-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancy
tag
hi
egy erosito ps3 osszekotes kerdes?
onkyo 607 + ps3
ps3 bol hdmi onkyoba onkyobol hdmi tv be
kep van hang van de csak multi chanel hdmi hang jon at se dts se dd
ps3 felismeri az erosito lehetosegeit es ott pipa van mind a kettonel
erosito tudja a 1.3a szabvanyt is
lehet hogy a hdmi kabel nem 1.3a kompatibilis?
thx help
L
-
he7edik.
addikt
Nem tudom ki próbálta már ki az inFamoust demót de iszonyt nagy játék mindenkinek kötelező
Égő szöveg a flém vázon
-
bwoay
nagyúr
a demo tényleg kegyetlen jó, kérdés, hogy hosszú távon is ilyen szórakoztató-e.
tesztek szerint nem.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Lares
csendes tag
Sziasztok óriási dilemmám van Nem tudom hogy melyiket válasszam jövendőbeli PS3 mamnak! Véleményeteket várnám-e két monitor közül melyik lehet a jobb
Fujitsu Siemens SL 3230T ------ http://ipon.hu/webshop/product/fujitsu_siemens_sl_3230t/37665
Samsung 2333 SW ------- http://ipon.hu/webshop/product/samsung_2333sw/36867
-
Lares
csendes tag
Tudtommal meglehet azt oldani, hogy olyan FUllHD monitort amin nincs HDMI kimenet összeköss ps3 -mal egy DVI/HDMI átalakító segítségével. Az audiót meg megintcsak egy átalakítósegitségével tom megoldani. Erősítsétek meg állításomat ha egyetértetek Szóval az nem akadály. Amúg yám az a SAMSUNG monitor 56k Ft ról lett leárazva !
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
ezt kétségkívül meg lehet oldani, ugyanakkor a legegyszerűbb,
meg a legjobb minőséget garantáló megoldás a HDMI.
és szerintem 55 környékén van olyan SamKung, amin van csatlakozó.
FuSi-ban én annyira nem bízom, a paraméterei viszont nem rosszak.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Lares
csendes tag
Hát, megnéztem jobban a Samsung monitorokat. Aminek van HDMI csatlakozója az 60-70e fölött van arra meg már nincs keret. Mondták hogy átalakítóval nem romlik a minőség. ha ez igaz akkor minek költsek +10-20 ezret.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz ,,no name" #7759 üzenetére
Nekem megvan az Assassin's Creed PS3-ra és gyönyörű a játék grafikája, rendkívül részletes és kidolgozott, nagyon aprólékos, még az épületek csipkés domborművei is tökéletesek.
Egy baja van a játéknak, de az nem a PS3 hibája: egy idő után szörnyen monotonnak érzi az ember, kevéssé változatos. Szóval ha egyszer végigtoltad, akkor jó darabig nem fogod majd újra. De amúgy nagyon jó játék, ajánlom, ha korrekt áron tudsz hozzájutni.
Get Moded!
-
bordi10
senior tag
pls help..szerintetek van rá mód és lehetőség a trófea listából egy adott játékot törölni..options-ben csak information van
..csak olyat ne írjatod, h "húzd újra a géped"..mert annyit nem érSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
bwoay
nagyúr
mi van, ti nem nézitek az E3-at?
ok, hogy még csak Microsoft volt, de abból is sokminden kiderült már.
Én Heavy Rain dátumot meg sok gameplay videot akarok,
ugyanezt God of War III-al, meg egy végleges dátumot GT5-re,
ami nem 2010 Q2. Ja, értelmes játékokat PSP-re, mondjuk ebben hiszek legkevésbé.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
szasanyi
félisten
-
nosferatue
tag
Összességében nem volt rossz a tegnapi sony konferencia, bár még mindig messze vannak azok a címek amiket várok, ettől függetlenül továbbra sem bántam meg, hogy anno ps3-at vásároltam.
Az új psp-vel viszont gondban vagyok, nem egészen látom át az umd nélküli élet előnyeit, ahogyan az új design, kisebb kijelző előnyét sem. Kicsit úgy érzem próbálnak teremteni egy életérzést, ugye a digitálisan letöltögetem a játékaim és jajjdenagyon mobil vagyok érzést, amire igény ugyan nem biztos hogy volt de majdcsak lesz.
Ha egy hasonló online storet alakítana ki a sony, mint mondjuk a steam, akkor azt mondanám hajrá, de ez így elég nehézkes pl. az olyan országok számára, ahol hivatalosan nincs is store.
Nemrég vettem egy psp-t, de a store-ról való letöltögetést kenhetem a hajamra, mivel az ottani rendszer nem fogadja el a dombornyomott kártyámat, amit az usa igen és az eddigi usa storeról letöltött játékdemók egyszeri játék után nem voltak hajlandóak elindulni a gépen, mivel az nem az uk acc-hoz köthető.
Igen, tudom sony szerint rossz országba születtem, bár ha biztosítana mondjuk egy pay pal-os vásárlási lehetőséget, lehet még ők is jól járnának azzal, ha innen a "balkánról" is lehetne vásárolni.A motion sensor-os bemutató jópofa volt, majd meglátjuk ki kerül ki győztesen ebből a harcból, egyenlőre kicsit erőltetettnek érzem ezt az egészet.
Aminek mindenképpen örültem, az új mgs rész és gt játék pspre noh meg persze uncharted 2, gow3 bemutató, gt5 videjó.
Ami kicsit lehangolt, hogy megint csak mutogatták hogy igen-igen lesznek jó rpg játékok a gépre, noh de mikor? Square már korábban bejelentette, hogy lövésük sincs mikor láthatjuk az új FF részt angolul, mert nem kevés időbe telik majd a lokalizálás, ugyanúgy kérdés mikor jön a white knight chronicles vagy egyéb nagyobb cím. Jófajta rpg-ből szerencsére a psp nem szenved hiányt, addig is majd azokkal a címekkel foglalkozom.
Nekem egyenlőre ennyi az E3 sony részről .[ Szerkesztve ]
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
nosferatue
tag
Még egy utolsó kérdés, csak kifutottam a szerkesztési időből: a Last Guardianról valaki fel tudna homályosítani? Nekem eddig kimaradt, minden esetre nagyon hangulatos kis videó volt.
-
bwoay
nagyúr
válasz nosferatue #7773 üzenetére
A The Last Guardian Fumito Ueda, illetve a Team ICO játéka,
nekik köszönhetjük az ICO-t illetve a Shadow of the colossust,
minden idők legjobb játékát. Nem tudnék olyan címet mondani PS3-ra,
amit én ennél jobban várnék, miután PS2-n sem játszottam semmi olyasmivel,
ami az SOTC-hez mérhető. Persze lehet ám, hogy ez erősen a rétegjáték
kategóriában indul, mert a korábbi 2 cím sem olyan népszerű és közismert,
mint mondjuk a FF franchise.Az új PSP szerintem egy lebőgés, mármint nálam, leginkább az ára miatt.
Mondjuk Kaz tökre megmagyarázta, hogy ez a digitális életforma része
meg mindenütt le tudom tölteni a játékokat, és milyen jó... Nyilván ez a jövő,
de ennyire nem bolygattam volna meg a dolgot, ha már egyszer
3 különböző hw-t megélt a gép, biztos, hogy kell a kompatibilitásnak egy pofon?
Ugyanakkor továbbra is támogatják az UMD-t, tehát olyan,
mintha rést vágnának a platformon belül a terjesztés módja által.Ami az RPG-t illeti, jelenleg a kínálat egyértelműen xboxon összpontosul.
A FF XIV megint egy érdekes dolog, mert a XIII még meg sem jelent,
tehát nem lehet tudni, mekkora sikert arat majd x360-on,
így érdekes, hogy már most PS3 only cím a következő rész,
de legalább ez is szaporítja az RPG kínálatot, ami valóban szegényes.Számomra az egyik legnagyobb meglepetés az x360 exkluzív Crackdown 2 volt,
ezt már jóideje multiplatformként vártam, nomeg az, hogy Kojima a PSP-s MGS
bejelentése után ki is slisszolt, és szó nem esett arról, hogy az MGS Rising
jönne PS3-ra is...? Azt valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy box exkluzív lesz,
vagy box és PC, de PS3 nem...[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nosferatue
tag
Nekem sajnos a Team ICO-s játékok kimaradtak az életemből, a ps3 az első playstation konzolom, előtte volt egy snes meg egy gamecube .
Pontosan ez a digitális életforma szöveg nem tetszett. Én is tisztában vagyok vele, hogy a digitális letöltésé a jövő, csak a sonynál ez jelenleg túl bonyolultan van megoldva, legalábbis szerintem. Most aki majd megveszi az új psp-t, az kénytelen lesz a jövőbe tekinteni, mert nem hinném, hogy pl. egy metal gear ac!d hirtelen majd megjelenik a store-on letölthető formában, ergo sokkal kevesebb játékhoz fog tudni hozzáférni, hacsak nem találnak ki végre valami értelmesebb letöltési formát.
Kojimától én is vártam az MGS Rising bejelntést, lehet nagyobb felhajtást szeretnének, esetleg máshol fogják bejelnteni egy külön Konami show-n?
-
bwoay
nagyúr
válasz nosferatue #7775 üzenetére
Jó ez a digitális életforma, nekem az ugrott be,
hogy akkor a Sony szerint a meglévő PSP tulajok ne is foglalkozzanak ezzel,
mert lecserélni úgysem tudják a régi gépeiket (hacsak nem akarják elbukni/eladni
az eddigi UMD gyűjteményüket). Meg van egy olyan rosszindulatú hátsó
gondolatom, hogy miután a Sony a PS3-al nagyon komoly eredményeket ért el
a warez elleni harcban, bizonyára bántja őket, hogy a PSP meg pont ez ellenkező
véglet ilyen téren. Nekem az állandó firmware fosás, meg hw megújulás
mindig egy kicsit a warez elleni előremenekülést szimbolizálta
Hát most léptek egy nagyot.SOTC-t mindenképpen ajánlanám, ha tudnám, hogy a PS3-ad
boldogul-e a PS2 lemezekkel.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nosferatue
tag
Sajnos nem boldogul, az enyém egy 40-es gép, viszont van ismerősöm, akinek van 60-as, majd rákérdezek, hátha megvan neki és bele tudok nézni.
Azért a hw revízió nem biztos, hogy a legjobb megoldás a warez ellen. Gondolom idő kérdése és a megfelelő szakemberek erre is találnak megoldást. Mondjuk az én köreimet annyira nem fogja zargatni, azt a néhány címet, ami érdekel psp-re megpróbálom beszerezni lemezen, sajnos sokat már csak ebay-en láttam. A játékok nagy része meg out of stock olyan helyeken, ahonnan tudnék rendelni.
-
szasanyi
félisten
GoW3 mindent visz! A látvány, a játékmenet, és a brutális Kratos is nyújt egy "keveset".
-
doktordrog
aktív tag
Ma megjött hozzám is a hír, hogy jön a The Last Guardian. Videó elég lehangoló volt. Szerintem az első részek másolatai, szóval sokat nem várok. Azért majd megvesszük előrendelésben
De ez a GoW 3 nagy szemétség volt. Március 10??? Még ráért volna PS-t venni...
FFXIII-ról tudni valamit? Milyen lesz az előző részekhez képest?
-
bwoay
nagyúr
válasz doktordrog #7779 üzenetére
az előző részek másolatai?
ennyi erővel az előző részek is egymás másolatai voltak[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz doktordrog #7781 üzenetére
Nekem a GoW3-al sem volt problémám,
de az feltűnt, hogy a kamera sínen ment, ezt nemigen tudom hová tenni.
A korábbi epizódoknál ezt úgy mutatták be, mint egy trükköt,
hogy a gépnek ne kelljen mindig a teljes környezettel számolnia.
Namost ha van a világon olyan erőgép, amitől elvárnám, hogy lebontsa
ezt a korlátot, akkor az a PS3. Aztán lehet, hogy csak a klasszikus
játékmenetet akarták megőrizni, mert az időközben védjegyévé vált a franchise-nak?
Mindegy, számomra csak úgy tudják elrontani, hogy
1. rövid lesz, mint a Chains of Olympus
2. könnyú lesz, mint a Chains of Olympus.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz doktordrog #7783 üzenetére
de ha rájössz, hogy miként kell elbánni vele, onnantól tök könnyű.
ellenben az első rész ügyességi részei: hát azt hiába csinálod meg,
nem lesz könnyebb másodszorra sem[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
doktordrog
aktív tag
Ahogyén nyírtam ki, úgy elég izzasztó volt az első fázis. Nem volt elég simán elgurulni, hanem valami speciális irányban kellett, különben lement a fél életed
Voltak kemény pillanatok az 1-ben az biztos. Emlékszem egy szűkülő folyosóra. Folyamatosan hullottak az emberek be, és ki kellett nyírni őket mielőtt összelapított volna. Egy idő után kezdtem azt hinni, hogy valami más trükkje van a dolognak
-
bwoay
nagyúr
válasz doktordrog #7785 üzenetére
hány olyan volt az 1 és 2 rész alatt, amikor azt hittem,
hogy más a trükk, mert EZT ÍGY biztosan nem lehet megcsinálni.
amikor a pallókon kellett egyensúlyozni a magasban, miközben
át kellett ugrálni a pörgő pengéket, vagy amikor a forgó inakon kellett
egyensúlyozni, miközben nyíllal folyamatosan lőttek.
hát sokszor éreztem úgy, hogy kettétöröm a kontrollert,
a PSP-s epizód meg gyenge ujjgyakorlat volt ezekhez képest.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
szasanyi
félisten
válasz doktordrog #7783 üzenetére
Hány éves vagy te? Eltiltanak vagy mi? Mi az, hogy nem játszhatok vele...
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Akiknek van már pár Blu-ray filmje, azoktól kérdezném, hogy ha egy filmen nincsen magyar felirat, akkor hogyan lehet ezt megoldani?
Azért kérdezem, mert olvastam, hogy le lehet tölteni extrákat a filmekhez, de pontos infót nem nagyon találtam erről, hogy mit takarnak ezek az extrák. A kérdés még azért is foglalkoztat, mert itthon - ahogyan a játékok is, pofátlanul drágák a filmek, elvétve lehet találni 3990 vagy 4990 HUF-ért egy-két filmet. Ilyen az Acéllövedék is, de az itthon kapható filmen sincsen magyar felirat . Külföldről rendelhető filmeknél meg elvétve látni pontos infót, hogy mi van a lemezen, és csak pár filmet találtam, amin van vagy magyar felirat, esetleg szinkron is. -
nosferatue
tag
válasz BaliJack #7788 üzenetére
Még nem nagyon találkoztam olyan BD filmmel, amin olyan live funkció volt, amivel feliratot lehetett volna letölteni. Itt egyéb extrákra kell gondolni, pl. képek, chatelési lehetőség adott időpontban, a film készítőivel és hasonló apróbb dolgok.
Sajnos nem sok lehetőséged van BD filmre magyar nyelvű feliratot tenni, ha azon alapból nincsen, ellenben meglepő módon vannak külföldről rendelhető filmek amire raknak magyar fordítást is. Ajánlom a thehut.com oldalt, itt egész jó árban vannak a blu-ray filmek, sok az akció, hozzánk pedig 1 fontért szállítanak.
-
BaliJack
aktív tag
válasz nosferatue #7790 üzenetére
Értem, kösz a válaszokat.
Nagy kár, hogy nyamvadt feliratot sem lehet hozzáilleszteni . Lásd, Acéllövedék... .Én is néztem azt az oldalt, nagyon jó kis akciók vannak nem csak filmekre, hanem játékokra is . Kollégám rendelt onnan filmet, meg is érkezett neki rendesen .
-
rivkin
csendes tag
sziasztok,
valahogy meg lehet oldani, hogy a PS3mat egy VGA csatis monitorral összekössem ?
Nem nagyon találtam ilyen kábelt.
-
Plutor
aktív tag
Kijött a Fight Night Round 4 demo!
A 3-hoz képest kicsit változtattak az irányításon.Hamar meg lehet szokni.
A grafikán sokat csiszoltak.Végre full hd. -
-
roliii
tag
PS3-as tapasztalatom szerint , ez a legjobb konzolgép , sok játékba megveri a PC grafikáját is .. kíváncsi leszek milyen lesz majd a PS4 , reméljük hogy mégjobb lesz , ami szerintem úgy is lesz , hogy jobblesz
-
roliii
tag
2hónapja 80Gb-s PS3-om van , van PS1 PS2 , és PSP-m , de a PlayStationok jobbak mint az Xbox360... eléggé jó a PS Series.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest