- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Persze leírom majd. Én is kíváncsi vagyok a válaszra! Megtettem, amit egy átlag felhasználó megtehet:
-frissítettem a HiCare applikációt (nem talált frissítést)
-menüben többször nyomkodtam a frissítés gombot (nem talált frissítést)
-PCSuite-tal próbáltam a frissítést (nem talált frissítést)
-felkerestem a magyar consumer oldalt (nem találtam frissítést)
-kérésükre csináltam egy gyári visszaállítást[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
Miért van az szerintetek, hogy az opera elvileg bezár a képernyő kikapcsolása után de mégis feldobálja, hogy magas fogyasztású api és továbbra is fut a háttérben? Lehet, hogy sz.r az opera? Van jobb kevésbé energia zabáló app.
-
ORCA58
addikt
-
Halo
senior tag
Hozzájutottam a Drágasághoz...
Eszem, szavam megáll...
Most merülök el benne...Az infrát hol találom?
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
Hihi. Ott a pont!
Az inraport programozásához le kell töltenem programot, vagy ez a program ott csücsül a készülékben, csak nem találom... (alkalmazásnév?)
Vagy valahol a beállitasokban bújt meg? Amit szintén nem találok...
Kihagytam valamit?Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Sanki
addikt
Megérdeklődtem a frissítéseket: 3 gombos módszerrel csak a FULL jelzésű romok rakhatóak fel.
Ez összefoglalóba is benne lesz.
Szerk.: megérkezett ez a tok is aliról, később rakok fel képeket róla.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Honor 8-at ajánljátok? Mennyire jó gyorsaságban? Kameraban? Jatékok terén?
Van bármi hibája?
Használt g4 58e és ez kozt vacilálok. 11 ho 10 e lenne telenornál.
-
sastam
tag
Nem tudtok ajanlani egy boltot ahol azonnal megtudom venni a telefont?
www.tamassasvari.com
-
2o1i
senior tag
Asszonynak vettünk egy fehér színűt telekomnál és B101 van rajta. Frissítést hiába keresek vele, semmit nem talál.
Van egy B131-es telepítőm, amit az enyémre 3 gombos módszerrel raktam fel. Az ehhez tartozó leírásban viszont az szerepel, hogy csak a B120-at és a B131-et lehet vele frissíteni.Ötlet? Fel merjem rakni? Nem szeretném egy naposan hazavágni.
-
Sanki
addikt
Hogy érted, hogy csak a B120-at és a B131-et lehet vele frissíteni?
Ha nem egyértelmű, akkor javítom.Nyugodtan rakd fel amúgy.
(#8567) sastam: telekom, MM, edigital, stb.
(#8566) castiels: kifejezetten ajánljuk, én G2-ről jöttem, már ott sem volt probléma a sebességgel, itt viszont még annyira sincs, mint a G2-őn. Pörgős a rendszer, nem akad, egyszer nem fagyott még le nekem.
Tipikus hiba nincs. Inkább 1-2 szoftveres probléma, amit orvosolnak (pl. wifi lassan csatlakozik, automata fényerő indokolatlanul leveszi minimumra a fényerőt néha) -
-
Aryon87
félisten
+1
Castiels:
Fotokat pedig a fotos topikban talalsz, en is gyarapitom a kepeket hamarosan, ma tettem fel parat. Egyszerubb ha a telefon nevere keresel ra a keresoben.
Mar most is nagyon jo arban van a Telenornal.
Jatek nalam a Forge of Empires van, azzal nincs gond, de azt meg egy ocskavas is elfutattja[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
spydermanus
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon beléptem a látszólag elégedett Honor 8 felhasználók táborába.
Szeretném a véleményeteket kérni fóliával/tokokkal kapcsolatban.Fóliából Eazyguard-ot és Cellect-et találtam (üveg). Érdemes feltenni valamelyiket a telefonra, vagy nem fedi le egyik sem teljes szélességében a kijelzőt?
Tokból pedig a Nillkin Frosted Shield / Nature TPU amiket láttam.
Mi az amit javasoltok rá?
-
Dwatti
addikt
válasz spydermanus #8595 üzenetére
Kijelző üveg : Nilkin 9H+ pro kb 1 -2 mm amit nem takar a szélén.
Nilkin Frosted kapsz mellé sima fóliát ajándékba addig kitart amíg nem jön meg az üveg
[ Szerkesztve ]
-
Mátésum
aktív tag
Próbálgatom a telót, de két dolog érdekel. A gmail valahogy nekem sem az igazi. A kérdésem az lenne, hogy az akkumulátor beállításoknál, az appok bezárása lehetőségnél nincs is ott a gmail. Ez így jó? Nem emlékszem most, hogy p7nél ott volt-e. Adtam engedélyeket, be van állítva a szinkronizáció is.
A másik az infra. Garázskapu nyitóját próbálom felprogramozni, de egyszerűen nem akarja az igazságot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest