- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Volt már fejlesztésed kinnt XDA-n? Szemét egy társaság van ott... Kirakod a munkád, amivel több órán/napon keresztül dolgoztál, kirakod a forrást is, majd annyit kérsz, hogy ha valaki felhasználja, akkor ha más nem Credits részben említsen meg...
Ez így szép és jó lenne, de nem, mert lenyúlják a kódot, és úgy hirdeti, hogy az ő nagy találmánya..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
bl4ze
veterán
yahoo! weather widget lett a befutó. tetszik,kompakt,jól testreszabható!
.:. bl4ze .:.
-
( V )
veterán
-
( V )
veterán
válasz tabletgenius #50360 üzenetére
mondjuk lehet hogy csak be hisztizett, az 5X fórumot is bezáratta pedig az még csöppet sem elavult...
volt már hasonló eset
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
( V )
veterán
egy gonddal kevesebb...
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
LógaGéza
veterán
Szerintem nem adtak nem más lehetőséget, vagy kiadja a forráskódot, vagy törlik a topikokat. Ezt nem akarta, inkább bezáratta.
Anno az összes MIUI topikot törölték, mert nem volt nyilvános a forrása. Utána kiadták a MiCode-ot, igaz az se tökéletes, de legalább van."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
Telo kamerajaval hogyan alltok? Nekem regen szuper volt, mostanra mar ugy halalra frissitettek, hogy borzalmas lett.
Auto fokusz 5bol 4x mosott kepeket csinal. Sokszor hiaba allitom be tokeletesen manualisan, a dragasag az utolso pillanatban atallitja mosotta. Neha tenyleg agybajt kapni tole. Ti alap progit hasznaljatok, vagy talaltatok ra jobbat?[ Szerkesztve ]
-
tabletgenius
tag
válasz hakydakillah #50364 üzenetére
Snap-camera-t (pro) használok évek óta. Igaz már rég nem frissül, de nagyon jól működik. Rengeteg manuális beállításai lehetőséggel bír. Tud menteni rawba is. Kezeli a camera2apit.stbstb. Kinek kevés, parancssorból paraméterezhető. Jó fényviszonyok mellett oks képeket készít. Biztos sok hasonló jó apk van még.
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, szeretnék megválni szeretett készülékemtől. Esztétikai hibákon kívűl, amik többnyire szériahibák, korához képest jó állapotban van. Júniusban lesz 2 éves a teló. EU-s doboz töltő papírok sim tű minden megvan hozzá. A kijelzőn csak a fólia karcos, a betűk meg a tok miatt hullottak ki, a melegben elengedett a ragasztás..
Mennyi lenne a reális ár amit elkérhetnék érte?
Előre is köszi a segítséget!
-
arni1
aktív tag
válasz horvathkrisz #50370 üzenetére
Ha neked is ilyen van akkor tudod ha az ujjad végighúzod is meglátszik, nem lehet úgy megfogni hogy ne legyen maszatos, élőben nem ennyire vészes. Én próbáltam óvni, a gyártási minőség szerintem párszor ki lett már beszélve a fórumon.
(#50371) SteveJobs 16gb (bocsi nem esett le)
-
eisento
addikt
válasz horvathkrisz #50370 üzenetére
akkor biztos nem is hasznaltad sosem.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
LógaGéza
veterán
https://github.com/zephiK?tab=repositories
Ebből nem sok mindent tudunk meg
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
#Dániel
tag
sziasztok, komplett kijelzo cserevel kapcsolatban kit kereshetek itt a forumbam?
-
horvathkrisz
addikt
Nem arra gondoltam, hanem a kameránál le van kopva a festék, (vagy csak fénylik?), és a tok miatt kipotyogtak a betűk. Nekem ebből az jön le hogy a tok nagyobb kárt csinált mint hasznot.
Mindemellett évekig azért tokban hordani, hogy aztán egy-két ezressel drágábban el lehessen adni és lemondani arról a feelingről hogy nexust tart az ember a kezében. Hát szóval nem tudom, nekem nem érne meg ennyit.
Peace. -
veterán
válasz horvathkrisz #50379 üzenetére
Elviekben +1
A gyakorlatban viszont időnként kiesik a zsebemből, olyankor jól jön, hogy a tok pereme megvédi a kijelzőt. Én a fóliát rühellem, nem használom, így is karcmentes.Btw 32-esért mekkora felárat kérjek?
-
Fkris
őstag
-
arni1
aktív tag
válasz horvathkrisz #50379 üzenetére
Fogalmam sincs hogy hogy kopott le a gyűrű, egyébként én is a leejtés miatt hordom mert így igaz, hogy kiestek a betűk pl (ami kvázi egy nagy vicc, miért nem csak kimarva vannak ) de én is ejtettem már ki a kezemből és megvédte.
Igazad van ebből a szempontból, de ha összetöröm akkor meg nem egy-két ezrest nyerek, hanem 15-20at bukhatok.
Na mindegy, felraktam 55-ért (max alkudnak és nem engedek ) aztán lesz valami, apróért meg inkább megtartom mert a telefon egyébként hibátlan, csak az újdonság varázsa hiányzik.
-
arni1
aktív tag
válasz horvathkrisz #50384 üzenetére
Az lenne, kihasznalnam az expansys-os learazast, 6p volt a cel eredetileg de amig ennyi az ara kihagyom. A sima n5-ot 105-ert vettem anno, es tessek, 50ert sem tuti, hogy elmegy. A 6p-n is egy egy fel vagyont lehet bukni.
[ Szerkesztve ]
-
arni1
aktív tag
-
Uzi74
senior tag
válasz Draken #50386 üzenetére
Most nézem a német Play store feb 12-ig erősen leárazta a dolgokat: 5X 32-es pl 399EUR
Das Nexus 5X (16 GB) kostete bisher 429 € und ist jetzt für nur noch 349 € erhältlich. Das Nexus 5X (32 GB) kostete bisher 479 € und ist jetzt für nur noch 399 € erhältlich. Das Angebot gilt vom 26. Januar bis zum 12. Februar 2016
Das Nexus 6P (32 GB) kostete bisher 649 € und ist jetzt für nur noch 549 € erhältlich. Das Nexus 6P (64 GB) kostete bisher 699 € und ist jetzt für nur noch 599 € erhältlich. Das Nexus 6P (128 GB) kostete bisher 799 € und ist jetzt für nur noch 699 € erhältlich. -
Dottore
addikt
válasz zolka95 #50389 üzenetére
Gondolom a garancia miatt. Barátnőmnek is visszafizették a pénzt mert már nem cserélték.
Nekem 3x tettek bele kijelzőt, teljesen ingyen, úgy, hogy kijöttek arra a helyszínre amit megadtam nekik és előzetes egyeztetés alapján ott csinálta az ember előttem. Harmadszorra kaptam ajándék akksit és egy teljes középrészt. Úgy adtam el a Galaxy Nexust mint új.
A Samsung premium garancia brutális volt.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
... és? Akkor mibe kerülne kiadnia a kódját? Mindenki megteszi, aki nem, az így jár... Mondjuk azt nem hiszem el, hogy egy csomó dolgot maga teremtett elő, akármilyen jó coder... Sokminden meg van/volt írva, csak épp az adott rendszerhez kellett szabni, ezt elhiszem, hogy megcsinálta.
Viszont nézhetjük akkor a másik oldalát is - ugyebár a Nexusokon, bármilyen AOSP-t fordítunk, nem fogjuk összerakni bitre ugyanazt a system.img-et, amit kiadott a Google. Valami zárt kód mindig van benne - amit ő szétszedett, és módosított, majd saját fejlesztésként kiadott. Az, hogy ez plagizálás, vagy nem, azt nem az én tisztem eldönteni."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
LógaGéza
veterán
Lehet, hogy valamelyik Pure Nexusos feldobta
Szerintem ez még jól is elsülhet, csak nehogy átessenek a ló túloldalára.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Fkris
őstag
válasz LógaGéza #50398 üzenetére
Persze, hogy nem fogy az örökösökből annyi, mert olyanok mint a szumós fürdősk.rvák.
Nagyon nagyok és rohadt drágák.De egy ilyen lépés amúgy még jól is elsülhet, ilyen szempontból "hiba volt" a Motorolát továbbadni a kínaiaknak.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest