- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
-
LógaGéza
veterán
válasz metal01 #50803 üzenetére
Vajhon ez annak köszönhető, hogy a Google tényleg szorosabbra veszi a gyeplőt, és emiatt nem fér bele az esetleges kevesebb nyereség a büdzsébe?
Az, hogy mi van a közleménybe azt hagyjuk, eddig is megvolt egymás mellett a Nexus és a G széria."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
huan
őstag
Sziasztok!
Ha vírusirtó androidra, akkor mit ajánlanátok? A legjobb valami ingyenes és magyar nyelvű lenne, ami nem fogja nagyon a telefont.
Tudom sokan azt mondják nem kell, de most ettől tekintsünk el. -
metal01
őstag
válasz LógaGéza #50806 üzenetére
Szerintem inkább az van, hogy nem fogy az 5X annyira mint anno az N5. Ebben jelentős szerepe lehet az eltúlzott árazásnak is. Az LG-nek ez valószínű nem buli. Inkább a saját dolgaira fókuszál. A G5 elég jó is lett... Felröppent a hír még tavaly, hogy a Google saját készülékeket is akar gyártani. Hát itt lenne az alkalom.
-
csipuka
senior tag
Az utolso security update ota, a BT az beragad es folyton ebresztgeti a procit. A reboot megoldja. Mas nem tapasztalt ilyet?
A BT kikapcsolasa nem opcio, mert Mi Band-ot hasznalok, meg a kocsiban kihangositot. -
Dottore
addikt
Miután eltekintünk tőle, akkor valami olyat használnék ami nem csinál semmit, hogy legalább az erőforrásokat ne pazarolja, ha pedig nem csinál semmit, akkor valójában ettől eltekinteni semmivel nem bonyolultabb, így végül is azt hiszem nem tennék fel semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz LógaGéza #50806 üzenetére
Biztos, hogy van köze hozzá. És véleményem szerint az sem fogja sok telefon gyártó cég szó nélkül hagyni, hogy lemaradjon a nevük vagy logójuk a jövendőbeli Nexus készülékekről. Pedig a Google azt tervezi, hogy az idei évtől bevezeti.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
( V )
veterán
nálam már megvan: a Chroma nagyon szépen muzsikál, eddig a leg kevésbé akadás és lagg mentes marshmallow amivel próbálkoztam!
zerg: bár lehet hogy rákacsintok még az egykori kedvenc Slim fejlesztőm Ezio84 Slim moddolt Pure Nexus romjára [link]
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
LógaGéza
veterán
Ez mekkora gyökérség... Inkább csinálnak 20 variációt egy témára, minthogy összedolgoznának, és csinálnának egy normálisat...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz scream #50816 üzenetére
Én ezt használom már egy jó ideje (még Lollipop alatt tértem át), szvsz ajánlott
Csak ne felejts el SMS appot felrakni"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
metal01
őstag
válasz StarKiller89 #50813 üzenetére
Hát reméljük. Azon sem lepődnék meg, ha az egész Nexus-projekt lassan leállna. Na de reméljük nem fog.
-
assemble
addikt
Annak tudja valaki, hogy mi lehet az oka, hogy a home screen-en lenyomva a hanero gombokat neha nem lehet lenyitni a cuccot? Nem igazan jovok ra az okara, hogy miert tortenik, n7-en sosincs ilyen, ugyanugy gyari 6.0.1-el...
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
A hívás panaszok miatt tettem fel új radio romot cm13-al, de a gapps-al szívok sajnos. 70-es hibát dob az opengapps stock és full verzió telepítésekor, a nano felment, de induláskor a beállításvarázsló alkalmazás leállt üzenetet kapom újra és újra. A CM ilyen hulladék vagy rosszul csinálok valamit? Ötletek/javaslatok? Tuti rom?
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok!
Abszolút gyári ROMnál van értelme Greenifyt használni?
Előre is köszönöm -
( V )
veterán
válasz scream #50816 üzenetére
+ metal01
eddig azt tudom mondani hogy egyáltalán nem bántam meg a váltást, beállításokban szinte ugyanazokat tudja, ugyanúgy szép / letisztult / sallangmentes, csak a gapps nincs integrálva de ez egyáltalán nem zavar (+1 install zip - na bumm). rendszer reagálás, akadás és fogyasztás szempontjából nekem eddig jobban teljesít mint a cata, bár lehet hogy ez még a friss (2 hetes) installnak tudható be, de örülök neki hogy eddig ilyen szépen muzsikál. bugokkal még nem találkoztam.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
TaylorPro
addikt
Kíváncsivá tettetek, most bootol a Chroma. Kell még ehhez valamilyen kernel vagy jól van ez így? Ajánlott rom telepítés után egy reset?
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
huan
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok N5 alaplapot eladót valahol? Még mindig halott a kicsike -
-
TaylorPro
addikt
-
LógaGéza
veterán
válasz TaylorPro #50841 üzenetére
Inkább recoveryből csinálj egy system-data-cache formatot, és utánna told fel tisztán.
Én franco.kernellel használom.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok!
Van valami gyakori probléma a nexus 5 körében, amire figyelni kell használt vételekor? Ház repedés, és még?
Illetve a ház repedése mennyire zavaró? Csak esztétikai hiba? Tokban lenne hordva, szóval ha igen, akkor mindegy.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
szpali
addikt
válasz gyurkikrisz #50844 üzenetére
Ez a repedés dolog szerintem nem annyira zavaró.
Az egyeseknél előforduló hátlapból kipotyogó betűk és a legrosszabbkor elhalálozó bekapcsoló gomb már aggasztóbb.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Sergiohu
tag
Sziasztok, kb. napja csak a gyári appok tudnak hálózatra kapcsolódni, wifi-n minden megy. Ami jó: Chrome, Fb!, Térkép, ami nem: Waze, Outlook, Messenger. Már minden végig kattingattam, de semmi, resetet nem akarok.
Mi a manó ez?Na ez tényleg az utolsó, holnaptól...
-
gyulavezir
aktív tag
válasz gyulavezir #50830 üzenetére
Valaki esetleg?
-
huan
őstag
Szerintetek megéri még vadi új Nexus 5-öt venni vámmentesen külföldről, kb.62ezerért?
Vagy ha csak Nexus, akkor inkább 5X 105-körül?
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest