-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz uastronaut #6559 üzenetére
Nekem xboxos gh aerosmithem van, de az penget felfelé is. én csak úgy tudok vele viszonylag normálisan játszani.
-
szasanyi
félisten
válasz Gebriel #6600 üzenetére
Lásd: LAIR
Más: nem lett rossz ez a KILLZONE 2 de annyira nem is jó, hogy hasra kellene esni. Persze a teljes játékban lehetnek olyan részek, ami most a demoból nem derül ki. Grafikailag kis UT3 hasonlóságot vélek felfedezni, irányítás pedig tényleg kicsit lassú. L3 helyett pölö jobban szeretném az mondjuk az L1-et. Ja, és a zöld pontot a célzásnál nem minden esetben lehet jól látni.. vagy csak nekem. No, meglátjuk majd, ha már normális áron (10k alatt) hozzá lehet jutni egyhez.
-
he7edik.
addikt
Ti betegek vagytok
A KILLZONE 2 LEGNAGYOBB JÁTÉK AMI VALAHA KONZOLRA KÉSZÜLT!!!
[ Szerkesztve ]
Égő szöveg a flém vázon
-
Papa-Georgo
senior tag
Ha ismeritek bocsi...
Levagyunk maradva.... Real PS3 gamer - hardcore
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
he7edik.
addikt
-
cilo9
aktív tag
Nézzétek meg a Maffia 2 karácsonyi trailer-ét, jó poén! (UK store-ról szedtem, Latest kategóriából)
Üdv, Cilo
-
uastronaut
csendes tag
válasz (Kolombusz) #6601 üzenetére
Köszi, visszavittem, gond nélkül kicserélték. (azt mondták nem az első ilyen hiba :-( )
-
szasanyi
félisten
válasz Papa-Georgo #6612 üzenetére
Hihetetlen... de az öreglány nagyon ott van a szeren. A trágár beszédet szinte alig ismeri, de nekem még is az a csúcs, hogy közben majd' megeszi a fogsorát.
-
Drapedro
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A PS store-on kifizettem egy játékot, letöltöttem. Tekintve, hogy a netkapcsolat nem abban a szobában van, ahol játszani szoktam, a letöltés után szépett átvittem a konzolt és rákötöttem a nagyképernyősre. Indítanám a letöltött játékot, de erre azt írja ki a rendszer, hogy jelentkezzek be a netrwork-be. Hmm. Szétkapom a cuccot, vissza a másik szóbába, rákötöm a konzolt a netre, bekapcsolom, bejelentkezek a ps networkbe, kilépek, elindítom a játékot, és láss csodát, indul.
Na, megint vissza a másik szóbába, konzol rá a nagyképernyősre, játékot indítanám, megint kéri, hogy lépjek be a network-be.Létezik, hogy a letöltött játékszoftver olyan olyan védelemmel van ellátva, hgy csak akkor tudok játszani a játékkal, ha a konzol netre van kötve, és minden játékindítás előtt bejelentkezek a network-be? Mert az szivacs lenne.
Ja, a játék a GT5. -
Def26
félisten
Most rakom fel a YDL 6.1 -et. Valaki próbálkozott már ezzel a verzióval? Miben különbözik a többitől? Tapasztalat stb...?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Jah, meg az is érdekelne, hogy milyen monitort használtok hozzá... ha használ egyáltalán valaki.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Drapedro #6619 üzenetére
Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ez egy másolásvédelem. Tekintve, hogy akár korlátlan számú ismerősödnek is tovább tudnád adni a letöltött játékot pusztán azzal, hogy egyik PS3 vinyójáról a másikéra másoljátok. Gyanítom ennek elkerülésére a Sony kitalálta, hogy a letöltött játéktartalmak csak úgy játszhatók, ha a gép előtte letölt valami indítókulcsot a network-ről, ami viszont csak annak a gépnek érhető el, amelyről megvásárolták. Nem tudom, hogy tényleg így van-e, csak tipp, de szerintem ez lehet a hátterében.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Az oké, hogy a gép nála maradt, de a hálózati kapcsolat megszakadt a gépáthelyezéssel, így már nem tudja a futtatáshoz szükséges kulcsot online elérni.
Ha viszont nálad net nélkül is működnek a megvásárlást követően letöltött játékok, akkor nem értem mi lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
fidor
csendes tag
Következő lenne a kérdésem a múltkor lemértük egy mérő segítségével egy xbox 360-as mennyit fogyaszt a tápra 205 W van írva a mérővel kb.150 W kaptunk.Szeretnénk megtudni egy playstation 3 ezek közűl is ha lehet a 80 GB verzió mert arra írták,hogy csökkentették a fogyasztását,mennyit fogyaszthat.
-
BaliJack
aktív tag
-
Papa-Georgo
senior tag
Max terhelés mellett sem fogyaszt 125-130W-nál többet.
üresjáraton valahol 110W körül van,viszont arra figyeljetek, hogyha stand-by-ban van akkor is 12W-t felvesz..érdemes hátul is kikapcsolni ha nem megy.
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Drapedro
csendes tag
Szia!
Nos, átmenetileg átvezettem a netet. GT5-nél jelenleg is az a helyzet, hogy minden egyes bekapcsolás után először be kell jelentkeznem a network-be, addig nem indítja a gép telepített játékot (Azt a hibaüzenet jeleníti meg, hogy lépjek be a network-be). Nem tudom, talán el kellene mentenem valamilyen jelszót a rendszerre, majd hétvégén elszórakozok vele.
-
burns
csendes tag
Hali! Nem tudjátok, hogy a CECHL04 es verziószámu 80gbos ps3ban
65/90nms vagy 65/65nms proci/vga van?[ Szerkesztve ]
-
doktordrog
aktív tag
válasz Papa-Georgo #6639 üzenetére
Egy usb-s egérrel és billentyűzettel egy komplett rendszer. Youtuben vannak fenn videók is.
Azon gondolkoztam, h lehet, hogy ha egyszer gépet akarok venni, akkor helyette érdemesebb PS3-t
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz doktordrog #6641 üzenetére
Hogy elméletben mit tud, azt ismerem pontosan.
Engem az érdekel, hogy gyakorlatban ez mit is jelent. Mert anno még nagyjából semmit sem lehetett csinálni vele, egy Firefox is percekig töltődött...
-
szasanyi
félisten
válasz Papa-Georgo #6642 üzenetére
Az adatlapod lévő számítógép működik? Mert ha igen kérdezem: mi értelme? Szeretsz telepítgetni, meg kínlódni? Ebben az egyik fontos momentum, amiben sokkal jobb mint egy PC pont az, hogy csak a lemezt kell betenni, és játszani.
-
bwoay
nagyúr
szerintem ez most is így van, én nem hiszem, hogy komolyan használható lenne PC-ként.
de ne legyen igazam, én lennék a legboldogabb, ha kiderülne, hogy teljes értékű asztali gépként is megállja a helyét (bár ekkor sem használnám ilyesmire, van elég PC a lakásban).[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nike_
addikt
Szerintetek a Konzolstúdiótól legérdemesebb megrendelni a gépet? Adnak hozzá HDMI kábelt.
-
DM-Fan
nagyúr
Sosem lesz belőle teljes értékű PC. Egyrészt nem nagyon van olyan oprendszer, amit kimondottan erre a platformra fejlesztenek, emiatt nyilván nem tud optimalizáltan futni rajta semmi, lassú lesz.
Ezen felül pl. egy lemezt sem tudsz megírni vele, az archiválás így nehézkes. Ha PC kell, a PS3 árából simán összedobható egy alap gép, ami már - kompromisszumokkal ugyan - de játékra is alkalmas.
szasanyi kollégával kell egyetértsek: pont a praktikussága veszik el azáltal, hogy asztali PC-t próbálsz csinálni belőle.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Gyakorlatilag teljesen mindegy, egy a lényeg: olyan helyen vedd, ami biztos, hogy nem szűnik meg, rendes garanciát ad, lehetőleg hivatalos Sony forgalmazó és nem bontott pakkot nyomnak a kezedbe (esetleg csak a gépet adják doboz nélkül). Szóba jöhet tehát az 576, MM, EW, STN stb. Én anno 576-ban vettem. Igazából teljesen mindegy, árban szinte mindenhol ugyanott van, inkább az dönt általában, hogy milyen pakkot választasz és az hol van raktáron.
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest