzenetére
Pedig, csak el kellett volna olvasni a specifikációt. 2010-ben még smart tv is új volt. Amúgy, az azóta megjelent modellek, mind tudják (ezt a huszadrangú funkciót). Ja, és a képminőséget észrevetted már?
És akkor mi lesz pana helyett? Gondolom, valami jóféle "lettévé" tele okossággal korejából.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Komi28
senior tag
Esetleg a youtubes videó belepörgetésre van valami ötlet?
-
ChipKng
aktív tag
válasz M_AND_Ms #1373 üzenetére
Specifikaciokban nem lattam sehol olyan kitetelt, hogy a beepitett youtube kliens HD tartalmat nem jatszik le. Egyebkent ennek az oka a hianyzo h264 tomorites kicsomagolonak a hianya. SW-el orvosolhato lenne, de gyanithatoan direkt nem tettek meg, hogy uj keszuleket vegyen az ember. Veszek is majd, de nem Panat. HTC-re is hasonloan visszataszito marketing huzas miatt ragtam be. A jovoben a pana se HTC is kerulendo markak listajara kerult fel nalam. Tudom, hosszu lesz a lista de en ilyen vagyok.
Pana helyett majd mi lesz? Elvalik ha majd eljon a vasarlas ideje es megnezzuk az aktualis felhozatalt. Addigra mar plazma gyanithatoan nem is lesz a piacon....
2B OR NOT 2B that is FF
-
Komi28
senior tag
Valaki használ hozzá usb wifi-t? Ha igen milyet, eredetit?
-
Möhe
addikt
Van itt olyan aki UPC-s STB helyett a CI modulba dugva használja a kártyáját? Működik ez a G20-al?
-
viktor82
őstag
Üdv
Olyan kérdésem volna,hogy nincs-e új firmware, ami viszi a x264-et?”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
csabsz13
aktív tag
helló,
olvasom a mindigTV plusz szolgáltatásról, hogy használható már.
ehhez HbbTV képes készülék kell. a mi G20-unk tudja ezt?AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
Komi28
senior tag
Legalább a Youtube-s videóba való belepörgetést javítanák az jó lenne.
-
Tizedes1
aktív tag
Vígan le vagyunk szarva, az a helyzet.
Nem azért vettem ezt a tévét, hogy legyen egy médialejátszóm és HD youtube + bizbasz rajta, de a firmware frissítésben X idő után kidobnak egy SKYPE javítást???? Miaf@szom???Ennyire telik??
MErt mi lenne?? a drágább készülék tudását megkapnám olcsóbban?? Egy frászt!
Van egy tévém, amit majd 5 év múlva megkapnak a gyerekek.
Addigra nagyot fog változni a technológia és tegnap kezdtem el gyűjteni a következő tévére.
3000 forintot be is raktam egy nem használt pénztárcába -
ChipKng
aktív tag
válasz Tizedes1 #1392 üzenetére
Manapsag egy Samsung TV-vel siman meg lehet sporolni egy medialejatszo arat. (-1 taviranyito, -1 kutyu/csatlakozok). En megorultem mikor lattam, hogy van a G20-ban YT kliens, mondom milyen f@sza lesz a HD videokat HD teven igy nezni szamitogep es minden extra nelkul (mivel akkoriban meg elegge szegenyes volt a HD felhozatal TV adas es filmek szintjen)... Aztan mikor kiprobaltam, nem kicsi volt a csalodas. Ezert kar volt YouTube klienst belerakni. Olyan nesze semmi fogd meg jol effekt...
2B OR NOT 2B that is FF
-
Komi28
senior tag
Esetleg valaki rendelt már a Digi-től CI+ kártyát a tv-hez? Elméletileg tudja a tv fogadni de a Digi oldalán nincs benne a kompatibilis listában. Valakinek tapasztalata esetleg? Kösz
-
M_AND_Ms
veterán
A G20E (és nem a G20B) már tudja a CI+ szabványt. UPC-s fórumban már olvastam, hogy használják, panszmentesen
Digi esetében a CI+ -ról épp itt folyik az értekezésAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
adamsz82
tag
UPC CI kártyáról tudok nyilatkozni, megy vele hiba nélkül, azonban kis trükközés kell, TV gyári állapot visszaállítása után a regional beállítást ha jól emlékszem, vagy cseh vagy szlovák (netán svéd? - bocsi már két éve volt..)-re kellett tenni, hogy találjon dvb-c csatornákat, és a karakterek is jól jelenjenek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest