- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcgeri1
tag
Itt a februári security image.
-
( V )
veterán
-
Frenky89
addikt
Ha csak simán flash-elek egy twrp-t; majd csinálok egy full backup-ot (sys, data, boot és efs); lementem a cuccokat az internal storage-ról; factory reset-elek; majd később visszapakolom és nyomok egy restore-t ugyan ezekre a partíciókra, akkor minden olyan lesz, mint a fr előtt? Nincs semmi egyéb macera?
[ Szerkesztve ]
-
-
dkovizoli
addikt
Szépen fel is kúszott a februári patch. Más is van benne, vagy csak ez a szokásos havi frissítés?
-
( V )
veterán
válasz MichaelScott #50408 üzenetére
AOSP-ben elvileg még kijavították a hó végén folyton eltűnő "ne zavarj a következő riasztásig" hibát
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
mcgeri1
tag
Stock 6.0.1-el folyamatos bekapcsolt mobilnet és wifivel pont elmegy egy napot a telóm. Kevesellem ezt az üzemidőt, gondolom már döglődik az aksi. Rendelt már valaki jól teljesítő aksit akárhonnan? Örülnék egy linknek is akár
-
Fkris
őstag
válasz mcgeri1 #50412 üzenetére
3-4óra SOT már nagyon jó.
Ennek függvényében érdemes nézelődni, de csak eredetit, ha rá is van írva a nagyobb teljesítmény, nem biztos, hogy jobb!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
metal01
őstag
válasz mcgeri1 #50412 üzenetére
Eleve nem nagy teljesítményű az akku. Nem biztos, hogy döglődik. Én pl. visszaveszem a fényerőt amennyire tudom. Max. akkor veszem feljebb, ha videót, vagy valami olyat nézegetek amihez kell a nagyobb fényerő. Így simán elmegy a teló 2 napot is 4-5 óra SOT mellett. Másfél éves a cucc.
-
Dottore
addikt
-
horvathkrisz
addikt
-
twine
veterán
válasz horvathkrisz #50420 üzenetére
Pont ez szúrta meg nekem is a szemem...
Micsoda f@szság,,, mintha a windows mobile-os idők nem is léteztek volna..."mindekinek" csorgott a nyála a HTC gépeire...
-
( V )
veterán
válasz slice14 #50428 üzenetére
ehhez a megfelelő vásárlói magatartás is kell: egy átlag usert pont nem érdekli milyen a soft támogatottság ha egy év múlva úgyis megveszi a következő szériát. mi sem mutatja ezt jobban hogy mennyire töredezett az android piac... és mivel az android piacon 1300 gyártó kínálja a 24000 termékét pont nem fogja figyelem előtt tartani hogy mégis mi lenne jó amúgy, ha valamit így is úgy is rá fog tudni sózni a vevőre.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Fkris
őstag
+1
Sajnos mi, minimálisan technokrata, de tudatos vásárlók vagyunk kisebbségben. Az emberek nagy részének eszébe sem jut utánanézni, sajnálják rá a fáradtságot is...
De utána hozzák, hogy amúgy miért lassu, csináljam meg, mert nekem gyors.
Ja, persze, szarból várat, meg 40ezres hardverrel hasito, bloatwarrel telefosott rendszert."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
twine
veterán
válasz slice14 #50425 üzenetére
Nem tudom mennyire emlékeztek, de nem is olyan régen volt ilyesmire próbálkozás!
Aztán ennyiben is maradtElőre is elnézést a társaságtól, de én úgy érzem ez a google/nexus virág már kivirágzott, meghozta gyümölcsét, most pedig már az abból készült párlat nem a felső polcon van, hanem valahol a középső kommersz részen, ahol ugyanúgy találgathatsz, vajon a kifizetett összegért, jót kapsz e, vagy lilát hánysz másnap...
Magyarul volt egy csodás nexus korszak,,, de manapság már sem a (nexus)készülékek,sem a (vanilla/stock) android nem olyan tökéletes mint fénykorában...főleg pedig nem olyan olcsó...(mint volt)
Nem sz@r , nem azt mondtam, még mielőtt valaki megsértődik,, csak szvsz. Már nem AZ mint volt...
Lehet fürdeni a múlt dicsőségében, hogy "de ez tisztavérü droid,, de ettől még akadnak itt ott hibák...
(Most pedig jöhetnek a "de nekem hibátlan a készülékem" hsz-ok)[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
-
ntomka
nagyúr
válasz randras_83 #50433 üzenetére
Pont a héten kezdtek erről pletykálni, hogy megy el Apple irányba a Google is a Nexus vonallal (mármint ez a cél). Szerintem sem ugyanaz már a Nexus, mint rég. Az utolsó ilyen a Nexus 5 volt. Az újabbak már mást képviselnek.
ツ Headphones on - World off
-
Martinitius
tag
Valaki esetleg nem tudja, hogy 6.0.1 (Cataclysm) alatt van-e mód rá, hogy DPI-t állítsak?
Ius est ars boni et aequi. // Nexus nagyhatalom vagyok: 3db Nexus 5; 2db Nexus 5X; 1db Nexus 6P.
-
Fkris
őstag
válasz Martinitius #50436 üzenetére
Szvsz nincs, nagyon visszafogott ilyen feature téren.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
LógaGéza
veterán
válasz Martinitius #50436 üzenetére
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
radicspeter1
őstag
Nagy nap ez a mai, szülinapi ajándéknak is beér, hogy életem első OTA-ját megkaptam a Nexusomra. Pedig már készültem feltölteni a szokásos patchelés előtt Erre ott az értesítés
Igen van már OTA link, ebből annyi a hírérték[LG NEXUS 5]
-
Fkris
őstag
válasz radicspeter1 #50439 üzenetére
Vótmá'
Boldog születésnapot!
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
LógaGéza
veterán
válasz radicspeter1 #50439 üzenetére
Tényleg, 4.-e van!
Happy Birthday, és hamarosan megy egy PÜ
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
( V )
veterán
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Tegnap meglestem carephone warehouse-ban a nexus 6p-t. Há bitang egy gép az biztos, nekem már nagy lenne. Bár csak egy pár percet volt a kezemben. Az eladó már jött is, ott legyeskedett körülöttem. Aztán jött még egy, és kérdezte kell e előfizet. Mondtam, hogy nem, csak simfree venném, így 440 font az ára, ami azért annyira nem húzós. Aztán mondott olyan előfőzi árakat, hogy lehasaltam. Már nem azért mert olyan sok lett volna. 1-2giga adattal 30-35 font havi. 4 gigával meg 50. Kérdeztem a fekete sráctól, mehettünk nyom ez mind a data? Azt mondja mé mennyi kéne? Há mondom minimum 15 giga...csak lesett, hogy mivaaaa? Mondom ja, használom rendesen. Aztán kérdezte, hogy most milyen tarifán vagyok. Mondom korlátlan mobilnet (5000 giga) 200 perc hívás, ami nekem elég, ha van mobilnet, ráadásul a 200 perc crossnetwork, azaz hálózaton kívül. Belül meg van 2000 perc. Meg korlátlan sms, mindez 13 fontért. Hát volt döbbenet rendesen megint, szóval abban maradtunk, hogy tényleg jobb lenne, ha csak telefont vennék. Még lehet el is gondolkodnék rajta, de 24-én jön a mit, azt mindenképp megvárom, oszt majd döntök.
Hogy egy kis on is legyen:
Másnál is volt olyan, hogy a névjegyzékbe írt név egyszerűen eltűnt? Csak harmadik beírásra maradt meg, azelőtt mindkétszer beírtam, képernyő lezár, telefon zsebbe. Majd újra elő, névjegyzék keres, sehol.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
szpali
addikt
válasz GrooveHero #50444 üzenetére
tudtommal a vissza nyíllal ki kell lépni és akkor menti el
mi jön 24-én???
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
próbakocka
senior tag
Most néztem a 3. részt és amikor fotókat mutogatja, akkor tűnt csak fel, hogy bezony N5 van Mulder kezében.
Persze a trollkodás sem semmi, hogy;' most tettem fel valami új kamera appot ... nem tudom miért így működik' erre a telefon egyfolytában vakuzva fotóz ...
[ Szerkesztve ]
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
Fkris
őstag
válasz GrooveHero #50444 üzenetére
Aztamocskosrohadtkvakibszottéletverjetelibe, hát ez milyen tarifa
Nekem 6000 ért 1,3 giga net, és 100-100 perc......"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Slukkica
őstag
Hát azért szerencsére itthon is lehet kifogni jókat:
8800 HUF az előfizetésem:Ez áll:
6500 ft - 4G net (korlátlan) /eddig a max 72 GB letöltés volt egy hónapban, utána sem lassítottak/
2300 ft - telefon (1750 huf lebeszélhető) persze csoporton kívül, mert azon belül ingyen beszélek.₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok