-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
válasz bordi10 #31369 üzenetére
Igen, majd pont a Sonynak fogom megadni a bankkártyaszámomat a nyári incidensek után No és a feltöltőkártya értéke sem vész el, maximum áll benne a pénzem, de nem az-az 1-2 ezer fog hiányozni, mert előbb-utóbb úgyis elköltöm a store-on, csak idő kérdése.
A második mondathoz meg nem tudok hozzászólni, mert nekem "nem sírt a szám" a magyar store után. Én kíváncsian várom milyen árfolyammal számolják majd az árakat, de szerintem a legtöbb embernek akkor fog sírni a szája, amikor majd ezeket meglátja
Üdv, Edgeri
-
törölt tag
Battlefield 3 singleplayer kampányt HARD fokozaton most fejeztem be,
Nekem bejött. nem tudom egy páran miért pontozták le annyira. Szerintem jóra sikeredett -
Gebriel
veterán
-
Qbász
aktív tag
válasz Gebriel #31411 üzenetére
Nekem nem tűnik kevésnek az akksi idő. Igaz soha nem max fényerőn játszok. Olyan 4-4,5 órát talán megy. Soha nem mértem még. Ezt az adatot csak onnan veszem hogy pár napja én is sokat Virtua Teniszeztem (kb. 2 óra) majd az öcsém is tolta vele még 2 órát és még nem merült le. Fényerő az majdnem a minimumon volt végig. Nem kell otthonra több. Várom már hogy tolhassam Vitán is.
[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
->Raizen<-
veterán
Na srácok végigvittem az uncharted 3-at hát hatalmas volt. Újra itt vagyok és maradok jó sokáig azt hiszem.
-
vhunor
őstag
válasz ->Raizen<- #31415 üzenetére
Ma reggel fejeztem be én is, 9.5/10 nálam.
-
nokia párti
őstag
Nálatok sincs PSN? Vagy nálam van a gond?
Szerk: Már van.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz nokia párti #31421 üzenetére
Az lenne az érdekes ha menne. Katt!!!
Szerk.:
[ Szerkesztve ]
PS4
-
zzola
titán
válasz nokia párti #31421 üzenetére
-
törölt tag
NFS:HP most 2990 a budaörsi Tesco-ban, ennyit azért bőven megér a cucc. Ha gondolkodtál rajta, itt az idő. Más extra olcsó dologra nem emlékszem, talán NFS:Shift2 volt 6000 körül, de ne vegyetek rá mérget.
-
-
törölt tag
válasz ->Raizen<- #31431 üzenetére
Én haladok a versenyek teljesítésével , de a driftelést még nem sikerült nekem sem megtanulni rendesen
-
törölt tag
Pozitív/negatív tapasztalatok érdekelnének zavvi-val kapcsolatban. Mire figyeljek meg hasonlók.
Előre is köszi! -
zzola
titán
-
spae
aktív tag
válasz ->Raizen<- #31431 üzenetére
Én most vagyok az "A", és a GT3 határán, eddig mindent megnyertem, csak egy drift versenyen lettem 2.
Egy bónusz tipp: Nissan GT-R R34, és R35, ahol lehet szerintem használd! -
törölt tag
Assassin's Creed 2 kiakasztva Nekem nagyon bejött a játék. Amint lesz alkalmam beszerzem a további részeket is már ha vannak ugyanilyen jók
-
dilipok
veterán
válasz #79125504 #31436 üzenetére
Jobbak is
erahurka: mint barmilyen mas webshop. Rendelsz, fizetsz, varsz, orulsz.
Zolar: mint mondtam, szertintem sehogy, mert azt hiszem elektronikai cuccot nem szallitanak UK-n kivulre... (amugy meg ujrakuldtek, szoval nem ertem a problemadat... )
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
miert ne lehetne olyat rendelni, ami nincs raktaron? Lehet, csak kesobb adjak fel, vagy ha egy honapon belul nem tudnak beszerezni, akkor szepen irnak egy levelet, hogy sajnaljak. De ez mindehol igy van.
-
dilipok
veterán
ebay vs zavvi/game/shop.to - Haat, inkabb varok honapokat, mint hogy ebayrol szorakozzak. Altalaban valamelyiknel a harom kozul ugyis van. Ha meg nincs, akkor nekem gyanus lenne az ebay... De ez csak az en velemenyem
A masik haromhoz meg esz sem kell, igy legalabb en is biztonsagban vagyok
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz dilipok #31437 üzenetére
Újraküldték, és? Ennyi idő alatt kínából is megjöhetett volna, arról nem is beszélve hogy a játék idő közben 576-nál is jó árban volt, de mivel vártam a csomagra, így nem vehettem meg...
Még nem ért ide, de azt hiszem felejtős számomra a zavvi. hmv.com-ról 3 munkanap alatt ideért a csomag, game.co-ról pedig 5,
Elolvastam az FAQ-t, és nem találtam rá utalást, hogy UK-n kívülre nem szállítanak műszaki cuccot. Azt hiszed, hogy nem, vagy tudod, hogy nem? Nem mindegy...A termék pedig volt raktáron, legalább is a vásárlásnál azt írta...
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
Es szerinted ez a bolton es nem a postan mulott???? Erdekes elgondolas Vagy fel sem adtak? Mar nem emlekszem.
Amugy katt ide:[link]. Nem olyan feltuno, pirossal van irva:
Please note that we are unable to ship Books and Electronics outside of the UK.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz dilipok #31446 üzenetére
visszaolvastam, csak kozben lejart a szerk. Feladtak Feb 1en a jatekot, akkor nem ertem, hogy az miert lenne a bolt hibaja, hogy nem kaptad meg. Valamint azt sem, hogy ez miert ne tortenhetne meg akarmelyik masik boltnal
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Gebriel #31449 üzenetére
nemigazan, de mivel ok is tudnak rola, ezert kuldik ujra, ha ez megtortenik. De nincs ertelme errol vitazni. Meg UKn belul is elofordul, hogy elkeverdik egy-egy csomag. Errol nem szabad elfelejtkezni. Ha magyar boltbol rendelsz es nem futar hozza, ott is elofordulhat, hogy elkeveredik. Nem semmiert futarokat alkalmaznak... (a magyar posta nem eppen a pontossagarol es a megbizhatosagarol hires ) Ha valaki ezt nem fogadja el, akkor marad a szemelyes atvetel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Lenovo Legion Go Z1-Extreme 512 2027 -ig garanciális
- XBOX Series S 512GB Eladó
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs