-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
őstag
ShopTo.net-ről én is 2x rendeltem, minden gond nélkül megjött a termék.
3-4 éve volt egy adatlopás náluk, ahol kikerültek a kártyadatok, többek között az enyém is (de szerencsére a bank letiltotta, így nem ért anyagi kár). Azóta elvileg fejlesztették a biztonsági rendszert.
Hörcsög Powa'
-
vhunor
őstag
válasz Gebriel #31449 üzenetére
Ha 5-6+ font lenne a pk az utánkövethető, értekbiztosított feladás miatt, mindenki azon sírna, hogy milyen drága a pk. Így azon sírnak, hogy a posta (és itt szinte mindig a drága magyar tolvajbanda a tettes) miatt néha nem érkezik meg valami, vagy késve. Furcsa, hogy az elmúlt 10 évben bármit rendeltem az ismerőseim németországi, vagy ausztriai címére, minden megérkezett, és időben.
Ide buktam már legalább féltucat küldeményt, ebből a felénél azt hazudták, hogy a postás keresett (otthon voltam), dobott be értesítőt (persze nem) és majdnem visszaküldték a feladónak őket, az egyik egy több százezret érő csomag volt.
Egyáltalán nem a bolt felelőssége, hogy megérkezik-e vagy sem, ha ő már feladta. A 2000-es évek elején rengeteg eBay bolt oldalán szerepelt Mo. azon a listán, ahova nem küldenek semmit, ennél jobb országimázs nem is kell. És bár az EU csatlakozás óta lekerültünk ezekről a listákról, a helyzet semmivel nem lett jobb.
-
jozso81
csendes tag
Szevasztok!Tudna valaki nekem egy web-címet megadni ahol full hd videokat lehet ingyenesen letölteni?Mert a torrent oldalakon csak zene klippek vannak .Abbol pedig már sok van a ps3-on .Előre is kössz.
jozso81
-
Reverting
őstag
Megnezne valaki h mukodik e a ps network? NEm tudok bejelelntkezni egyik ac.-al sem...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Reverting
őstag
válasz TheStigKrisz #31459 üzenetére
Zsiiir.... pont haver felhasznalonevel toltogettem a jatekait a store-bol... erre hiba.... kicsit beszartam)
koszi az infot)iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
vaksi8
senior tag
És végre erre vártunk!
[link] -
_Babilon
tag
-
jozso81
csendes tag
Srácok,valami oldalt mondjatok már amin minőségi hd videokat lehet ingyenesen letölteni (nem csak zenéket),sport stb,mert ki szeretném probálni milyen a hd video ha media serveren átküldöm a ps-re.Előre is kössz.
jozso81
-
Edgeri
senior tag
válasz vaksi8 #31469 üzenetére
Ha az árakat összehasonlítom az UK Store-ban található árakkal, akkor 1 Fontot 390-400 HUF közt adnak a játékoknál.
Pl. Bioshock 2 = 6000 Ft, UK-n: 15 GBP. 1 GBP most 350 HUF-ot ér. Tehát az UK storeban 350x15 = 5.250 HUF-ba kerül a játék, de feltöltőkártyával még olcsóbb ugye, mert ott jobb az árfolyam (most 320!!). Tehát ha UK storeról veszed a játékot feltöltőkártyával, akkor az 4800 HUF-ba kerül, ha magyar PSN-ről, akkor 6.000. No komment...Üdv, Edgeri
-
zzola
titán
Crysy 2 Tesoban 6k, ha érdekel valakit...
-
dilipok
veterán
válasz Edgeri #31481 üzenetére
Az leginkabb annak tudhato be, hogy miutan nem naponta valtoztatjak az arakat, a HUF felelmetesen megbecsult es stabil voltabol kovetkezoen inkabb felfele kalkulalnak Amugy jol tudod, 20% az AFA a UKban.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
törölt tag
USA-s Store vásárlás lehetséges még Magyarországról ??
Vagy már itt sem fogad el semmilyen magyar bankkártyát a rendszer -
törölt tag
Ti hogy regisztráltatok shopto.net-re? Nem lehet a címhez beírni ékezetes betűket, nekem fontos lenne mert Budaörsön lakom, ékezetes utcában. Vagy nem lesz gáz a postán a Budaors Osz utca?
Facebook reggel meg ilyen baja van: Sorry, internal error 0244.
This application is only compatible with genuine, active Facebook accounts.
Please ensure you are currently logged in to Facebook.Köszi!
-
Edgeri
senior tag
Üdv, Edgeri
-
eisento
addikt
azert ha jol szetnezel van 10ft-ert is jatek psc-n mar vett is valaki ^^
szerk: na tessek
"első vásárlás megejtve.
House of Dead 3 és Bermuda Triangle. Utóbbi 10 forintért."
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
törölt tag
Saints Row 2 megtalálható Magyar PSN Store-on ??
-
zzola
titán
Ha érdekel valakit, game.co.uk-en elérhető
Official Sony PS3 Wireless Bluetooth Keypad (Accessories) 12,94 font postaköltséggel együtt, baráti ár... -
nike_
addikt
Sziasztok! Burnout Paradise-t érdemes még megvenni? Vannak még fent sokan a multin?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Lenovo Legion Go Z1-Extreme 512 2027 -ig garanciális
- XBOX Series S 512GB Eladó
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs