Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Magyarországon is elindult az allegro webáruház, ide jöhetnek a vélemények, tapasztalatok ezzel kapcsolatban.
-
Stylewars_kp
őstag
Mint egy falat kenyér.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Ittnemaz
aktív tag
-
Lackki
őstag
válasz TheMartin03 #5 üzenetére
mert rosszul használja
itt eladók adnak kupont és kuponok oldalon lehet átvenni. De összeghez van kötve, pl 30000ezer költés után jár 3000ft
na de egyből van is egy bug 2 boltba valszeg egy 0val többet írtak kuponra.
60000/30000ft kupont ad
Boltok egy termékére rányomva jobbra lent lesz a kupon, vagy [itt] is átvehető.
Privátot hamarabb észreveszem
-
rgranc
aktív tag
válasz TheMartin03 #5 üzenetére
Nekem inkognitóablakban mutatja a kupont, új usert kell létrehozni hozzá, úgy tűnik
-
rgranc
aktív tag
Nem tudom szerkeszteni már az előző hozzászólást, bocs:
Létrehoztam inkognitóablakban új felhasználót a 3000 forintos kupon linken, és meg is adta a kupont (a 2. vásárlástól használható), viszont itt már nem találok lehetőséget az ingyenes "Smart" szolgáltatásra, szóval úgy tűnik, hogy a kuponért cserébe a szállításért viszont fizetni kell már (vagy egyesével, vagy Smart előfizetéssel...)
[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
tag
Várjuk az akciókat.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
tomci
csendes tag
hát jó áron vannak az aszalványok is, pl. szárított mangó 15%-al olcsóbb, mint az akciós Grizly...és ne kell 30-ért rendelni az ingyen szállításhoz...
-
Zeki
nagyúr
Édességből mondjatok már olyat, ami finom, és itthon nincs. Lehetőleg csokis legyen.
Ne olyanokat, amiket az ukránoktól hoztak, hogy ez finom, aztán még én is kínnal ettem meg a gyerekek helyett. Vagy kidobtam. -
fradi81
veterán
Mogyorós cadbury 180g 1105Ft, ennyiért pl. nincs itthon.
moto g72, Ninebot d28e
-
bugizozi
őstag
Olasz Fusilli tészta Rummo 500 g
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Mr.Csizmás
titán
[link] instant 1 kg levesek 2500-3600
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #18 üzenetére
Köszi.
-
szabi__memo
nagyúr
Kik szállítanak nekik? Gondolom nem a posta
-
Lackki
őstag
-
snipy
tag
Wawel, E.Wedel Lengyelek, talán a legismertebbek. Ezek itthon is fellelhetők, de ott nagyobb a választék. És a tejkaramellák /a Roshen kivételével/ igaz nem csoki, de na...
[ Szerkesztve ]
-
winfos
tag
Feleségem új reg után kapott egy emailt hogy felfüggesztésre került a fiókja ÁSZF megsértése miatt. Konkrétabb nem volt benne. Esetleg más is találkozott ilyennel?
Vásárlás még nem történt.
köszi -
Ringman
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18 üzenetére
hogy mi?
egyben feliratkozás.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ármester
Hali, aki esetleg már tapasztaltabb allegro vásárló, csak szuper eladótól érdemes vásárolni? Vagy a sok/viszonylag jó értékeléses se feltétlen mellényúlás?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Amiket én néztem az ilyen 400 meg 8000 értékeléses, 4,8-4,9-el.
De köszi.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
gabor9991
őstag
[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
Nekem se jött 3000-es kupon, már azon gondolkodtam, hogy a Mall fiokom hoztam át, és lehet az a kinja...
Üdv.: kóóó!
-
kiss.a
tag
Műszaki termékek gariztatása simán megy? Vagy lengyelbe kell vissza küldeni?
-
DavidQ
tag
Az olasz pizzalisztek is korrekt áron vannak:
Caputo Nuvola Super 5000/5kg
Caputo Pizzéria Tipo 00 2880/5kgNem minden kínai szirszar szar!
-
grizlisandor
veterán
Hardcore pizza és kenyér topikban többen vásároltak már.
-
Lackki
őstag
válasz grizlisandor #34 üzenetére
én is vettem már rendes san marzano szószt és lisztet is dpd-s srác nem örült a 2.5kg konzerveknek és 5kg liszteknek
Privátot hamarabb észreveszem
-
Azie
őstag
tapasztalat: 2x 6db whiskys pohár, kuponokkal rendben megérkezett, dpd hozta, dobozok kívülről +1 dobozba és bubifóliába csomagolva, külső doboz masszívan megnyomorodva, eredeti csomagolás sértetlen maradt.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Zeki
nagyúr
Banyek, egy eladótól kell sokért rendelni, az nem négyen szállításhoz.
-
grizlisandor
veterán
válasz Mr.Csizmás #45 üzenetére
5k-ért kell rendelni, hogy ingyenes legyen a csomagponton való átvétel, 9k-ért, hogy a házhozszállítás ingyenes legyen, jól értem?
-
Zeki
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #45 üzenetére
Fel sem kínált csomag pontot.
Pár édességet raktam volna kosárba, de így felejtős.
Sampont rendeltem 1 liter több mint 5000, plusz szállítás. A két utángyártott kapunyitó jön ingyen. -
Mr.Csizmás
titán
válasz grizlisandor #46 üzenetére
igen, és boltonként.
-
grizlisandor
veterán
válasz Mr.Csizmás #48 üzenetére
Hát így össze kell rakni a rendeléseket, mert átnéztem az édességeket, hogy mit rendelnék, de hát más más eladóknál leltem fel.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz grizlisandor #49 üzenetére
érdemes végigcsekkolgatni ha több helyről van:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
- Rockrider St520
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest