Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabor970

    addikt

    válasz xigris #6547 üzenetére

    32" zsebtévé 4m-re. Még az 50" is kisebb, mint ideális, de sokkal-sokkal jobb!
    Abban az árban és méretben tényleg felesleges keresgetned, hacsak nem kapsz esetleg 120e körül 50C3, vagy samsung ps51D430-at. (ha nagyon muszáj lejjebb menni az árral) Méretből ne engedj semmiképp sem!!!
    A ghost érdekes kérdés, van aki nagyon parázik tőle, van akinek hamar jött. Én láttam párszor a készülékemen, de minden esetben gyorsan én könnyen elment. Sosem foglalkozok vele, hogy zoomoljak (nem rontom el a képet) illetve úgy van beállítva a TV, ahogy tetszik a képe, nem érdekel mi az ajánlás. Egyszerűen használjuk ahogy kedvünkre van, és sokat megy, mégsincs gond. Mondjuk retekklub a telaviv2-vel egyetemben diszkvalifikálva van nálunk, van akinél az RTL okozott problémát, én erre nem tudok mit mondani.

    M_AND_Ms: bizonyosan nem rögzítős a HD, ezt már több oldalról is lecsekkoltam.
    7700Ft a 25-ös net+Gold TV+telefon. +1000Ft a HD. neten úgy értettem, hogy ha HD+DVR akkor +2000Ft, de az ügyfélszolgálaton azt mondták, azt a fenti 7700-as csomaghoz nem lehet. Hmm, nem értem, de elfogadom. A mindig TV-t csak akkor szoktam nézni ha HD adás van, a UPC direct HD-nél jól láthatóan jobb a szabadfelszíni HD.

    [ Szerkesztve ]

    Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

Új hozzászólás Aktív témák