- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz JoeCockBill #8701 üzenetére
Jaja. 2 ev gari szol az akkura, szal igyisugyis kitart sokaig
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Jenka
csendes tag
válasz 1976ramones #8682 üzenetére
Kicsi a világ... vagy sok a Honor?
-
Aryon87
félisten
Kernek otletet, higy miert nem tudom teljesse tenni a kivalasztott temat a telon (meg a tobbi temara is ervenyes)?
Az ikonok, es a hatterek modosulnak, de a navigombok, az ertesitesi sav, valamint a zarkepernyo tartalma az alapverzion marad. Ujra is inditottam mar a telot, semmi valtozas. Vagy azok rootolt telon lehetsegesek?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
t_a_m_a_s
addikt
Srácok, ti milyen adatforgalom monitorozót használtok? Én felraktam a régi androidosaimon használt Call Meter NG-t, azt mondja hogy 131 MB adatot használtam 02.01-től. A gyári adatforgalom kezelés pedig azt, hogy 42,8 MB-ot... Utóbbit reálisabbnak tartom, de jó lenne tudni mi a frankó.
Illetve még talán 4-es androidon tök jó progi volt az AirDroid. Érdemes 6-ra is feltenni? Úgy emlékszem valamelyik androidtól már nem másolt kártyára/belső memóriára...
Holnap majd jól beletépünk...
-
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Ez a magazin feloldás mit is takar tulajdonképpen?[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
cozmo
őstag
Van e jelentősége, hogy milyen régiós honor 8-at veszek?
Mire kell figyelni "himi humi GSM"-nél vásárolt új bontatlan dobozos, gyári garilapos készülék vásárlásnál?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Darksiders84
aktív tag
Automatikus fényerő műkődik már rendesen valamelyik frissítéssel ?
-
Sanki
addikt
válasz Darksiders84 #8721 üzenetére
B131-en optimalizálták.
B360-on nem tudom, nem néztem át még a changelogot. -
zzola
titán
Ha valakit érdekel, itt jelentették be, hogy mennyi ideig kap frissítéseket a készülék. Ez az amerikai premierkor volt, sajnos azt nem tudták kideríteni, hogy ez az EU-s készülékekre is igaz-e?
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Már múltkor akartam írni neked, mikor a leveled mutattad, hogy valamelyik tesztben olvastam anno, hogy megkérdezték, ez ide is igaz-e, és azt válaszolták akkor, hogy nem. Sajnos nem találtam meg, így ezért nem írtam. Nekem viszont határozottan rémlik.
Upd. Meg is van:
Nem erősítették meg. Szóval itthon nem ígérték neked.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok ma tulaja lettem én is egy kék H8 nak, azt szeretném kérdezni hogy az extra kijelző garanciához regisztrálni kell valahova??
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy 2 méteres kábelre, ezt gondoltam rendelni. Mit gondoltok? Esetleg tudnátok Ti javaslatot adni?
Előre is köszönöm.
Üdv.
-
Dwatti
addikt
Ma leejtettem a telefont , amióta megvan ez a 3. esés idáig mindig megúszta de most az alukeret ahol a Nillkin frosted tok nem takar ott egy kis részen lekopott . ;( Szóval jobban kell vigyázni rá !
-
peanar
senior tag
Sziasztok.
Kérdés, aki Msvii tokot használ, melyik fajta van neki?
Alin látok olyat, amelyiknél kivágás van a hangerő gombnál és olyat is, amelyik takarja, fedi a hangerő gombokat.
Vajon melyik az eredeti, vagy mindkettő az
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nougat-on sikerült valakinek TWRP-t bootolnia? Bootloader nyitva a legújabb 3.0.2 TWRP image nem bootol flash-elés után. Korai még?
-
Becksman
őstag
Nos hosszú keresgélések után találtam hátlapi fóliát magyar forgalmazónál:
https://www.mobilasz.hu/nillkin-elolap-vedo-karcallo-edzett-uveg-amazing-h-hatlapvedo-foliaval-huawei-honor-8-huawei-honor-8-premium-gyari/cikk/78498/3647/Igaz E-Bay-en jóval olcsóbb, de 2 napon belül megkapható és most a szállítási árat is le lehet számolni, én még nem rendeltem még várok pár visszajelzésre. Biztos ami biztos, szeretnék a hátlapra is fóliát.
Sanki:
Ebayen 3200ft asszem vagy kicsivel több ez a csomag. 1000ft - van most magyarán 5000ft a előlapi üveg + hátlapi fólia. 1800ft a difi.
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Honor 8 jelzi külön, ha 4G+ elérhető, vagy csak simán 4G-t jelez olyankor is?
-
Dwatti
addikt
válasz Becksman #8746 üzenetére
Ez ugyan az mint az ebayen linkelt Nilkin 9H +pro , csak ott lehet választani lekerekített élű vagy egyenes legyen. Ez itt az egyenes ,legtöbben az arc edge a lekerekítettet vettük .
A hozzáadott hátlapi folia sima fólia-nem üveg ,tok alá jó. ebeyan lehet választani üveget is hátlapra. +együtt a kettőt is Elő és hátlapüveg -kb 4000ft együtt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest