- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicoka
tag
Helló!
Távol álljon tőlem a warezolás, de mégis megkérdezem, várható valamiféle "áttörés" PS3 ügyben? Mert azért tudom, hogy vannak játékok 4k körül, de azért a jobbak 8-14k között vannak. És van pár játék (Pure, Endwar...) ami különlegesen nem tetszik, de ha olyanom lenne smián leülnék vele játszani, de ezért nem "dobok" ki ezreket.
-
-
szasanyi
félisten
válasz tiv83us #6456 üzenetére
Bizonyos keretek között - és kis túlzással - az is belefér. Akinek nincs elég pénze, vagy csak annyi az igénye ám legyen. De nem kell reklámot csinálni neki, különösen büszke ne legyen már senki arra, hogy hány warez game van a tarsolyában.
Én mondjuk az eredetit preferálom, mert az számomra - több szempontból is, nem csak anyagilag - értéket képvisel, van megjelenése és támogatottsága. Annyit veszek, amennyit a lehetőségem enged. Meg aztán azt lehet cserélni is... ja, és ha már veszünk, az (főleg) nem mind1, hogy hol meg mennyiért. És az árak - itt, és PC game-ek terén is - sok esetben bőven az elfogadható kategóriába sorolhatók. Ja, hogy azok nem a legújabbak? Ez soha nem is lesz úgy asszem... meg különben is, ahogy Rokker Zsolti mondta volt: "... szegény ember kézzel nőz." -
spacer
aktív tag
válasz he7edik. #6460 üzenetére
Így van.
Nicoka!
Egyszer kell csak "nagyobb" összeget beruházni játékokba, utána cserélhető. Az embernek úgy sincs ideje az összessel játszani. Most nekem 10 lemezem van abból, ha négyet játszottam 100%-ra, a többi várakozik a polcon. Ha 50 lenne akkor is csak egyel tudnék egyszerre játszani. Tehát még a 10 is felesleges...[ Szerkesztve ]
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
fpeter07
veterán
Tetszik ez a ps3. Megnéztem egy killzone 2 hd videót és... beszarás milyen szép MotorStormba is jól lehetne nyomni 2-en. Majd kövi hónapokban lehet lesz 1
-
nicoka
tag
Szevasztok.
Most 2 játékkal játszok folyamatosan: GTA IV, PES 09. Van még egy Far Cry 2-m, GRID-em. Nem tudom, mit vegyek, Mirror's Edge, vagy Uncharted? Mind a 2-nek játszottam a demójával... Sztem eladom/elcserélem a Far Cry 2-met, és mind 2-t megszerzem.
-
DM-Fan
nagyúr
Az Uncharted is és a Mirror's Edge is nagyon jó kis játék, bár szerintem előbbi értékesebb, változatosabb, szórakoztatóbb, időtállóbb. Ráadásul hamarosan itt az Uncharted 2, úgyhogy aktuális lehet most végignyomnod. Ettől függetlenül nekem tetszett a Mirror's Edge is, ha találsz olcsón, akkor mindenképp megéri, annyira nem is rövid, mint amilyennek sokan mondják. Én azért 4 esetét eltöltöttem vele.
Get Moded!
-
he7edik.
addikt
Nekem ingyen sem kéne a Mirror's Edge
igaz most fogom megvenni a Dead Space+Mirror's Edge combót egy játék áráért de megy is tovább szasanyi kollégának.Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
akinek esetleg megvan a WipeOut HD privizzen rám
Égő szöveg a flém vázon
-
Edgeri
senior tag
Tájékoztatásképpen: az USA PS Store-ba felkerült a FEAR 2.
Üdv, Edgeri
-
-
fpeter07
veterán
Verekedős játékok közül melyik a jobb? Néztem Mortal Kombat vd DC Universet, de mivel csak 20 karakter van benne már rossz. Soul Calibur 4 nemrossz. Tekken 6 kellene de az még odébb van..
-
Gebriel
veterán
Miért van, hogy egy csomó DLC 360-ra jelenik meg
[ Szerkesztve ]
-
he7edik.
addikt
Az M$-nek nincs tapasztalata de van pénze ezért mindent megvesz ami kicsit is megvehető. Demo exclusívitást, DLC-ket, játék exkluzívitást 3. party játékokra.
Még szerencse hogy csak erősen középszerű vagy egyenesen gyenge játékokat adnak el a függetln stúdiók a Májkroszoftnak azok pedig nem sok vizet zavarnak.Égő szöveg a flém vázon
-
nicoka
tag
Na, mostmár tudom hogy lesz. Megtartom a Far Cry 2-t... Unalmas napokra... Veszek egy Uncharted-et, mert gépre meg lesz majd a Mirror's Edge, ha ott megtetszik, akkor megveszem azt is.
-
Peet84
csendes tag
Hellósztok !!!
Tudna valaki segíteni h hogyan kelll PS3 nak a netet beállítani vagyis a kábeles netet mert valahogy nme sikerül nekem
Lécci segítsetek.......Válaszotokat előre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Gebriel
veterán
Bionic Commando demo tölthető ha valaki nem találkozót volna vele
-
anjani182
őstag
válasz anjani182 #6497 üzenetére
Újítottam egy notebookot, jövő héten érkezik meg! Pentium Dual-Core T3200 2x2GHz, remélem, hogy ezzel már nem fog akadni az .mkv streamelés
Amúgy a PS3-ba N-es WiFi van? Mert ebben a notebookban már az! Nem tudom érdemesebb lenne-e beszerezni egy N-es routert
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz anjani182 #6497 üzenetére
Most néztem honlapjukat, de én csak teljes áron láttam...
Ha van lehetőséged N-es szabvány használatára, noti is támogatja, érdemes beszerezni egy N-es routert is, nincsenek olyan vészes áron, D-link N-es routerei pedig FW frissítéssel egész jópofa dolgokat is tudnak már.
Szerintem érdemes átállni rá. Sebesség+több biztonság.
szvsz
[ Szerkesztve ]
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
anjani182
őstag
válasz Papa-Georgo #6499 üzenetére
Én is megnéztem, és van raktáron és még mindig 7900FT, valamit elnéztél
Te nem a Dead Space-vel nézed 13-ért?
Jó ez az USB-s Router
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest