-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz nokia párti #31650 üzenetére
Ez az, igazából eladni szeretném, nem árulni Hogy miért? Nyomtam pár hétig, aztán azt vettem észre, hogy ott áll a polcon, a Metal Gear HD Collection egyetlen egyszer volt kipróbálva... tiszta ciki, mennyit rohangáltam, hogy az EU megjelenés előtt meglegyen
-
mrhitoshi
veterán
hm... developers,developers...
Viszont itt egy másik hír: ami a Gamepodon is megjelent.
Van egy kis ellentmondás a kettő között.De a lényeg, hogy ha meg is jelenik az új PS, a PS3-ra még biztos fognak gyártani ( szerintem több ideig, mint a PS2 esetében) jó számmal.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
törölt tag
Crysis 2-vel játszott már valaki ? Összetett jó története van? Vagy csupán a látványvilága az erőssége ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ahogy elnézem a csomagomról készült képet, nagyon úgy tűnik, hogy végül ide adták fel:
�SZ UTCA 8., , BUDAÖRS, , HUNGARY, 2040, HUN
Mert végül a paypal-on megadott címemet használták, ami tele van ékezettel. Mondjuk irányítószámból okés a város, de az utcát nemtom hogy fogják megtalálni. Lehet írok majd a magyar postának, hogy mit csinálnak egy ilyen innovatívan megcímzett csomaggal.Nektek mennyi ideig szokott tartani, míg megjön egy csomag shopto-ról?
[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
válasz Edgeri #31645 üzenetére
WipEout-ot és GT5-öt próbáltam, előbbi kifejezetten jó, utóbbi nem rossz kategória. Olyan sokat nem játszottam velük, így nem fájt sem a szemem, sem a fejem. Viszont van egy fura érzés a szememben, amikor fent van a szemüveg és aktívan dolgozik, de nem fájdalom.
Hörcsög Powa'
-
Edgeri
senior tag
válasz #79125504 #31654 üzenetére
Rárepülve a friss infóra, megnéztem a budaörsi Auchanban is, ott is akciós volt a Crysis 2, de a pénztárgépen lehúzva 8.000 volt az ára, a kiírt 6.000 helyett. Nem akartam szarakodni az ügyfélszolgálattal, így inkább hagytam és lehúzattam a számláról.
Szóval a kérdésedre válaszolva, majdnem tudtam volna infót mondani, de mégsemÜdv, Edgeri
-
ldave
félisten
válasz #79125504 #31654 üzenetére
PC-n játszottam vele, nekem tetszett, de nem vagyok nagyon járatos FPS-ekben, szóval kicsi a mintám e téren. A történet nem valami erős, de a környezet nagyon tetszett, kedvelem az ilyesmi témát
Eléggé hosszú a sinlge része, ha jól rémlik kb 10-12 óra volt nekem, de eléggé lassú játékos vagyokA Slime draws near! Command?
-
dilipok
veterán
Valaki a multkor keresett olcson GOW collection vol. 2-t. Csak szolok, hogy most 15GBP a game-nel.
Spring clean van, uh megeri ranezni a kinalatra szerintem [link]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
zzola
titán
Zavvi újra elküldte a Crysis 2-t, ma végre megérkezett!
-
prince717
csendes tag
Ha store-on keresztül veszek egy online pass-t akkor azt majd ugyanúgy be kell írnom a játékon belül mint amit eredetileg kapok a játékhoz ,vagy automatikusan hozzá rendeli a játékhoz?(remélem értitek mire gondolok)
Never Give Up
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Sundesz #31638 üzenetére
Semmi baja nem lesz, már legalább 5 éve fogadják az 1080p jelet a HD-Ready modellek is, aztán leskálázzák a saját natív felbontásukra (1024x768-ra vagy 1366x768-ra). Szép, meg jó ez a 3D HD-Ready, de sajnos eléggé parasztvakítás, az ilyen felbontáscsökkenés nem igazán tesz jót az 1080p-ben sem épp makulátlanul festő 3D-nek, ezért nem is nagyon szoktuk javasolni a 3D-s HD-Ready modelleket. Persze, ha alkalmi vétel volt, az más tészta. Mondjuk már kérdés, hogy a PS3 elve kevés ahhoz hardveresen, hogy akár 2D-ben is futtasson normális címet 1080p-ben, nemhogy 3D-ben, így a fentiek leginkább a 3DBD-re vonatkoznak.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
zzola
titán
game.co.uk-n új Call Of Duty : Black Ops 7,98 font. Leütöttem egyet, mire fizettem volna, eltűnt, out of stock felirattal...
WTF? Menet közben elfogyott volna? -
Ocarina
aktív tag
Kapott már valaki olyan üzenetet, hogy:
You did not earn a trophy.
Ezt most miért? Nem értem.Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
dilipok
veterán
válasz Ocarina #31672 üzenetére
az azt jelenti, hogy gyorsan kapcsold ki a gepet, mert mar csak kockulsz, de ertelme mar annyi sincs, h acsit kapjal erte
Viccet felreteve, fogalmam sincs, meg nem lattam olyat, de erdekesen hangzik
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
EyEsOnU
tag
sziasztok, újra csatlakoznék a playstation táborba, ezúttal kmeaw és társai nélkül, viszont tudnom kéne h milyen a magyar playstation store?! beharangozták pár hete, de konkrétumokat még nem olvastam.. Aki használja, írjon egy pár sort légyszi!
-
Edgeri
senior tag
Battlefield 3: Close Quarters Gameplay Premiere Trailer
Hát ez nagyon paraszt leszÜdv, Edgeri
-
ldave
félisten
Journey-t tervezi valaki megvenni? Eddigi tesztek alapján nagyon egyedi és jó játéknak tűnik.
A Slime draws near! Command?
-
Vîncent
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van egy 23" Samsung LCD monitorom de csak D-Sub bemenet van rajta. Ezt valahogy össze tudnám hozni a gépel?
Előre is köszi a választ!
-
Ocarina
aktív tag
Bad company 2 multijával sokan játszanak még? Vagy ha multizni szeretnék akkor inkább már Battlefield 3 ?
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #31696 üzenetére
Szerintem igen, a HDCP tipikusan a HD-képátvitel követelménye, RCA-kimeneten keresztül is bármit köthetsz a PS3-ra a mellékelt gyári kábellel (sárga RCA), lesz kép, gyanítom, hogy ez a D-Sub-os átalakító kábel ugyanúgy lebontja analóg jelre a dolgot, tehát elvileg kell, hogy legyen kép a D-Sub-bemenetes monitoron. Hozzáteszem - soha nem próbáltam ilyen kábelt, tehát biztosat nem tudok mondani - nekem HDMI-vel van rákötve az erősítő - arra a plazma. Más kérdés, hogy a kép várhatóan jóval gyengébb lesz így D-Sub-on, mint egy DVI, vagy HDMI-bemenetes megjelenítő esetén.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
SektorFlop
aktív tag
ps-em miért nem játsza az eredeti DVD lemezeket?
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
DM-Fan
nagyúr
válasz SektorFlop #31699 üzenetére
Talán mégsem annyira eredetiek? Próbáld meg fordítva berakni a lemezt.
Viccet félretéve: a korábbi olvasófejek külön diódát tartalmaztak a BD és a DVD olvasáshoz. Elképzelhető, hogy a DVD-olvasó diódája meghibásodott a gépedben.
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest