-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
SD kártyáról dload mappa > szervizmenüvel felment a B360 február 14 verzió.
Firmware Details:
Android Version: – Nougat v7.0
UI Version: – Emotion UI 5.0
Firmware Versions: – B360
Honor 8: – FRD-L09/L19
Release Date:- 14.Feb.2017
Status: – Official (Stable)[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ha valakit érdekelnek a H8 által alkotott képek: [link]
Bocs a téma jellegéért, a Fiumei Sírkertben voltunk.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Ezt nem temetni kell, nem erdemli meg. Baromi jo telefon, nem tudok betelni vele.Mellesleg mig varom hogy kinabol jojjon meg a tok, a kokiben van egy bolt, ahol ugyanazok a tokok vannak (sztem ok is alirol rendelnek) vettem egy viztiszta szilikontokot. Vastagsaga 1mm, a sarkaknal jo massziv, szal ez egesz jo vedonek igerkezik. Mi5 mar leesett 1 hetesen, az is uveg hatlapos, szerencsemre nem tort, de ezzel nem lennek szerencses...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Nick no.1
aktív tag
-
Aryon87
félisten
Nekem meg mindig nem adja be a legujabb updatet.. pedif a FF az kiadja
-
Dwatti
addikt
-
Ezekiel Ston
senior tag
no ugy néz ki ez megoldotta télleg a dolgot. màrmint a gyàri visszaàllás.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Na első meglátások:
GYÖNYÖRŰ a készülék ebben a kék színben! Szerencsére a fólia is remek(xprotect) és a kijelző nagyon szép. Egyedül nekem az auto fényerő érdekes, kicsit sötétebben hagyja, de könnyű korrigálni. Az ujjlenyomat érzékelő villámgyors. Kicsit bonyolult a menürendszere, de szokható. Viszont sokkal jobban beállítható, mint az lg. Bár nincs eq, de nekem a sennheizer fejessel remekül szólt dts-el. Aksi jónak tűnik első blikkre. Távirányító faja, van olyan jó, mint az lg-ben. A sebesség rendben, gps villámgyors. Nekem a térerők is jobbnak tünnek. Bár gyorstöltőt kaptam hozzá, a régivel töltöm, ami egy ikea-s 3 usb csatis fej, max 3600mA töltéssel. Képek még nincsenek.....ami viszont feltünt, hogy sebességben olyan szinten vannak már a procik egy ideje, hogy igazából nincs számottevő különbség G2-G4-H8 között. Hicare reggelve, eddig nem dobott fel újabb verziót, de nem is izgat, majd megjön. Amúgy 7.0-val jobb a telefon?[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
Kamera miatt elvileg jobb.
Amugy merem allitani hogy a G5nel egy picivel jobb.
Akksiban jobb lesz mint a G4, a FHD miatt.
Dwatti: koszi a linket. Ugye ez nem gyalul?
Nekem mar alapbol a B131 volt a telon, OTA-n frissult a Nugatra[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #9874 üzenetére
1-2 képet azért löttem és ez inkább zajosabb, de nem olajfestmény....az egyik egy flakkon volt és a g4-el nem tudtam elolvasni a szöveget rajta, ezzel igen....
A H8 megmutatta, hogy nem érdemes majmolni a 2k felbontást és olcsón is lehet remek telefont készíteni.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Dwatti
addikt
itt nézegethetsz H8-al készült képeket
-
Aryon87
félisten
Eg es fold a ketto kameraszoftvere. H8-nak jobb. Nezz be a fotos topikba milyen kepeket csinaltam. Na azokst a G5-el gondolhatod milyen vegeredmenye lett volna..
Szerk: bizony, a H8 odaporkol a nagyoknak.. azt alairom, hogy OIS-t tehettek volna bele.Dwatti: koszi
Szerk: (#9878) en vagyok a fo H8 kepkeszoto
[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
Nálam is előjött, hogy zajos a vonal beszélgetés közben, a 2-es sim kártyán. Nugáttal használ valaki 2 simet?
Van ebben javulás? B131-en van ez a jelenség másnak is?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
R3laX
addikt
Heló!
Tmobilnál lehet vajon vadászni antracit szürkét szerintetek? Be akarok ruházni egyre hűségidővel.
-
Aryon87
félisten
Koszi. Nagyon elegedett vagyok ezzel a telefonnal, sajnos a G5 az utobbibidoben nem csinalt mar jo kepeket, ahogy kapta a frissiteseket. Volt par kep, amit ebben a szutyok idoben is csinaltam vele, hat az eredmeny lehengerlo volt.
Ehhez kepest a H8 szamomra nagyon helyt allt. Az is jo telefon volt, de mikor direkt elcsesznek valamit, nem epp a legjobb elmeny.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Dwatti
addikt
Úgy néz ki kevésbé merül mint a 02.06 verzió alatt. frissítést is 100%-ról kezdtem el és azóta nyomkodom még mindig 99 %-on van Ennyi idő alatt már 90 % alatt volt
: ))) Jó lesz ez .[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Baromi lassan jon a csomag. Elobb telon kezdtem a letoltest, aztan inkabb atvaltottam a PC-re, de az is vagy 3 ora mire lejon.. holnap delutan fogom felpakolni.
-
Aryon87
félisten
3 orat ir meg mindig. Nagyon lassu, pedig gyors a net. Meg 300mb se jott le..
Mind1 ejjelre ugy hagyom a gepet, hajnalra letolti. Max rahuzom indulas elott az SD karira, azt meloban megcsinalom ha lesz idom..Sanki: kivancsian varom milyen kepeket csinalsz majd.
En orulnek ha vegre jonne a jo ido, lehessen menni csavarogni... Tavaly szuper helyeken voltunk, G5-el jo kepeket csinaltam (akkor meg jol fotozott).[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Aryon87 #9891 üzenetére
Aryon87
Pedig most is jön az gyorsan :A letöltött, tömörített fájlt kicsomagolod, benne lévő update.app-ot másold át az SD kártya gyökerébe: > SD dload mappába (dload mappát hozd létre )
> SD kártya/dload/update.appés nem a 3 gombos módszer hanem szerviz menüvel kell felrakni !
*#*# 2846579#*# *
[ Szerkesztve ]
-
Axess
tag
Hali!
Frissítettem 7.0-ra és van egy kis gondom. Úgy szoktam lezárni a képernyőt, hogy Nova Launcherben duplakopp a kezdőképernyőn. Viszont ha ezután ujjlenyomattal próbálom feloldani a telót, akkor kapok egy olyan üzenetet, hogy "Device administrator locked device" és be kell írnom a kódot. Ha bekapcs gombbal zárom le, akkor működik rendesen.
Addig oké, hogy a device admin, vagyis a Nova adja ki az utasítást a lezárásra, de meg lehet ezt valahogy kerülni? Vagy csak szokjak át a gombra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest