- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz MrPetya19 #50082 üzenetére
Erre már én is panaszkodtam nemrégiben.
Más: szerintetek mennyire használhatatlan az N6 mérete N5- höz képest?
Szeretnék valami újabb telót, csak úgy l'art pour l'art. Az új Nexusok viszont nem jönnek be formára, ill. ragaszkodom az OIS-hez és a Qi toltéshez. N6 esetén a méret és a beégés a parám.
-
LógaGéza
veterán
válasz focvis #50101 üzenetére
Szerintem kérdezz rá az N6 topikban, többen vannak ott akik N5-ről váltottak
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
metal01
őstag
Mélymerülésbe kezdett a telefon. Ez már a második éjszaka volt amikor ~20%-ot merült az akku. Pár napja minden OK volt. WD semmit nem jelez ami húzná. Lehet, hogy ideje akkut cseréltetni? Vagy megint valami okos Google mókolás van?! Más nem tapasztalt ilyet?
-
bl4ze
veterán
gmail : nem piszkáltam, nem állítottam át semmit.
most az "Inbox" megy, eddig ott minden megjött gyorsan.A Gmailt érdemes az alkalmazás kezelőben "tiltás"-ra tenni, vagy maradjon úgy ahogy van és csak az értesítések maradjon kikapcsolva ? ? ? Úgy csak az "Inbox" értesít....
.:. bl4ze .:.
-
slice14
veterán
Mivel a Gmail rendszer alkalmazás, ezért a letiltásra nyomva eltávolítja a frissítéseket és utána tiltja le.Én is letiltottam, mert minek fusson a háttérbe, ha ott az Inbox...
Dottore: Ez tömör volt, én egy kicsit túl spiláztam.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
FragMaster
addikt
Sziasztok.
Nem indul a gmail, "ismeretlen hiba a google play-szolgáltatásokban" hibaüzenettel kilép. Legfrissebb cm13 nightly és open gapps van fent. Teljes wipe utáni szűz telepítés volt, wipeoltam systemet is, ugyan az a végeredmény. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Fkris
őstag
válasz FragMaster #50115 üzenetére
Tedd fel az inboxot!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
FragMaster
addikt
Szintén zenész, nem csatlakozik.
Most, mivel még az elején vagyok inkább próbálkoztam végső lehetőségként egy gyári visszaállítással, most -kopkopkop- működik. Kíváncsi vagyok mi mehetett félre. Próbáltam gmail nélkül telepíteni az open gapps-ot, és utólag kézzel telepíteni play-ből, ez se hatott."FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
addikt
System logot nem néztél?
-
SteveJobs
őstag
Esetleg egy normális romot feltennél?
-
SteveJobs
őstag
válasz FragMaster #50121 üzenetére
Sajnálom,hogy ha esetleg a lelkivilágodba léptem.
Ha már a különböző fabrikált romokról van szó,megkérdezhetném kinek mi a legjobb kedves fórumtársak csak kiváncsiság képp.Az ünnepek alatt szinte mindegyiket ki próbáltam de mindig vissza tértem egyhez. -
YAS-dude
őstag
válasz FragMaster #50121 üzenetére
Talán a holnapi cm nightlyval már jó lesz a gmail (és csak valami kevésbé fontos dolog romlik el)
-
G4bi89
senior tag
válasz SteveJobs #50122 üzenetére
+1 Cata
Több mint 300 órája fut hiba mentesen. Egyedül a messenger rosszalkodik mostanság, de az nem a rom hibája. Tényleg valaki nem találkozott hasonlóval ?
Tegnap meg ma is ezzel szívatott, hogy ébren tartja a telót. Kapott is egyből egy greenify -t, azóta nem rosszalkodik csak így az üzenetek sem jönnek meg. Wakelock Detector szerint a bugreport nevezetű folyamat tartja fent. Persze hiszi a ... , hogy csak hibajelentéseket küld.[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
LógaGéza
veterán
válasz SteveJobs #50122 üzenetére
Chroma + Franco! Lehet szokások híve vagyok, de ez jött be a legjobban. A Catát nem szeretem, megvan róla egy véleményem, amit már párszor kifejtettem...
Viszont hogy a CM egy fabrikált ROM, az egy kicsit erős kijelentés volt..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
SteveJobs
őstag
Egyedül a Cata romot nem próbáltam.Mindig a Pure nexus pr-re térek vissza ezt ha keresztbe is de mindig vissza tudom hiba nélkül rakni.
Ma kb 2 órája az aosip romot próbálgatom.
Ha egy új romot próbáltok ki mi az ami vagy amit észre vesztek,hogy más mint a többi romban?
Ja! Mért cseréltek romot? Erre még magam se tudok válaszolni.[ Szerkesztve ]
-
-
LógaGéza
veterán
-
Fkris
őstag
válasz G4bi89 #50129 üzenetére
Nálam 464 óra a rekord, elkezdett szaggatni meg nem érzékelni.reboot és minden megoldódott
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
LógaGéza
veterán
válasz Sajtqukac #50137 üzenetére
Szerintem ez inkább a használt GAppstól függ, ugyanis alapból a ROMokban ugye nincs se Google Launcher, se Play Store, se rá utaló... semmi
De azért most próbából átállítottam a DPI-t, nem látok semmi változást a Play Storeban - bevallom töredelmesen, nem is láttam még ilyen választási lehetőséget, pedig megnéztem volna
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Sajtqukac #50140 üzenetére
Én is gondoltam most rája, hogy megtartom így, viszont végiggondolva elég sokszor van olyan, hogy egy kézzel, hüvelykujjal kell nyomkodnom valamit, és tuti mellényomnák. Azért hagyok pár napot neki, hátha beválik
-
G4bi89
senior tag
válasz gabro0 #50131 üzenetére
FB appot nem használok azt Operából tolom. A play szolgáltatások szerencsére manapság megkímél, de amikor beragadt akkor egy adatok törlése,frissítések eltávolítása segíteni szokott.
Messenger meg ugyan mindig is jobban merítette az aksit ha használta az ember, azzal még nem is lenne baj. Na de ez, hogy folyamatosan ébren tartja ez sok(k).Greenify -t asszem belehet úgy is állítani ha van xposed framework, (+ donate verzió) hogy hibernálva van az adott program, de az üzenetek megjönnek.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
YAS-dude
őstag
válasz SteveJobs #50132 üzenetére
Azért lett a stock helyett cata, mert akkor még nem volt xposed+gravitybox, a cataclysm meg kb olyan mintha a stock, gyári, stabil romba bele lenne óvatosan faragva az a néhány kényelmi plusz funkció. Meg az aroma installerjével ki lehet gyalulni a sok google bloat alkalmazást (kínai input, plus, fit, a sok offisz app, news, stb). Az aosp/cm alapú romokkal az a hosszú távú tapasztalatom, hogy nagyon szuperek, csak mindig van egy "csak". Valami rejtélyes hiba mindig előjön ami stockon nincs.
-
Carvus
senior tag
Nekem nagyon sokáig CM volt, imádtam, de mégis ott motoszkált bennem az ördög h megnézzek másik romokat is. Elsőként chromával próbálkoztam, de katasztrófa volt (pedig N7-en faszán működött, amíg volt rá támogatás), aztán Aicp CAF és Nexus project ezek annyira nem jöttek be(előbbi még úgy ahogy), aztán újra próba chromával, de közelébe nem ért egyik se CM-nek.
Aztán már majdnem visszaraktam CM-t, de mondom kipróbálom én is a sokak által ajánlott Cataclysm-et. Pár hónapja már ezen vagyok, egy két dolog még hiányzik Cm-es komfort érzetemből, de szép lassan rátalálok a hiányzó funkciókra(amik persze csak elvannak előlem "rejtve")Egy ilyen még hiányzik is: középső gombot ha hosszan nyomtam feljött 3 tetszőleges alkalmazás, ez merre van illetve mi a neve?
divi#2208
-
Fkris
őstag
válasz Carvus #50147 üzenetére
Asszem 6.0ban már nincs benne, énis ezt hiányolom belőle, meg a hangerőgomb kurzormozgatást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest