- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Nos akkor én is csatlakozom a PS3 tulajok népes táborához. Már régóta szerettem volna egy új konzolt a PS2 után, gondolkodtam a kekszboxon is, de végül győzött a Sony ismét. Az árát viszont túl drágának találtam, ráadásul igazából egy 60GB-os verzióra fájt a fogam, szóval vártam a megfelelő alkalomra, hogy lecsaphassak. Ez hétfőn el is jött.
Ma pedig cilo9 fórumtárstól beszereztem kedvenc játékomat, a Prince of Persia-t, szóval még nagyobb az örömöm. Most azt hiszem, lépek is, sürgős játszanivalóm akadt... -
Def26
félisten
-
tiv83us
veterán
Maradjunk ebben a topikban a PS3-nal plz, thx.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
-
cilo9
aktív tag
válasz Shadowfax #6718 üzenetére
Örülök, hogy megérte, szerintem nagyon jó játék a viszonylag sok kritika és kétely ellenére, amit kapott (grafika, harc, stb.)!
Ajánlom még az Uncharted: Drake"s Fortune-t. Nagyon jó kalandjáték szerintem, exklúzív cím is és most már kedvező áron beszerzhető.Üdv, Cilo
-
DM-Fan
nagyúr
-
he7edik.
addikt
Gyerekek!
Megvan a Killzone 2
elképesztően gyönyörű az introja.
Mindjárt nekilátok a gémnek.
Legyetek jókÉgő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
Konzol Világ de az ÜK-ban a Platinumban is lehet kapni de vallszeg mindenhol lehet már.
A Sony Hungária engedélyével kezték el forgalmazni a játékot EU-s magyarnyelvű kézikönyvel.Égő szöveg a flém vázon
-
bwoay
nagyúr
bazki, nem szóltatok, hogy USA store-on már fent van a Wipeout HD demo,
úgyhogy csak minap vettem észre, de kellett hozzá vagy 3 nap, mire ki tudtam próbálni.
háááát... egyrészt én nem ezt várom PS3-ra,
mint Wipeout, hanem egy olyan részt, amit eleve az asztali gépre szánnak.
a Pulse-t nyomtam anno, így ismertem a pályát a demoban,
meg ahogy hallgattam, a soundtrack is ugyanaz.
Mindezek ellenére nagyon élvezetes TV-n játszani vele,
de szerintem ez még most sem ment át az epilepszia teszten,
csak már muszáj volt kiadni. Mikor az ember befejezi a versenyt, a gép meg még köröz, és folyamatosan változik a nézet, akkor simán be lehet tőle timbulni,
csak sokáig kell nézni meredten.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nike_
addikt
Tegnap megjött a PS Nagyon szép, nagyon halk, tökéletes
Ráadásul a monitoromon lehet 720p-ben játszani, szóval jó
-
Def26
félisten
Milyen monitorod van? HDMI -vel kötötted össze?
Más:
Ezt az oldalt ismeri valaki, ahogy nézem lehet magyarországra is rendelni, vannak érdekes termékek... www.yesasia.com
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Dealer
tag
Hali! Lehet ps3 vásárlására adom a fejem de elöbb feltennék pár kérdést amiről csak úgy immel-ámmal olvastam/hallotam, de nagyon izgatnak
-PS2es játékokat is támogat?
-Ha felpattintok rá 1 linuxot mennyire kapok teljes értékű op-rendszert?(futtathatóan gyors, netezni is lehet vele, munkára fogható? vagy csak funból van?)
-Egér-billentyűzet... csak elvétve használható vagy az összes játék meg linux támogatja?
-Online játékok?(nagy callofduty fan vagyok, hogyan valósul meg ps3mal a multimóka?)
A válaszokat előre is köszi, de ha csak valami linkgyüjteményt passzol valaki azért is nagyon hálás lennék -
Def26
félisten
-PS2 játékokat csak a 60GB -os verzió támogat. (Tényleg az új 80GB -os támogatja?)
-Linux teljes értkü, olyan mint PC -n. (Yellow dog 6.1) ez magyar is.
-Linux teljes egészében támogatja az USB bill. és egeret. (Nekem Microsoft bill. van és működik) Játékokban asszem csak az Unreal Tournament támogatja.
-Online játék term. működik tudomásom szerint az összes játékban, de nehezen fog ráálni a kezed a PS3 kontrollerére a PC -s egér & bill. használat után (fps -ben).Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Shadowfax
addikt
-
Gebriel
veterán
Magyar account-al nem tudok be loginolni...karbantartás üzenet fogad. A többi UK, USA simán megy. Ez csak nem azt jelenti........
[ Szerkesztve ]
-
Dealer
tag
aha
akkor nem mondtam semmit!és tényleg nem is mondtál semmit
de azért vki dobhatna vmi PMet
[ Módosította: bwoay ]
-
Gebriel
veterán
Valakinek meg van itt a MGS 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS5 Slim (garanciás)
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest