- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drapedro
csendes tag
Sziasztok!
Pár tucat hozzászólással ezelőtt, a FALLOUT3 PS3-as grafikai megjelenítése kapcsán érzett csalódotságom okán azon véleményemnek adtam hangot, hogy talán mellé nyúltam a PS3 megvételével, és elkeseredésemben megkérdőjeleztem a PS3 hardveres képességeit az XBOX360-hoz mérten. Azóta is kényelmetlenül érzem magam, és a ps3-as közösség iránti "tribute" jegyében szeretnék idézni egy cikkből, amely a C&C Red Alert PS3-as átirata kapcsán magától a fejlesztőtől származó véleményt tartalmaz, és teljes terjedelmében a gamechannel.hu oldal mai írásai között olvasható.
"David Seeholzer, a Command & Conquer: Red Alert 3 Ultimate Edition development direktora elmagyarázta, hogy miért is sikerült vizuálisan felpolírozni a játék grafikai küllemét, az érkező PlayStation 3-as verzióban. Nos, néhány olyan luxus megvalósítására adott lehetőséget a Blu-ray tárkapacitása és a Sony bivalyerős hardvere, amelyeket nem láthattunk korábban, az Xbox 360, illetve a PC-s verziókban. Mitől Ultimate Edition? Íme a válasz.
"Szerencsére a PlayStation 3 ereje és a Blu-ray adathordozó lehetővé tettek olyan luxus dolgokat, amelyeket nem láthattunk a már megjelent verziókban. A leginkább érzékelhető különbség a Command & Conquer: Red Alert 3 Ultimate Edition-ben a grafikai javulás... Példának okáért ott a vízen tapasztalható látvány minőségének erősítése. A korábbi műfajbeliekben nem szenteltek sok figyelmet a haditengerészetnek, itt pedig egyenesen a középpontba kerül..." - nyilatkozta David Seeholzer. "
A puding próbája az evés, de egyre inkább úgy tűnik, -egybevetve a Resident Evil 5 demó kapcsán született friss tapasztalataitokkal is-, hogy talán tényleg nem csak hype és marketing a PS3-ban rejlő lehetőségek eddig sokszor sajnos csak ígéretek szintjén maradó SONY mantrája.
-
nicoka
tag
válasz Drapedro #6554 üzenetére
Igen, ez valóban így van, nem kell alábecsülni a konzol képességeit. Bár nem tartozik a Red Alert 3 az ingerküszöbömbe, nézd meg, most írtak cikket az Uncharted 2-ről. Menj fel a Store-ra, mindegy, hogy UK, vagy US, és töltsd le a HD trailerét az Uncharted 2-nek. Meglátod, hogy mire is képes ez a gép.
-
uastronaut
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Guitar Hero Aerosmith-t (valahogy beragadt gimis koromból ez a banda).
A kérdés a kontollerével kapcsolatos: hibája vagy tulajdonsága, hogy a pengetésre szánt műanyag kütyü csak lefelé penget, felfelé nem?
THX. -
nicoka
tag
Azzal, hogy sokszor van töltve a kontroller, meg sokszor lemerül, természetesen soha nem hagyom, hogy maxig lemerüljön, egyszer volt úgy, hogy 0-án volt, de egyből bedugtam. Na szóval, kontrollernél is bekövetkezik az a "hiba", mint telefon akksiknál, hogy egy idő után egyre kevesebb ideig bírja majd? Ez nem DS3, sima SIXAXIS.
-
szasanyi
félisten
Nekem nincs a PS3 mellet X360 is (az már túl sok lenne a "jóból") így közvetlen, korrekt összehasonlítást és konkrét játékokat nem tudok mondani. De volt szó róla, hogy - bármennyire ágálunk is - az X360 sok (multi) játékban szebb, részletesebb grafikát mutat. Hiába a CELL ha az RSX gyengébb mint az X360 ATI GPU-ja. Lehet ezzel vitatkozni - mondom, én sem tapasztaltam közvetlenül - de olyan sokan állítják ezt, hogy nagyjából igaz lehet. Persze nem azok véleményére gondolok, akinek a szomszédjának a haverja már látott olyat (is). Attól meg már herótom van (de lehet, hogy lassan kiütést is kapok tőle), hogy a PS3 kiaknázatlan erőforrásai meg minden... Ennyi évvel a megjelenés után ez elég gyenge duma.
Én a magam részéről szívfájdalom nélkül lemondanék pölö a BD-ről egy jobb GPU-ért cserébe. Vannak sokan, akik sokkal jobban azt akarnák, nem beszélve a játékok árairól (és a BD kihasználatlanságáról). BD filmet meg az vesz, aki kőgazdag vagy hülye... esetleg előfordulhat, hogy baromi olcsón (féláron) jutott hozzá.MÁS: nyomon a LEGO Star Wars: The Complete Saga játékok. Hihetetlenűl jó! Gyönyörű a kép, a zene és a feeling 5* és az irányítás is hibátlan. Még humor is akad sok esetben. Ha netán ilyenen gondolkodna vki: ne tegye, jó áron azonnali vételre érdemes.
-
M@trixfan
addikt
válasz szasanyi #6561 üzenetére
4850-es Wolfdale PC mellé felesleges is a box. A GPU elkülönítve egyértelműen erősebb a 360-ban, de a PS3-ban a Cell egyes SPE-i shader funkciókat láthatnak el és veszzettül gyors buszon kommunikálnak. Sajnos a memória se sok a PS3-ban mert osztott. Ezt tetézi az a barátságosabb fejlesztői környezet ami 360-on ami nagyon hasonló a PC-hez.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
rb26dett
aktív tag
sziasztok! olyannal találkozott már valaki hogy laggolna a controller? tehát úgyértem hogy példának okáért ahol észrevettem aza GT5 PROLOGUE hogy idáig minden szép és jó volt, aztán mintha! de mondom mintha! a linux telepítése óta a controller néha nem reagálna 1-2 lépésre pl jellemzően nem akaródzik váltani csak nehézkesen, és mikor osztottképernyőn toljuk haverral hát nem a legkellemesebb dolog, de ezt ritkán csinálja, de akkor is borzalmasan idegesítő. gondolom azt tanácsolnátok hogy egy reset-et kéne nyomni neki de a 60gigás vinyóból 1 giga szabad xd és az valszeg formázódik. Ezt a linuxot meg használja az aki kitalálta, se erre se semmire nem jó ez a rakás .... kb 20 fórum átrágása után(nyilván nem magyar) rásikerült erőltetnem egy nyamvadt media lejátszót 1 napi kínszenvedés után... és a kb 18megás vlc-t feltette egy cirka 15-20 perc alatt nagy só volt. nah mind1. a kontrolleres problémámra valaki tud mondani valami okosat?
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Drapedro #6554 üzenetére
Azért a demoból nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Pláne, hogy a RE5 demoja semmi olyasmit nem vonultat fel,
amit ne láthattunk volna eddig boxon kifogástalan minőségben
(értsd: jól néz ki, de nem világrengető a grafika).
Tehát bármi is okozza azt, hogy a box demo kritikán aluli,
ezen nemigen lehet lemérni a két gép közötti erőkülönbséget.
Mondjuk nekem tök mindegy, hogy mi az oka, a látvány bőven elég ahhoz,
hogy ezt a játékot ne nagyon merjem megvenni boxra.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Drapedro
csendes tag
Félreértettél, nem önmagában a demóra gondoltam, sőt, ennek kapcsán mintha te emlegettél volna fordulatot. Arról van szó, hogy én még nem olvastam olyan fejlesztői nyilatkozatot- lehet, figyelmesebbnek kellene lennem - ahol kifejezetten a ps3 erejének tulajdonítanak pl. olyan grafikai plusszokat, amelyek megjelenítésére más platformon - legalább is ezt sejtetik - nem volt mód. Természetesen, ez lehet marketing duma is, elvégre valahogy rá kell venni a ps3 tulajokat, hogy megvegyenek egy olyan játékot - rts - ami nem éppen a konzol rétegnek szól.
Ennek ellenére, annyiszor lehetett szabadkozásokat hallani, hogy egy multiplatform játék esetében miért is gyengébb megjelenítésű a ps3-as verzió - pl. a nehezebbb programozási nyelv, gyengébb GPU -, hogy ehhez képest számomra unikumnak hatott, hogy valaki kifejezetten a ps3 lehetőségeire hivatkozzon, amikor egy más platformokon már megjelent játékból kihozott - ráadásul grafikai -többlet okait indokolja.
Félreértés ne essék, engem nem érdekel az a verseny, ami a két nagy konzoltulaj tábor között zajlik. Engem nem az tesz boldoggá, ha a ps3-on jobban néz ki egy játék, mint XBOX 360-on. Számomra az a fontos, hogy ha már azzal adnak el nekem egy konzolt, hogy baromi nagy potenciál rejlik benne, csak még meg kell találni, hogyan hozható ki belőle a maximum, akkor ez ne csak duma legyen. A FALLOUT3 ps3-as megjelenítése nagy fájdalmamra csapnivaló volt, ehhez képest örülök minden olyan hírnek, ami arra utal, hogy a ps3-nak tulajdonított "erő" tényleg létezik, és már jó úton is járnak a fejlesztők ahhoz, hogy ezt ki is használják. Az egy másik kérdés, hogy ezt a fejlődést igazából csak multiplatform játékok esetén lehet mérni, összehasonlítással. -
bwoay
nagyúr
válasz Drapedro #6565 üzenetére
Nem értettelek én félre, csak volt egy mondatod, miszerint "...a demo kapcsán szerzett friss tapasztalatok", erre írtam, hogy óvatosan, mert ebből nemigen lehet levonni semmit,
pont azért, mert eddig inkább fordítva volt.
viszont pont ennek kapcsán szoktam elmondani, hogy ilyenkor minek kockáztatnék,
ha látom, hogy nem jó a demo, akkor a teljes játékban sem igazán bízom,
PS3-on meg úgy fut, mint az álom. Tegnap oda-vissza kapcsolgattam a kettő között,
szerintem boxról le is törlöm a francba.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
he7edik.
addikt
36%-on áll a Killzone 2 demo
Égő szöveg a flém vázon
-
bwoay
nagyúr
válasz he7edik. #6569 üzenetére
az anyátok úristálát, tiK máN tőttitek?
bakker, néztem délután UK US store-on: semmi.
erre ezek a jóemberek meg már rég szedik, na megyek...
(még szerencse, hogy a gép pár napja - sokadik próbálkozást követően - végre HAJLANDÓ volt frissíteni magát 2.60-ra... már leszedtem PC-vel az update-et,
szóval valszeg érezte, mi vár rá, így inkább megcsinálta önállóan)update:
azt a kurva, ez meg sem mozdul...
nem irigylem azt, akinek 98%-on áll most
holnap reggelre kb lejön. vagy vasárnapra.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Plutor
aktív tag
én is elkezdtem leszedni a Killzone 2 demót.
10 perc alatt 10% lassan jön[ Szerkesztve ]
-
Versus82
aktív tag
nekem ez is nagyon tetszik, kurva szép a grafika és a videók, ellen katonák elég intelligensek, nem ez mész azt csak lősz stílus. irányítás alapból szar, R1 a zoom és a lövés is, de ha átrakod "alternate 2"-be akkor a szokásos. várom a fikázókat akiknek itt sem tetszik a grafika és az irányítás meg semmmi
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
-
Plutor
aktív tag
na végre lejött a demó (Killzone)
A grafika bámulatos,az irányítás eddig tiszta Resistance.
Az ellenfelek tényleg okosak. -
tiv83us
veterán
válasz uastronaut #6559 üzenetére
Tipikus gyari hiba, azonnal vissza vele a boltba. Termeszetesen felfele is kell, hogy "pengessen".
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Edgeri
senior tag
Nektek nem szokott fagyni a PS3? Letöltöttem a Resident Evil 5-öt és a lefejezős video után a befagyott a loading alatt.
Ilyet egyszer már csinált nekem a Lost Planet-nél, egy elmentett játék visszatöltése során (szintén loading alatt).Nálatok volt már hasonló, vagy a hiba az én készülékemben van?
Üdv, Edgeri
-
Sundesz
őstag
Van lehetőség leszedni PC-re a Killzone 2 demot aztán valahogy feltelepíteni a PS3-ra? Mert ahol a konzol van, ott nincs internet sajna.
Hörcsög Powa'
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Versus82 #6576 üzenetére
Na, leszedtem én is a Killzone 2 demo-t, hasított lefelé, alig 20 perc alatt lent volt és települt is.
Első benyomás: nagyon szép grafikailag, és a hangulata is ott van, remélhetőleg története is lesz és nem a szokásos sablon tárul majd elénk.
Az első negatív dolog, amivel szembesültem azonban az az irányítás. Nem is a gombkiosztás, azzal szerintem semmi baj nincs, az általad említettel ellentétben nekem pont az alapkiosztás a kényelmes. Sokkal inkább a look-joy érzékenységével van a problémám. Tudom, állítható, de hiába toltam fel a sensitivity-t maximumra mind az x, mind az y tengelynél, ugyanolyan lomha maradt és gyakorlatilag alig tudtam ráérezni valamelyest a precíz célzásra a demo alatt. Nem értem, remélem a végleges verzióban ez azért normálisan fog működni, mert itt szerintem katasztrófa és igencsak ellehetetleníti az élvezetes játékot. Aki már játszott COD4-gyel, az tudja, mit jelent, amikor egy célzás precíz a játékban. Na, itt nagyon nem az.
Ezt leszámítva a játék tetszik, simán vevő leszek rá, pláne, ha platinum árszint körül be tudom szerezni használtban, bár erre szerintem kisebb esély lesz, mert ha tényleg nagyot durran, akkor nyilván kevesebben fognak megválni tőle.
Get Moded!
-
Gebriel
veterán
Resi 5.
-telepit
-indít
-lépés options menü-be = kifagyás[ Szerkesztve ]
-
-
he7edik.
addikt
Épp hogy az a lényege az irányításának hogy ne olyan legyen mint mondjuk a pl. a CoD4 hogy rárántok az ellenre és fejes, hanem sokkal realisztikusabb a dolog, van húzása súlya a fegyvernek nem lehet futás közben csak úgy szórni a frageket. Sokkal inkább a konzolos igényeknek van fejlesztve, lasabb taktikusabb játékmenetet kap a játék ettől, és kevésbé hátrány ha valaki dual shockal nyomja és nem egérrel.
Égő szöveg a flém vázon
-
DM-Fan
nagyúr
válasz he7edik. #6596 üzenetére
Azért COD4-ben sem tudod futás közben szórni a frag-eket, sokkal inkább a fegyvernek van szórása és vállhoz emelve tudsz csak pontosan lőni, de futás közben ott sem tudod vállhoz tenni a fegyvert, sőt sprint közben a COD4-ben sem tudod használni a fegyvert, még csípőből sem tudsz úgy lőni, csak sétálás közben.
Megnézném hogy csinálod COD4-ben, hogy "rárántasz az ellenre és fejes", mert még célzott lövéssel sem egyszerű ezt megtenni multiban.Jómagam is sportlövész voltam puskával hosszú évekig, tudom miről beszélek és hogy működik a fegyver a valóságban. Ami a Killzone 2 demojában van az nem más, mint egy elcseszett kontroller-érzékenységű vezérlés. Álló helyzetben sem tudok pontosan lőni vele, mert késése van a fegyvernek a kontrollerhez képest és vagy alulvezérlem, vagy túl. Nagy ritkán eltalálom, de ez így szar. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest