-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Babilon
tag
Használt már valaki egeret PS3-on?
-
jozso81
csendes tag
sziasztok!miért van az,ha pl egy mkv kisfilmet felmásolok,akkor a hang angol,és sehogy sem tudom magyarra vinni(pedig a laptopomon magyarul megy)légyszives segítsetek!
jozso81
-
mrhitoshi
veterán
Össze fosom magam, ha ilyen grafikát tud majd nyújtani az új generációs PS.
PS4
-
dilipok
veterán
Na megjott vegre az ME3. Igy 2 ora utan eleg pozitiv velemenyem van (bar elfogult vagyok )
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
ubbconfig
aktív tag
válasz _Babilon #31557 üzenetére
Korábban a topikban volt téma a kontroller vs. FPS játékok. A többség továbbra is - főleg akik PC-ről váltottak - könnyebb és egyszerűbb irányításnak érzik a bill-egér párost a kontrollerhez képest. Én hónapok alatt megszoktam a kontrollert, egészen belejöttem, de sok akcióm azon csúszott el, hogy a finom mozgásokat (pl., célzás vagy mozgó célpontra tartás) nehezen oldottam meg az egérhez szokott kezemmel. A hüvelyk ujjammal a célzás, a hirtelen célratartás (pl. előtted terem valaki), vagy egy futó ellenfél tüzelése sose lesz olyan pontos és precíz, mint egy apró, finom egérmozdulattal
Utánaolvastam a neten, megnéztem pár tesztet és videót, majd ebay-en megrendeltem a cuccot (postával együtt ~16ezer körül volt az ára, távol keletről jött kb. 1 hét alatt).Először az előnyök:
- könnyű bekonfigurálni, a CD-n hozzáadott progi HDD-re másolva futtatható, a súgó egyértelmú, sőt bemutató videó is van
- a "wsad" - egér páros frankón működik, lényegében minden gomb bekonfigurálható egyedileg arra a billentyűre v. egérgombra ami a játékosnak szimpatikus
- játékban külön beállítható a normál és a "célzó" mód, vagyis finomhangolhatod az érzékenységet sima mozgás, fordulás és pl. távcsöves puskával való zoom esetére is
- nem fogy az akksi a kontrollerbena hátrányok:
- bekonfigurálás után nekem nagyon sokat kellett játék közben finomhangolnom, hogy tökéletesnek érezzem (ez lehet, hogy valakinek 2 perc alatt megvan)
- ami BC2-ben jó beállítás, az BF3-ban már nem tökéletes, oda másik set kell, amit vagy a 2-es settingsbe mentesz el (egy kapcsoló a eye-on), vagy rátöltöd a korábbi beállítást mentésből PC-ről (kb fél perces művelet)
- van egy minimális késés, ami pár óra játék után megszokható. Főleg hirtelen fordulásoknál érezhető, hogy pár tized mp-et késik a mozgás az egérhez képest, bár nem vészes
- alapvetően csak FPS-ekhez használható, és ott is főleg a gyalogos módban, pl. helikoptert vagy tankot én jobban kezelem kontrollerrel (de ez is egyéni beállítás és ügyesség kérdése)Aki sokat FPS-ezik, és ki akarja próbálni magát egérrel, annak megéri beruházni, mert tényleg más élmény, ha belejön az ember, könnyen a pálya réme lehet
Fórumokon a eye-t használókat többen "csalóknak" kiáltják ki, de én nem hiszem, hogy akkora előnyt jelentene ez a kontrollerrel szemben, mint aminek sokan beállítják. A saját tapasztalatom az, hogy bár a kill arányom javult (pontosabban tudok célozni), a profi ellenfelek (főleg a sunyi sniper-ek) ugyanúgy leszednek továbbra is, egér ide, kontroller oda
-
mrhitoshi
veterán
Azért azt nem mondanám, hogy ezek simán futnak minden PC-n. A Dx11 is csak most kezdene terjedni, és azt is tegyük hozzá, hogy ezek elég steril körülmények, már mint amiket a Techdemokban állítanak fel. A Crysis szintű grafika szerintem már el lett érve, inkább cél a Cryengine 3.
Szóval ha olyan grafikát fogok látni Full HD-ban zökkenő mentesen, mint mondjuk amit linkeltél, az AMD-s techdemót, mondjuk lövöldözés közben, ott azért állejtős lesz a dolog, megspékelve remek AI-val, jó arcmimikákkal, mert ugye nem minden a grafika.PS4
-
törölt tag
Sziasztok !
Nektek mennyire fontos hogy egy játék támogassa a trófea rendszert ?
-
Gebriel
veterán
Miért nincs benne a Metal Gear Solid HD trófeáim [link]
-
SektorFlop
aktív tag
válasz ubbconfig #31562 üzenetére
én azt mondom hogy kontrollerek hátrányban az egérrel szemben! pc-n nagyon sokat nyomtam fps játékkal az 1.6-os cs-t kezdetektől fogja játszottam, a ps-t azt hiszem decemberben vettem. emlékszem első kontrolleres fps élményemre forgolódtam össze vissza, legalább fél perc kellett még valamit betudtam célozni.
De így pár hónap alatt elmondhatom azt hogy elég jól megy, persze egy egérrel játszó gamerrel szemben biztos hogy csekély esélyem lenne, mivel nem tudok kontrollerrel olyan reakciót produkálni mint anno egérrel. Szóval ez szerintem úgy lenne fer ha mindenki vagy bill és egérrel, vagy kontrollerrel játszana. meglátásom szerint hatalmas a különbség a kettő között."Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
SektorFlop
aktív tag
most nézegetem a magyar store-t mit gondoltok? fog még bővülni a tartalom?
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
prince717
csendes tag
válasz SektorFlop #31577 üzenetére
Persze,hogy fog bővülni elvileg ugyanaz a tartalom lesz mint a UK store-on de azért a Mass Effect 3 21.000 magyar forintér t elégé magas ár
Never Give Up
-
prince717
csendes tag
Amúgy valaki nem tudja,hogy Battlefield 3ba aha német nyelvű maga a játék van -e rá mód,hogy angol legyen?
Never Give Up
-
_Babilon
tag
válasz SektorFlop #31584 üzenetére
Ha arra a régióra adták ki külön, akkor szerintem buktad sajnos.
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
Ocarina
aktív tag
Hátha valaki nem tudja:
Ingyen le lehet tölteni a Killzone 3 multi részét. Szerintem megéri kipróbálni. Eddig komolyabban csak a Black Ops-sal multiztam, de ahhoz képest a KZ3 sokkal jobb, szerintem.Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
ubbconfig
aktív tag
válasz SektorFlop #31575 üzenetére
Én is ezt gondoltam, de a kontrollerre is nagyon jól ráállt a kezem, mondom elsősorban a jobb hüvelykujj finom mozgását kell csiszolni és a kontroller érzékenységét belőni. Hónapok alatt megszokja az ember. Ha egy gyors menetre bekapcsolom valamelyik FPS-t, ma is a kontrollert használom...
Az meg hogy fair vagy sem, döntse el mindenki maga. Ha valaki leszed multiban, és eleve látom hogy felettem áll 15 szinttel rangban, akkor nem arról agyalok, hogy vajon egérrel nyomja vagy sem. Ezek az eszközök ugyanúgy piaci igényt elégítenek ki, mint a kormányok az autóversenyekhez...mindenki eldönti, hogy mit vesz a gépéhez[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
Volt mar itt de nem talalom... szovel a ps3 media server progi nem indul el a gepen, elotte tokeletesen ment... leszedem ujra rakom es semmi sajnos... parancsikonra kattintva semmi... a telepites vegig megy, de akkor sem indul el... mi volt a megoldas, emlekszik valaki?) thx
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
buci30
addikt
Sziasztok
Vettem, egy ps3 at meg pár eredeti játékot.
A gondom, hogy pl. a God of War HD Collection Part 2 nevű játékot is megvettem meg ennek az 1-2 részét is ami ugye egy lemezen van.
Na de: a problémám ,hogy a játék elején kb.6 percnél található egy bug benne ami miatt nem folytatható a játék.
A főhős egy fatörzsnél áll és azt kéne neki felemelni a controlleren lévő "O" gomb nyomogatásával.
De sajnos nem történik meg.
Utána jártam a netten és más fórumon is többen írják, hogy pár kiadásba ez nem működik.
Amiket olvastam lehetőségeket ,hogy újra telepíteni a gépen vagy utolsó mentéstől újra indítani ezeket mind kipróbáltam és nem működik.
A controller biztos jó, mert másikkal is kipróbáltam és ugyan ez volt. A PS3 is jó mert kipróbáltam egy másik gépbe is, és ott is ugyan ez a hiba lépet fel.
Tehát csakis a játékba lehet a hiba magába. Mivel eredeti játékról van szó és becsomagolt állapotba érkezett így ez kicsit gáz.
Persze kipróbáltam az 1-2 rész is ahol pedig a 2- rész eddig okés kb 10 perc játék de az első résznél úgyszintén bug van az elején, ahol az ajtótt kell felemelni és beront az a nagy szörny és rám súlyt a doronggal és ugye ott is a "O" gomb nyomogatásával kéne megoldani de semmi reakció agyonnyom.
Ilyenkor mit lehet tenni? Ez így kapásból kb 15 ezer Ft. mínusz.
Írtam az oldalnak ahonnan rendeltem, azt kaptam válaszul ,hogy továbbították a Sony fele. pffiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
válasz Gebriel #31596 üzenetére
Netten rendeltem 1hete se boltból (konzolokszervize.hu) most várom a választ még. Igen írtam is kipróbáltam azért is gondolom ,hogy bug meg olvastam egy fórumon kimondottan ehhez a játékhoz ,hogy ez többeknek is volt már.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Reverting
őstag
válasz knorbi77 #31595 üzenetére
Vista... business neztem ugy is... de sajnos nem jo... van a gepen mellekesen egy kamu win 7 arra most raktam fel es jo... de a vista a fo rendszerem sajnos.... amugy soha semmi gondom nem volt vele... ez is csak most eloszor fordult elo... jo lenne megoldani
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Gebriel
veterán
válasz buci30 #31597 üzenetére
Vissza viheted a boltba, már ha nem kell sokat utaznod ez miatt.
Vagy a legközelebbi 576kbye üzletbe és megkérheted, hogy cseréltessék ki.
Minden hol kötelezőek be venni a játékod.Szerk: Konzolokszervize boltal nekem alapból nincs jó tapasztalatom, egy gyufásdobozt nem vennék náluk..
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Gebriel #31599 üzenetére
A Konzolok Szervize az egyik legkorrektebb bolt Budapesten, az újonnan vett játékaim jelentős hányadát ott vásároltam, csomót már a megjelenés előtt 1-2 nappal, gyakran pedig megjelenés után, jelentős kedvezménnyel (LBP2, Killzone 3 - mindkettőt megjelenés után kb. 1 hónappal vettem náluk 6.990 eFt-ért). Többször kaptam már kupont, amivel a következő játék árából elengedtek x%-ot/konkrét összeget, kaptam promó pólót, stb. Jóval olcsóbb, mint az 576. Soha semmivel nem volt gond náluk, amit ott vásároltam, mindig fóliás, originál terméket kaptam, számlával. Ezen felül mindig illedelmesek és érdeklődőek voltak, az előrendelésem mindig név szerint félre volt téve. Szóval én meg pont csak ajánlani tudom őket!
Megnézem amúgy, hogy az 576 kbyte mikor fogja kicserélni a nem náluk vásárolt játékot. Ők sem hülyék.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest