-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nosferatue
tag
válasz icecave #7699 üzenetére
Én egy nagyon egyszerű taktikát választottam, nem foglalkoztam a néppel, csak rohantam előre a kamion után, megdobtam néhány elektro sticky bombbal és tádáám, egyszer csak a levegőbe repült, egyébként ott lesz vége a demonak . Tényleg nagyon jó játék, egyenlőre horror áron.
[ Szerkesztve ]
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
nagyúr
válasz nosferatue #7701 üzenetére
Na, akkor ezzel meló után este még elleszek.
Igen, nekem is az a bajom, hogy sokba kerül, láttam már 11900.-ért is, csak még nicns raktáron,csak a drágább magyar füzetes verzió.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
AND1
őstag
Sziasztok...
Kérdésem, hogy ps3 tud működni nyomtató serverként? Szeretném az otthon hálózathoz hozzáilleszteni a nyomtatóm. Nem hálózati printer, ezért kötném ps3-ra és onnan osztanám meg. Ez gyakorlatilag is lehetséges? Valaki használja ezt az opciót?
Egy régi PH-s.
-
szasanyi
félisten
Valaki használja ezt az opciót? Mi a fenének? Nem hálózati, akkor miért akarod megosztani? És miért a PS3-ról... mert úgy bonyolultabb? És mit akarsz nyomtatni a PS3-ról amihez mindenképpen kell? Lenne még pár kérdésem, de már az is jó, ha erre tudsz válaszolni. Mert én nem tudnék.
-
nike_
addikt
Ez az MGS4 nagyon nagyot üt. Csak még gyakorolni kell a CQC-t, elég sokszor volt "alert" jelzés.
-
BaliJack
aktív tag
akkor hova kössem fixre?
Poén: egy nyomtatószerveres routerre .
Beruházás nélkül csak a Linux, ahogy szasanyi kolléga írta.
Mellesleg, nekem a hálózati nyomtatómat alapból meg sem találta a PS3, tehát lehet, hogy az esélye annak, hogy simán, mindenféle Linux nélkül működjön, meglehetősen kicsi. Szerintem . -
szasanyi
félisten
válasz nosferatue #7712 üzenetére
És? Ugrálás közben jobban ment?
-
nike_
addikt
Nektek be van kapcsolva a PS Upscaler és a PS Smoothing a Game Settings-nél? Úgy vettem észre, hogy egy kicsit dob a minőségen.
-
-
Slade92
aktív tag
Én vettem egyet még tavaly nyár végén és szerintem jól döntöttem semmi gond nem volt még vele
Csak kár hogy már nem gyártanak 60 gb verziót -
DM-Fan
nagyúr
Én mindkettőt kikapcsoltam. Az upscaler-nek nem látom értelmét, a plazma TV-m alapból fölskálázza a képet, ha szükség van rá, de többnyire nincs értelme a 720p-s játékot 1080p-re skálázni, jobb nem lesz. Tökéletes élményt nyújt 42"-on HD-Ready-ben is játszani. A PS Smoothing meg csak elmos egy csomó részletet és ráadásul FPS-csökkenést is okoz. Szóval szerintem baromság mindkét opció, úgyhogy az én meglátásom szerint csak visszafelé dob a minőségen.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
nagyúr
Előtte nekem x360-am volt. GRID 1080-ban ment. Most megvettem ps3-ra, mert nálam az a játék az etalon, ps3-on "csak" 720p-ben megy. Alig észrevenni...
Ha nagyon szőrözök, észre lehet venni, de nem szembetűnő.
Viszont ami a ps3-as verzióban feltűnt, hogy az autókon száguldás közben a környezet "futó" tükröződése lassabb kicsit. Ergo szaggat rajta, vagy nem is tudom hogy mondjamApple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
BaliJack
aktív tag
Persze, kipróbáltam 1080p-n is úgy, hogy a menüben kivettem a 720p elöl a pipát. De más játékok így az 576i-t választották, ezért inkább visszatettem a 720p elé is a pipát, és a GTAIV így "csak" 720p-ben fut.
A játékon belül hol nem látod rendesen az utcaneveket? Térképen, városban? Mert ilyet nem fedeztem fel .
-
szasanyi
félisten
válasz BaliJack #7726 üzenetére
Az igazából csak akkor érzékelhető, ha a kijelző is támogatja a valós FullHD képméret (1920x1080) megjelenítését. A többi beállítás nem sokat ér, ha a megjelenített kép mérete csak HD Ready (max. 1366x768) vagy annál kisebb mint pölö sok plazma esetében (csak 1024x768). Legalább is én ezt tapasztaltam.
-
BaliJack
aktív tag
válasz szasanyi #7727 üzenetére
A monitor FullHD-s, de 21,5" esetében ez nem igazán látszódhat, szerintem .
Egy LG 16:9-es képarányú LCD monitor, HDMI bemenettel, 52.000.- HUF körüli áron (volt, amikor megvettem); teljesen megérte . A szövegek olvashatóak, normálisan néznek ki a játékok, és ha szükséges, akkor fejhallgatóval is tudok játszani .
Viszont ha az év végére a helyzet olyan, akkor lesz LCD TV is, FullHD-s, mer' megérdemeljük . -
-
nagyúr
válasz szasanyi #7729 üzenetére
Ja, én is ezért mondtam, hogy látszódik, Dell 2407WFP monitoron játszom.
Azért, hogy gyengébb minőség, mint a tv, azzal vitatkoznék, persze, ez panel függvényes is, enyémben S-IPS panel van, ami össze sem hasonlítható az olcsó TN+film-esekkel.A lényeg viszont az, hogy igazad van, látszik rajta, hogy 720-ban játszol, vagy 1080-ban.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
BaliJack
aktív tag
válasz szasanyi #7729 üzenetére
Akkor úgy fogalmazok, hogy nem nagyon láttam különbséget . Nem lett szebb a GTAIV attól, hogy 1080p-ben futott .
De megnézem majd még egyszer.Kérdés: ha bekapcsolom a felkonvertálást (PS upscale), és kiveszem a 720p elől a pipát, akkor a PS3 felkonvertálja 1080-ra a képet?
-
szasanyi
félisten
válasz icecave #7730 üzenetére
Nincs ilyen tapasztalatom, és ezek a monitorok árban és minőségben is nagy szórást mutatnak... ezért írtam úgy, hogy esetleg.
BaliJack: minden legyen kipipálva, és akkor a lehető legnagyobb felbontásban láthatod, ami alapvetően a játéktól függ. Részletességben kéne látnod némi különbséget. Sztem...
[ Szerkesztve ]
-
BaliJack
aktív tag
válasz icecave #7730 üzenetére
Szerintem azért a 24" S-IPS és a 21,5" és TN+film között látni lehet a különbséget .
Gondolom, hogy az a Dell nem 52ezer körül volt januárban.szasanyi: a felbontásoknál minden ki van pipálva, és a GTAIV frankón 720p-re állítja be magát... .
De ha lesz időm, akkor próbálgatom kicsit, hogy ez az upscale-es dolog segít-e ezen.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
BaliJack
aktív tag
válasz icecave #7734 üzenetére
Persze, nem is beszólásnak szántam .
Én is szemeztem egy ilyen méretű és tudású monitorral, de inkább egy tv-re költök ennyit (legalább), mert egyrészt sem grafikus nem vagyok (csak réti mérnök), másrészt a picike képcsöves Videoton sem a legjobb már .
Lehet, hogy én állítottam be rosszul a monitort úgy, hogy teljes képernyőre "feszítse" a 4:3-as képet is, meg a 720p-t is (ez utóbbi nem tuti ). Így lehetséges, hogy nem látszik a különbség, mert a monitor is felkonvertál... (de ez utóbbi már találgatás )[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BaliJack #7735 üzenetére
Egy átlagfelhasználónak nem is jön ki annyira különbség, mint nekem szerintem.
Meg játék közben ki nem sz*rja le, hogy milyen panel van benneValakinek van GRID? Nyomhatnánk egy online témát, ha már nem kellett ma mennem dolgozni
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg nemsokára PS3 tulaj leszek. Szeretném segítségetek kérni a választásban?
Használt gépet szeretnék venni/cserélni. Milyen szempontokat kell ilyenkor figyelembe venni, használt ps3 vásárlásakor (pl.: olyan mint x360nál, hogy javított, mókolt gépet ne vegyünk).
Valamint milyen szempontok fontosak úgy általánosságban a PS3-akkal tekintetbe? Tehát pl.: vegyek minnél nagyobb vinyóval, mert lehet rá játékokat másolni, vagy felesleg a nagy vinyó.Jelenleg x360-am van (ne kövezzetek meg ), és azért gondoltam hogy váltok PS3-ra, mert mostanában a boxos játékok grafikája szörnyű. Nekem a Terminator játék volt a csúcspont, amikor azt mondtam ebből is elég.
Tudom, hogy PS3 topkiba vagyok, de függetlenül sztetek melyik a jobb gép grafika szemszögéből? Esetleg tudtok e valami valós független összehasonlítást PS3 és x360 között?Válaszokat előre is kössz! És éljen a Gran Turismo!
-
nagyúr
Nagy winyó az jó, a demo-k is eszik a helyet. A játékokat felmásolni nem lehet (de bluray olvasóval nem kell többet várni, mintha felmásolnád, tehát nem lassabb a betöltés, mint 360-on).
Grafika tekintetében szőrözni kell, hogy különbséget találj, viszont azt vedd figyelembe, hogy x360-on mindegyik játék megy 1080-ban is, ps3-on a legtöbb 720-ban megy, de vannak kivételek, amik tudják az 1080p-t is.
Én egy 24"-os, 1920*1200 natív felbontású monitoron játszom, előtte x360am volt, de a különbség egyazon játék 1080-as és 720-as felbontása között elenyésző.Tehát NEM lesz jobb grafikája, kb. mindkettő gép ugyanazt nyújtja, a legnagyobb különbség abban lesz, hogy nem fog ott búgni a venti, mint egy porszívó, a ps3 elég halk, valamint más exclusive-ok vannak ugye a két gépre.
Azt is vedd figyelembe, hogy erre meg kell venni a játékokat (ami azért jó, mert legalább megbecsülöd azt a játékot, amire gyűjtögettél, és azért is végigviszed, nem pedig kiírod egy DL-re, és 5 perc után eldobod, mint x360-on).Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Orient84
aktív tag
Halihó skacok!
Nem tudjátok,h miért van az,h netezni tudok a ps3al,de viszont a frissítést nem tudom letölteni meg fel se tudok menni vele demót tölteni,mert vmi hibát jelez?
-
nagyúr
-
Orient84
aktív tag
válasz nosferatue #7743 üzenetére
amerikaival regeltem
angolul ki vmi hülyeséget,számmal a végén:S
minden megy csak nem jelentkezik be a playstationos oldalra meg nem tudom a frissítést letölteni -
Scoobyka
addikt
nekem csak egy kérdésem lenne....ha annyival brutálisabb a ps3 gép mint amennyire a ps fanok mondják...miért nem szebbek a játékok a ps3on mint xbox360on??....hisz erő van ott......jó pár év eltelt már....itt lenne az ideje....de én csak azt látom,hogy hol a boxon hol apsen szebb egy azonos játék......igy meg akkor hiába dobáloztok a számokkal meg a cell proci adta lehetőséggekkel.....engem az hidegen hagy,hogy ELMÉLETILEG meg PAPIRON gyorsabb....én LÁTNI szeretném a különbséget!!!!
-
nike_
addikt
válasz Scoobyka #7745 üzenetére
Egyelőre a Multiplatform címeknél az X360 a nyerő, mert arra könnyebb programozni, és a GPU kicsit erősebb.
PS3-ra nehezebb programozni, pedig ha rendesen tudnának rá, akkor a 9 magos Cell proci előnyeit ki lehetne használni...
Persze a PS3 exkluzív címeknél tökmindegy, mert nincs összehasonlítási alap.
Viszont van olyan játék, ami multiplatform, és PS3-on szebb.
-
Scoobyka
addikt
és akkor még mennyit kell várni rá,hogy végre kimutassa a foga fehérjét?....mert ugye a box 2005ben jelent meg....a ps3 rá egy évre azaz 2006...most meg már 2009et irjuk.......3év nem elegendő....ugyan már.....ráadásul egy olyan dinamikusan fejlődő iparágban mint a szórakoztató elektronika és a játékprogramok?.....
na ezt ne.....lassan kijön az új box.
-
nike_
addikt
Szia!
Milyen szempontokat kell ilyenkor figyelembe venni, használt ps3 vásárlásakor (pl.: olyan mint x360nál, hogy javított, mókolt gépet ne vegyünk)?
Először is: Maximum fél éves legyen, hogy még legyen rá fél év garancia. Flashelni nem lehet, úgyhogy ez kilőve. Olyan gép vásárlását semmiképp se vállald be, ami már nem garanciás, mert a javításra a gatyád is rámehet.
Valamint milyen szempontok fontosak úgy általánosságban a PS3-akkal tekintetbe? Tehát pl.: vegyek minnél nagyobb vinyóval, mert lehet rá játékokat másolni, vagy felesleg a nagy vinyó.
Annyira nem felesleges a nagy kapacitás, de alapból nem szempont nagy tárhellyel rendelkezőt venni, mert bármilyen 2.5" Notebook HDD-t beletehetsz (sőt, láttam egy videót, ahol - bár mókolással - de még a 3.5"-ossal is lehetett használni).
Tudom, hogy PS3 topkiba vagyok, de függetlenül sztetek melyik a jobb gép grafika szemszögéből? Esetleg tudtok e valami valós független összehasonlítást PS3 és x360 között?
E kérdés megválaszolásához kérlek olvasd el az ezelőtti hsz-emet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest