Új hozzászólás Aktív témák
-
Na már pár napja megvan a mikrofon, és USB otg képes telefonnal prímán működik
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
válasz Aprósólyom #12 üzenetére
Hát már érkezik a másik mikrofon, talán holnap ráadásul. De elhiszem neked.
-
Aprósólyom
addikt
válasz Lalikiraly #11 üzenetére
A videó hangminőség tesztje engem sem győzött meg. Nem mondom meg az okát, csak azt, hogy ennél sokkal jobb minőséget tud a mikrofon. (Én sajna nem tudom letesztelni neked, mert nincsen OTG kábelem.
Találsz róla teszteket a youtube-on. Anno mikor megvettem, az árkategóriájában az egyik legjobbnak tartották a tesztek. Gondolom, ma sincs ez másként.Jevons paradox
-
válasz Lalikiraly #10 üzenetére
Közbe megnéztem. Hát engem annyira nem győzött meg. Saját tapasztalatod?
-
válasz Aprósólyom #9 üzenetére
Na melyik Samson van neked? Azzal is szemeztem előtte. Na tessék. Megnézem a videót, köszi nagyon.
-
Aprósólyom
addikt
Nekem van egy Samson Go Mic mikrofonom és ugyan ezt a témát kerestem a neten kb. 1 hete. Ebben a videóban bemutatják, hogy lehetséges: [link]
De, hogy majd a te hardware és szoftver környezetedben működésre lehet-e bírni mindent úgy, ahogy szeretnéd, azt meg nem mondom.Jevons paradox
-
őstag
válasz Lalikiraly #7 üzenetére
Igaz, hogy nagyon alma-körte eset, de:
Egyszer viccből rádugtam a Note9-em az irodai Dell Type-C port replikátorra. A billentyűzettől a monitorig minden működött - és itt a lényeg - az USB-s Jabra headset is.
Ami talán módosító tényező lehet, hogy a Samsungnál ott a Dex ami több dolgot rejthet a sima OTG-n felül.Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Nem akartam így ezt írni, de valóban ez az igaz. Főleg az érzékenység. Mivel a nagy bumszli fejben egy jóvan nagyobb fogadótányér van, így az érzékenység jóval messzebbről is ugyanúgy megvan. Ergó míg a kis mikrofont a mellkasra, nyakhoz kell rakni, addig a nagy egy méterről is ugyanúgy elvan.
-
FLATRONW
őstag
válasz Lalikiraly #5 üzenetére
Volt egy olyan sejtésem, hogy a méretőből adódóan nem tudja hozni a méretesebb mikrofonok nyújtotta minőséget. Mégiscsak számít a méret.
[ Szerkesztve ]
-
-
FLATRONW
őstag
Egy ilyen külső mikrofon nem lehetne megoldás?
Vagy ezeknek még nem elég jó a minősége? -
-
-
Oldman2
veterán
Jól értem, hogy vettél/kértél egy PC-s mikrofont, amit Mobilra csatlakoztatva szeretnél használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest