- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
A proxys módszerrel nekem is sikerült B131-ről B360-ra frissíteni. Először feljött egy 2.38GB-os frissítés, aztán pedig egy 494 MB-os. Most már akkor a legfrissebb szoftver van a készülékemen?
-
Sanki
addikt
válasz rozsi71 #8879 üzenetére
Csak a HiCare-ben jelez egyelőre.
(#8878) JoeCockBill: mini állvány, nem foglal sok helyet, nekem most jött meg.
(#8887) Surplus: mi a buildszáma?
(#8891) keszi1991: B131-et a korábban leírt módszerrel és most jelez a HiCare, a B360 egyelőre nem raktam fel, de jelzi.
(#8900) zzola: nem nagyon vannak képbe, mivel nincs szolgáltatós rom...
(#8905) legenda007 : íme
[ Szerkesztve ]
-
Sragi
őstag
"Amennyiben szolgáltatófüggő a készüléke, úgy a szolgáltatója fogja Önnek
elérhetővé tenni a frissítést, miután lefejlesztették a saját verziójukat.
Megértését köszönjük!"Hahah Jó hogy független elvileg...
Nevetséges a magyar support. Jobban jársz ha a Cseheknek irsz[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
Megérkezett a várva várt Nillkin üvegfóliám. Sajnos ennek is levegős az oldala. Mégegyszer leválik eladom a telefont. Már lassan tényleg többet költök fóliára, mint rá.
-
-
Sragi
őstag
válasz lenovomen #8908 üzenetére
Ne haragudj de nem értelek.. Jó lehet en szerencses vagyok vagy vigyazok a telefonjaimra.
Motorola Defy 2 evig.
G2 3 évig uveg meg barmilyen fólia nélkül volt hasznalva. Pedig Cnc-s vagyok. Egyébként meg nem könnyű jól felrakni őket. No offense, nem azért írom, hogy okoskodjak de szerintem e miatt eladni egy amugy szinte hibatlan készüléket. -
Sragi
őstag
Nincs szolgaltatos ROM! Anno a T-nel vasarolt Defy is az volt pl (fuggetlen) Honor oldalan is ott van. A Telekom oldalan is, hogy független. Sajnos olyan emberek ülnek az ugyfelszolgalatnal (tisztelet a kivetelnek) akinek utcát kellene söpörni kis tulzassal es nem egy hatalmas tech cég supportjan dolgozni...
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
válasz lenovomen #8908 üzenetére
Csak szólok, tökmindegy hogy milyen üveget rendelsz rá. Levegős lesz mind. Nem is igazán értem miért vettél ennyi fajtát, hisz a kerekítés miatt logikus hogy levegős lesz mindegyikkel... Ahoz hogy ne legyen levegős, annyira kicsinek kellene lenni az üvegnek hogy az meg már totál hülyén nézne ki. Így is minden oldalon vagy 2mm-el kissebbek ezek az üvegek mint maga a kijelző, és ha nem akarod hogy levegős legyen, még 2mm-t le kéne venni belőle. Az meg hogy nézne ki. Az összes kerekített kijelzős telefonnal ez van. Egy baromság ez a 2,5D üveg. Lehet hogy most ez a divat, csak épp nem védhető a szélein és okádék ahogy kinéz rajta az üveg, főleg pár hónap után amikor körben szépen alátapad a por
Nekem Aliról van 2 dolcsis olcsó szar és surprise-surprise ugyanannyira levegős mint az 5x annyiba kerülő Nillkin. Ránézésre semmi különbség. Nincs értelme szerintem üvegekre pénzt kidobni. Ez a telefon ilyen, és sanszos hogy nem lesz rá hajlított szélű üveg. Én legalábbis még nem találtam ilyet.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
válasz JoeCockBill #8917 üzenetére
Nekem eddig 1 ilyen telefonom volt, Oneplus X, és azzal is ugyanez a szopás volt. Minden üveg levegős volt rajta, még a gyári eredeti Oneplus üveg is. Az a bajom hogy a P9 is ilyen, pedig ha azon sima üveg lenne, azonnal váltanék rá a H8-ról. Ebből a szempontból visszasírom a Oneplus 2-t amin szinte észre sem veted h üveg van mert tökéletesen kiért a széléig. Vannak ilyen elbaszott divatok sajnos. 2.5D üveg, Jack csatlakozó elhagyása, hibrid SIM slot, stb
Keelah Se'lai!
-
zzola
titán
-
Sragi
őstag
válasz forgonati #8918 üzenetére
Le kell nyelni.Ez van sajnos. Szerintem pedig nagyon jó érzés fogni a 2,5 D lekerekítés miatt a telefont. Igényesebb. Ízlések és pofonok. A jack csatlakozó már más dolog.Itt még van legalább,viszont idővel az usb c type majd kiváltja. Szerintem az sem lenne rossz megoldás. A hibrid slot viszont szerintem is nagy ganéság.
-
Shirchy
tag
Nekem még B120-as szoftver van rajta és nincs nyűgöm vele egyelőre,de úgy látom szinte mindenki frissített már a 3 gombos módszerrel...
Elnézést, ha lesz akit/akiket kiakasztok.de csak, hogy tök tiszta legyen számomra is...
B120-ra akkor nem is fog jönni frissítés (valamilyen szoftver hiba miatt és muszáj feltenni a 131-et 3 gombossal),vagy csak jóval később fog érkezni rá egyből a 360?"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
Sanki
addikt
válasz forgonati #8919 üzenetére
A nillkin 64,4 mm.
Ha beleszámoljuk azt is, hogy a gyártás során van egy bizonyos szórása, akkor máris kijöhet az, hogy akinek kisebb a kerekítés, annak ez a fólia jó lesz, akinek pedig nagyobb, annak már levegős.(#8924) Shirchy: megjöhet a B131 is, csak várni kell vele. Ha az megvan, akkor már a B360 jön.
(#8921) sajp63: beállítási problémák talán, esetleg megpróbálhatod újra rakni a hicare-t.
[ Szerkesztve ]
-
balazs0102
senior tag
válasz Shirchy #8924 üzenetére
Én letöltöttem az orosz oldalról a b131-et, a FULL jelzésűt, kicsomagoltam. SD kártyára csináltam egy dload nevű mappát. A kicsomagolásból csak az update.app fájlt belemásoltam. Megnyitottam a szerviz menüt rányomtam a szoftver frissítésre sd-ről és ment minden utána magától. Sztem ez a legegyszerűbb, ennél már csak az ota lenne egyszerűbb, de b120-ra nem jött. Kamera javulás miatt pedig váltani akartam gyorsan.
-
keszi1991
tag
Na jo nekem a full verzip se megy fel firmewarel, nem tudom mi lehet a baj..nem hiszem el
-
forgonati
őstag
Most tizedeket nem tudok neked mérni mert nincs hirtelen nálam tolómérce, bocsi. Csak sima mérőszalaggal mértem. Így szemre 64mm. Persze lehet hogy itt is ott van az a plusz 4 tized, nem tudom. De az a 4 tized semmit nem számít szerintem, mert a Nilkinnél is van úgy 1,5mm levegős rész körbe, meg ennél is kb annyi van. Annyira mindegy. Ráadásul úgy vettem észre hogy a telefon üvege sem egyforma ívben hajlik mindenkinél, mert valakinél ugyanaz a Nillkin üveg kevésbé levegős, valakinél meg jobban.
Én azt mondom hogy inkább veszek ebből az üvegből 60 centért 5 darabot, és még mindig nem költöttem fele annyit sem mint 1 Nillkin ára. És különbség meg szinte nincs is. Azért tudom mert én is elkövettem azt a hibát hogy a Nillkinnel kezdtem... Az sem volt jobb mint ez.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
keszi1991
tag
Végigcsinálom a leirtakat, de vmi nem jo, miután jelez h megvan a frissités a wifid vissza kell állitani ugye? Mert nekem csak ugy indult el a letöltés
-
Shirchy
tag
válasz balazs0102 #8926 üzenetére
Értem... Mivel nincs jelenleg bajom a telóval és eléggé türelmes vagyok... Várok március közepéig, ha addig nem jön meg akkor felteszem a 3 gombossal a B131-et, vagy a B360-at, vagy újabbat.
Minden esetre köszönöm a válaszokat."jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
Sanki
addikt
-
AngeloDivina
aktív tag
Látom gond van az üveggel. Fóliát már senki sem használ?
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Sanki
addikt
-
forgonati
őstag
Amugy fura, most hogy nézem a képeket én nem olyan üveget kaptam ami azokon a képeken van. Nekem nem egy nagy kivágás van a kamerának meg a szenzoroknak, hanem 3 külön lyuk van.
Szerintem ilyen üvegekkel kell próbálkozni, ezeken nem buksz sokat ha esetleg nem ül.Szerk.
Most látom, 2 féle üveget is fotóztak ott H8-on. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
PeteePeti
őstag
válasz AngeloDivina #8934 üzenetére
Én be mentem GSM boltba és fel is rakták rá a sima fóliát, tökéletes! Bőr bele bújós tokkal használom!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Sanki
addikt
Akinek a proxy állítás után nem tölti le a frissítést:
Amint megvan a proxy beállítás és jelzi a frissítést a telefon, akkor vissza kell állítani a wifi beállításokat (proxy kikapcs) majd el tud indulni a letöltés.
Emellett javasolt még a "Legutolsó teljes csomag letöltése" opciót választani a sikeres telepítéshez.XDA-n frissült a topik, ott írták ezeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest