-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
En is csak veletlenul fedeztem fel. Ez legyen a legnagyobb problemank
Nekem nagyon tetszik ez a telo. Tobbet van a kezemben mint a G5 volt
A szine.. lenyugoz. Plane hogy nappal kek, este meg majdnem fekete.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Sragi
őstag
válasz Aryon87 #9251 üzenetére
Szerintem ha nem mondod, hogy van ilyen akkor kb soha sem veszem észre.
De igy, hogy kattog biztos van eleg helye az akkunak. Nem robban be mint a Note
Erdekes én nem nyomkodom annyit mint a G2-t anno. Jó ott Defy-rol mentem flagshipre. Itt meg újra flagship.[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Ez a proxys frissites egy nagy smafu. Megtalalja a 847MB-os csomagot, amit ha letoltessz nem hajlando telepiteni. Ha kivalasztod a legfrissebb teljes csomagot akkor megtalalja a 494?!!! MB-osat. Az felmegy szepen, de restart utan megint csak megtalalja ugyanezeket, mint frissitest...
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
kecz
aktív tag
válasz AngeloDivina #9078 üzenetére
Telekomos vagyok. Lehet, hogy azzal van a baj. Viszont a mostani Rommal is elégedett vagyok. Mivel tud többet az új?
-
Dwatti
addikt
Ha csak restartól és nem jött be a huawei frissítő logó akkor valami nem jól lett csinálva . Ilyenkor újra jelzi a frissítést.
Mikor megtalálta a februári 494 MB csomagot akkor proxy kézi kikapcs , wifi vissza állít. utána lehet tölteni - letöltés után újraindul magától -nincs recorvery menü ! Majd fekete alapon Huawei frissítés logó jön be és ott megy az update % -ban jelzi, magától újra indul és kész,és utána már nekem nem találta meg újból...
Elsőnek én is elcsesztem mert a 800 valahány MB csomagot szedtem .
Amúgy sehol nem látszik a verziószámokon hogy ez egy frissebb csomag lenne.[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Igen, felment a 494MB-os csomag jelezte is, hogy sikeres, de ujraindulas utan nekem ismet ott van, ha megnezem ujra a proxys modszerrel. Poenbol 2x is telepitettem a 494-est, de harmadjara is ott van... Persze, ha proxy nelkul nezem nalam sem hoz frissetest.
[ Szerkesztve ]
-
CladIntegral
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
T-mobilos a Honor 8 készülékem és szeretném megkérdezni,hogy van aki tudta már frissíteni Nougat 7-re és 5.0-ra? Mert olvasom más helyen is hogy frissítve lett,de nekem nem mutatja,hogy elérhető volna. A válaszokat előre is köszönöm -
Aryon87
félisten
válasz CladIntegral #9266 üzenetére
Csak egy hangyanyit kellett volna visszaolvasnod, epp ez a tema..
En telenoros vagyok, nekem mar Nugat van
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nrg_52
addikt
Mivel en sem lattam semmi valtozast, kivancsi voltam.😁 Ezek utan furcsallom, hogy minek hoz egy olyan frissitest ami mar 2x fennt van, illetve azt, hogy egy 897MB-os frissitesnek hogy lehet 494 a full csomagja. Szerintem ezek eltolhattak valamit es a nagyobbik csomag lenne az igazi frissites, ami nem megy fel.
-
Dwatti
addikt
válasz CladIntegral #9266 üzenetére
Milyen fw verzió van fent ? B120 ? Vagy B131 ?
Ha b131 akkor telefonon > Hicare >szolgáltatás és alul rendszer frissítés korai próba -az a Nugát frissítés[ Szerkesztve ]
-
Dimatteo
csendes tag
Sziasztok!
Valakit esetleg érdekel, ilyen üveg védi a telefont:
[link][ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Ezeket a kézi frissítéseket megéri telepíteni? Biztonsági javítás dátuma vagy valami észrevehető változás van?
-
Aryon87
félisten
Kerdes: a "mobiladat mindig aktiv" opcio az a wifinel is aktiv marad a hatterben? Vagy az inkabb arra ertendo, hogy ha mondjuk zsebben van a telo, akkor kikapcsolja azt ha nincs hasznalatban?
[ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
7.0-án ugyanezt tapasztaltam. 6-oson nem volt veleg gond, de az új rendszeren nem mindig akar működni, akkor jellemzően egy újraindítás segít. (és nem hiszem, hogy az utóbbi időben lett zsírosabbaz ujjam )
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
CladIntegral
újonc
-
glacious
addikt
válasz CladIntegral #9279 üzenetére
Amikor én regisztráltam olyan 289ezer hely foglalt volt, lehet azért nem látod, mert betelt a 300.
-
zzola
titán
válasz CladIntegral #9279 üzenetére
Csak akkor jelez, ha a B131-es rom van a készülékeden...
-
Sragi
őstag
Tegnap raktam fel a B131-et. Mar fel is rakhattam volna a B360-at korai verzioval. (Telekom)
-
Lisz77i
csendes tag
Tegnap este telepítettem a feb.-i OTA-t, ma reggel azt vettem észre, hogy az időjárás widgeten az óra nem frissült a képernyő lezárása óta ill. Adguard-ot kilőtte a rendszer képernyő zárás után.
Háttéralkalmazás kezelést megfordították... alaphelyzetben kilő minden alkalmazást képernyő zárás után, mint MM-ban volt. -
kosa01077
tag
Sziasztok edigis honor 8 b120-->b131-->b360
FRD-L19C432B360
Sikerült vegre feltelepiteni eddig jó. De csak nekem tünt fel mintha kicsit döcögősebb lett a rendszer? -
Sanki
addikt
válasz hegedusdavi #9283 üzenetére
Összefoglaló vagy keress rá a proxy szóra és rám.
-
Mátésum
aktív tag
Hali. Blitzwolf töltőt és kábelt néztem a banggood.com-on. Még nem rendeltem innen, de úgy látom, többen is ajánlják. A kérdésem az egyrészt, hogy mennyire lehet bízni abban, hogy eredeti készüléket küldenek. A másik pedig, hogy a qualcomm gyorstöltő technológia okozhat hibát? Egyáltalán nem vagyok ebben otthon. Köszi.
-
lappy
őstag
válasz Mátésum #9289 üzenetére
BlitzWolf® BW-S2 4.8A 24W Dual USB töltő (Banggood) 45BWS2 kuponnal 1455 Ft
nagyon megéri, kiváló töltő!Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Mátésum
aktív tag
Üdv, egy olyan problémába ütköztem, hogy a CIB mobil alkalmazás értesítői nem jelennek meg. Használja esetleg ezt valaki? Megnéztem, elvileg minden engedély meg van adva az alkalmazásnak, mégsem kapok semmiről értesítőt.
Köszi!
-
Sragi
őstag
válasz hegedusdavi #9283 üzenetére
Play-ről leszeded a firmware findert.
Elinditod. Leszeded a megfelelő romot. Full! Nem az OTA-t. Majd ha letoltotte (MD5 check) Majd kicsomagoltatod az app-al. Ha a kicsomagolassal vegez. Utana atmasoltatod vele a dload mappaba.
Telefon off majd 3 gombbal indit es ha jol csinaltal mindent akkor telepit magától.
(többször ujraindul majd)
A firmware findert tedd a vedett alkalmazasok közé hogy ne zarja be letoltoltes meg csomagolas kozben. Ja es legyél türelmes mert lassan csinalja.
Ennel jobban nem tudom leirni. De ott az összefoglaló! Nagyon jól le van irva
Backupot csinalj azert de nem torlodik semmi.
En FR-t nem csintalam utána. Eddig nem volt gond.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest